Şimdi Ara

Kadınlarda bizim gibi Azıyormu ? [CİDDİ KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mesela bazıları yolda etekli bir kız görsek direk derler.off .... bak diye.Bunu şimdi 12 yaşındaki çocukta yapar 35 yaşındaki evli adamda.İster istemez güzel der.Kızlardaki durum nasıl acaba ? Şunun .... bak demiyorlardır degil mi ?

Şunu söylüyeyim, kesinlikle kızların namusuna bakmam.Ama şuda bir gerçektirki yanından çıplak biri geçse istemesen bile gözün kayar.Yanında sevgilin yada bir başkası olsa bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 1 Eylül 2013; 19:15:13 >

• Alin sunu buralardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Mesela biz yolda etekli bir kız görsek direk deriz off .... bak diye.

işte türk erkeği, sonra kızlar niye kezban.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

"Mesela biz yolda etekli bir kız görsek direk deriz off .... bak diye.

Evet işte türk erkegi.Yanlışıkla biz yazmışım.İstemesem bile benimde gözüm kayar ama milletin namusuna bakmam.
  • Biraz daha ciddi olsan ciddiyetten öleceksin. Aman diyim sen ciddi olma.
  • Konu seviyesi yerlerde. Yaşın büyük ihtimal 9-10. Hasta ruhlu ergen

• Bunu gittim kız arkadaslarımdan bi kac tanesi sordum bi tanesi birak ole düşünmeyi bi kere bileizlemedıgını soledi (yalandır kesin) dieri izlemedıgını yolda tatlı bı cocuk gorduklerınde sadece nekadar tatlıymıs deyıp gectıklerını onlarla ılgılı igrenc hayaller kurmadıklarını soledı (belki yalandır) +bana sorarsan onlar bizden daha abaza üstelik bu kanıtlanmış sadece daha cok sabırlılar olehayaller kuruolarmı bılmem gercekten garip olurdu ama sonucta onlarda insan :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TickTok

quote:

Evet işte türk erkegi.Yanlışıkla biz yazmışım.İstemesem bile benimde gözüm kayar ama milletin namusuna bakmam.

"İstemesem bile benimde gözüm kayar ama milletin namusuna bakmam."

bu cümlende gram mantık yok, kusura bakma.

kötü niyetli değilsin belki onu bilemem ancak kurduğun cümleler doğru değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

dostum bir abin olarak net şekilde söylüyorum azıyorlar hem de ne biçim azıyorlar sırılsıklam oluyorlar ama tipten ziyade onları güç ya da güzel söz ilgi azdırıyor.. güçden kastım zenginlik, ya da ne biliyim senin araban vs gibi şeyler.. mutlaka kas anlamında değil. ya da bir mekana gittiğinde sana abi çekilmesi vs..

ya da hayatlarında güzel bir şey olması mesela terfi etmeleri, güzel bir haber almaları gibi. ( üniversite sınavını kazanma, mezun olma vs.. )

başka sorun varsa sor koç..

Niye digerleri senin gibi ciddi degilki.Konuyu şaka olsun diye açmadım.Evet başlık biraz sakat oldu kabul ediyorum ama soruyu ciddi sordum.Neyse konuya silinsin yazıyorum.
  • quote:

Genelleme yapmasak? O zihniyette ise yapar ama yapmayanlara da gidiyor bu sözün kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: galenmarek

Bunu gittim kız arkadaslarımdan bi kac tanesi sordum bi tanesi birak ole düşünmeyi bi kere bileizlemedıgını soledi (yalandır kesin) dieri izlemedıgını yolda tatlı bı cocuk gorduklerınde sadece nekadar tatlıymıs deyıp gectıklerını onlarla ılgılı igrenc hayaller kurmadıklarını soledı (belki yalandır) +bana sorarsan onlar bizden daha abaza üstelik bu kanıtlanmış sadece daha cok sabırlılar olehayaller kuruolarmı bılmem gercekten garip olurdu ama sonucta onlarda insan :D

Tuvalete gidiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TickTok

quote:

"İstemesem bile benimde gözüm kayar ama milletin namusuna bakmam."

bu cümlende gram mantık yok, kusura bakma.

kötü niyetli değilsin belki onu bilemem ancak kurduğun cümleler doğru değil.

Şöyle söylüyeyim o zaman dedigim cümleye mantıksız diyorsan.

Yolda giderken çıplak bir kadın yanından geçti.İstemesen bile bakarsın degil mi ? Yanında sevgilin bile olsa istemesen bile gözün kayar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcankorkmaz

quote:

Genelleme yapmasak? O zihniyette ise yapar ama yapmayanlara da gidiyor bu sözün kardeş.

hocam işte türk erkeği dedim, türk erkekleri demedim, yani sadece arkadaşı kastettim, gerçi onun gibi bir sürü adam var, genelleme yapacak olsam ben de Türk'üm sonuçta

kastettiğim bu tipler böyle düşünüyor sonra bu kızlar niye havalı niye popoları bir karış yukarıda diye yakınıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

dostum bir abin olarak net şekilde söylüyorum azıyorlar hem de ne biçim azıyorlar sırılsıklam oluyorlar ama tipten ziyade onları güç ya da güzel söz ilgi azdırıyor.. güçden kastım zenginlik, ya da ne biliyim senin araban vs gibi şeyler.. mutlaka kas anlamında değil. ya da bir mekana gittiğinde sana abi çekilmesi vs..

ya da hayatlarında güzel bir şey olması mesela terfi etmeleri, güzel bir haber almaları gibi. ( üniversite sınavını kazanma, mezun olma vs.. )

başka sorun varsa sor koç..

+1

biraz youtubeden bakın yalçın abiye bir adam çıkmıştı (yaşı 55) adam 1 yıldır iş yokmuş karısı terketmiş karısı bağlanıp ihtiyaçlarımı karşılayamıyor diyordu

özete :bir tadan bırakmaz

• @brcubrcu ayıp oldu ama ... Dayanamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

@brcubrcu ayıp oldu ama ... Dayanamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

@brcubrcu ayıp oldu ama ... Dayanamadım.

Kız çagirdi konuya

• kalçaya dikkat ederler
  • quote:

Orijinalden alıntı: xwireless55

quote:

Orijinalden alıntı: galenmarek

Bunu gittim kız arkadaslarımdan bi kac tanesi sordum bi tanesi birak ole düşünmeyi bi kere bileizlemedıgını soledi (yalandır kesin) dieri izlemedıgını yolda tatlı bı cocuk gorduklerınde sadece nekadar tatlıymıs deyıp gectıklerını onlarla ılgılı igrenc hayaller kurmadıklarını soledı (belki yalandır) +bana sorarsan onlar bizden daha abaza üstelik bu kanıtlanmış sadece daha cok sabırlılar olehayaller kuruolarmı bılmem gercekten garip olurdu ama sonucta onlarda insan :D

Tuvalete gidiyorum

neresınden etkilendın lan :DDDD

• Sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.