Şimdi Ara

Kadının Biri Aradı :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar az önce kadının biri aradı...adı rüksan..izmir eğitim merkezinden aradığını söyledi..işte oks puanımı söyledi vs. vs. össden bahsetti.10.sınıfta okuyorum..ve kadın yarın saat 20:00da bize geleceklerini söyledi...eve gelecekler...bunun hakkında bir bilgisi olan varmı ? dershaneden olsa izmirde ne işleri var?ben tekirdağda oturuyorum.tahminimce bunlar kitap felan össye hazırlık satmaya çalışçaklar..sizce nedir bu iş ?

• Kim kim geleceksiniz deseydin
    Erkek almıyoruz eve fln diyecektin !

erkeksen tbi
  • devlet için çalışmıyorlarmış...özel bir şirket.öss hakkında bilgi vereceklerini söyledi...bu işin içinde birşey var ama..bizim sınıftan arkadaşlarada sordum hayır öyle biri aramadı dediler..burada şubeleri felanda yok..yani izmirden gelcekler
  • Okuldan deneme sınavlarında falan numaranı yazıyosan ordan almış olabilirler numaranı.
  • yokmu bir fikri olan
  • Keklemişlerdir Seni
  • Benim için de gelmişlerdi küçükken(6-7 yıl önce).Muhtemelen bir dershane ya da dediğin gibi işte kitap seti filan satıcaklar.Ben önceden durumu anlayıp anneme baya bi çemkirmiştim gitmem dershaneye diye.Adam nerdeyse annemi ikna ediyodu ki ben zırlamaya başladım.Aman dikkatli ol çok yırtıklar.Dershane işi filan çıkarsa kesin ikna ederler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Son Derece

Benim için de gelmişlerdi küçükken(6-7 yıl önce).Muhtemelen bir dershane ya da dediğin gibi işte kitap seti filan satıcaklar.Ben önceden durumu anlayıp anneme baya bi çemkirmiştim gitmem dershaneye diye.Adam nerdeyse annemi ikna ediyodu ki ben zırlamaya başladım.Aman dikkatli ol çok yırtıklar.Dershane işi filan çıkarsa kesin ikna ederler.

babama dedim zaten dershaneyse felan gitmem dedim yada birebir ders.tamam dedi...kitap satarlarsa alabilrim bi kaç tane..belkide başka birşey için geldiler

• Alma içeri..İzmir'den geldikleriyle kalsınlar
  • seni öldürmeye geliyolar topukla hemen ordan
  • Meslek lisesinde mi okuyorsun?
  • quote:

Meslek lisesinde mi okuyorsun?

hayır düz lisede okuyorum.
  • Şimdi benimde aklıma takıldı.Bana bi PM at yarın neymiş ne değilmiş haber ver.Ama İzmirden sana bi kitap satmak için gelmezler.Ve İzmir Eğitim Merkezi diye orda şubesi olmayacak diye birşey yok eminmisin buna? İnternette araştırma yaptım ama hiçbirşey bulamadım.Keşke telefonda sorsaydın sende ne için geleceksiniz filan diye.
  • quote:

Şimdi benimde aklıma takıldı.Bana bi PM at yarın neymiş ne değilmiş haber ver.Ama İzmirden sana bi kitap satmak için gelmezler.Ve İzmir Eğitim Merkezi diye orda şubesi olmayacak diye birşey yok eminmisin buna? İnternette araştırma yaptım ama hiçbirşey bulamadım.Keşke telefonda sorsaydın sende ne için geleceksiniz filan diye.

burda şubeleri yok bu kesin...msnde bir sınıf arkadaşıma gelmişler şuan evindeylermiş.ama fazla konuşamadım sadece bir şeye üye ettiklerini söyledi...yani dershane olamaz çünkü şubeleri yok burda.seninde dediğin gibi kitap satmak içinde izmirden gelinmezkitek birşey kalıyor össnin önemini vs. vs. çalışma şekilleri ve rehberlik....neyse artık yarını beklicez ve görecez

• Seni özel örgüt üyesi yapcaklar çaktırma.
  • KGTye alcaklar seni.
  • sen seçilmiş kişisin AlaturkaMavzer
  • tanımadığınız insanları eve almayın

"polis çağırsak kendinizi onlara tanıtsanız nasıl olur" deyin bakalım ne diyorlar size?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Everlasting:. -- 24 Kasım 2007; 18:17:43 >
  • derin devlet onlar polatın adamlar vurulduya yeni eleman temini
  • kabuletmeyin eve
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.