< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kadınlar baby face erkek sever mi ?

-
-
Bence baby face erkekleri toy olarak görüyorlar. Kirli sakallı erkekleri seksi görüyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6Bence baby face erkekleri toy olarak görüyorlar. Kirli sakallı erkekleri seksi görüyorlar.
hocam senin baby face baya iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Bhocam senin baby face baya iyi
Alıntıları GösterTeşekkürler hocam. Bizde sizin alfa köşeli çene yapınızı sakalsız görmek isteriz.
-
Bir kalp kaç defa sever
Orda bana da var mı yer?
Söylesene sevgilim
Aşk kaç beden giyer?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6Teşekkürler hocam. Bizde sizin alfa köşeli çene yapınızı sakalsız görmek isteriz.
Alıntıları Göstersakallı sakalsızı geç adamın yüzüne 3 4 senedir hasretiz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wıldernesssakallı sakalsızı geç adamın yüzüne 3 4 senedir hasretiz
Alıntıları GösterBir gün Mrslimshady namı diğer Balık Adam DH Konu Dışına Tipim Nasıl SS'li konusu açacak ve forum çökecek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6Bir gün Mrslimshady namı diğer Balık Adam DH Konu Dışına Tipim Nasıl SS'li konusu açacak ve forum çökecek.
Alıntıları Gösterişte biz o gün tükeneceğiz
-
Yakışıklıysan ne face olursan ol farketmez. Yakışıklı faceleri sever kızlar.
-
kızlarla yaş ilerledikçe baby face e ilgi duyma oranı azalır
çirkin ama maskülen bir erkek > baby face erkek
-
Katılıyorum hocam. Sadece ergen kızların ilgisini çekiyorsun, başka birşey olmuyor. Avrupa'da baby face erkekler tutuluyor ama Türkiye'de pek tutulmuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya ister beğensinler ister beğenmesinler. Tencere kapağını her türlü bulur.
-
20-21yaşindayım.tam bir beybi feysim kızın biri beni beğeniyordu yaşıtım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X