Şimdi Ara

Kadınlarda itici bulduğunuz şeyler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
182
Cevap
1
Favori
3.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler, kadınların yapmalarını sevmediğiniz makyaj vs.. giymelerini istemediğiniz topuklu ayakkabı vs... şeyleri buraya yazıyoruz. Umarım bu konu tutar. Ben başlıyorum kadınlarda en sevmediğim şey bazılarının çok kezban olmaları

İLGİLİ VİDEO:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodello -- 23 Ağustos 2012; 20:48:00 >

• yok
  • bende ergenleri sevmiyorum.
  • nefes almaması
  • Bizden kıllı olmaları. Kısa ve net.
  • eller.
  • elleri çirkinse olmaz birde 24-25 olmadan topuklu gıyenlerını . hatta geçen kızı azarladım cıkar onları dıye bırde kalın topuklu kapalı touklu fılan var topuklı gıycek ama ayakları guzel olacak ve topugun topugu ınce olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kıl, küfür, sigara ve kaşarlık
  • kıl-küfür-temizlik-sigara
  • ben kızlara küfürü ve erkeksi davranışı hiç yakıştıramıyorum. Heleki sigarayı
  • fanatiklik-kıl-sigara

abi facete ark var yakalarsam ağzını burnunu kırıcam fenerliyim beni tiksindirtti
  • pislik,kıl,küfür,sigara en önemlileri.rezillik diz boyu lan şu türk kızlarında allahın cahil kıro kezbanları
  • ben de kendilerini bir b.k zannetmelerini hiç sevmiyorum. bazılarına soru soruyorsun hiç cevap bile vermiyor anasını satim. bi tane böyle denk geldi direk uzaklaştım ordan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa138

Evet beyler, kadınların yapmalarını sevmediğiniz makyaj vs.. giymelerini istemediğiniz topuklu ayakkabı vs... şeyleri buraya yazıyoruz. Umarım bu konu tutar. Ben başlıyorum kadınlarda en sevmediğim şey bazılarının çok kezban olmaları

Kizlarda sevmedigim seyler

=Tirnaklari kirli kizlar, tirnaklari kisa olup oje surenler /yemin ederim kusacagim geliyor, kesinlikle yanima boyle bir kiz almam/
    =Fondoteni abartan kizlar yemin ederim tahammul edemiyorum direk yanimdan kovarim
    =Disleri temiz olmali, disler herkeste temiz olmali goruyorum bazi kisilerde yuzune vurmak istemiyorum ancak sari dis gormek istemiyorum yahu..
    =Ayakkabilari cok guzel olmali, yirtik pirtik ayakkabi kizlara yakismiyor
    =Ayrica coraplarini gormesem bile temiz olmali gecen gun sokakta bir kiz ayakkabisini cikarmisti ayagi pislik icindeydi bu ne yaa
    =Bazilarinda kezban olmalari, kiz guzel ancak konusmasi cok kotu, kiz kotu ancak konusmasi guzel sacma tipler bile var
    =He birde pis kizlar var ya tahammul edemez kimse.. Pis oldugunu zaten elinden, ayakkabisindan, yuzunden, terlemesinden anlarsiniz

=Ayrica en onemlileri killi olmali cok kotu yemin ediyorum bogure bogure yaziyorum..
    =Ayrica kufur edenler, ben sahsen boyle kizlari kesinlikle yanimda gezdirmiyorum ve tahammul edemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napijackson -- 23 Ağustos 2012; 12:24:13 >

• Sigara, küfür, kendini beğenmişlik.
  • Şımarıklık, huysuzluk, çingenelik..
  • uff snane be slk :S takılan tüm kızlardan nefret ediyorum.
  • kıl+ego+aşırı makyaj
  • Kıl
    Kilo
    Kendini beğenmişlik
  • Ve her güzel kızın yanında bi kıro olması
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.