slm beyler benım kadın magem var ben bunu cüce mage yapmak istiyorum pus da bi kagıt var 500 caslık cinsiyet degiştirme kagıdı acaba bunu alıp kullansam cuce mage olurmu
quote:Orjinalden alıntı: 350Taner quote:Orjinalden alıntı: desing by peki kağıdın adı ne? gender change tmm saol benim manes te human magemi yaza doğru erkek mage yapabilirim
quote:Orjinalden alıntı: metinsbf Bülent Ersoy'a bir danış.O da bu olayı tersidne yaşadı ne de olsa. Super ya
quote:Orjinalden alıntı: metinsbf Bülent Ersoy'a bir danış.O da bu olayı tersidne yaşadı ne de olsa. Süper
quote:Orjinalden alıntı: Iempufy o kagıdı skıll yerine koyupmu basıyoruz o kagıdı skile koyup basmazsın öle birşey yok....kağıdın inventorine alıcan ve siteden online olup cinsiyetini siteden değişecen...oyuna girdiğinde tekrer charın değişmiş olurr
Gander change cinsiyet değiştirme kağıdı... Ama kız mageyi bücür mageye değiştirirmi bilmem... Kullanılışı şu şekilde .... Satın alındığında hiç bir şey gelmiyor maksimum 24 saat içinde L den mesaj geliyor... Mesaj geldiğinde siteye girip oradan onaylamdığında değişim gercekleşiyor... Not : Değişim olacağında oyunda olmaman gerek. Birde eğer clanda isen çıkman ve almış olduğun görewin varsa bitirmen yada silmen gerekiyor.
Yanlış biliyorsun o kağıt alındığında hiç bir şey gelmes. quote:Orjinalden alıntı: angeliyous quote:Orjinalden alıntı: Iempufy o kagıdı skıll yerine koyupmu basıyoruz o kagıdı skile koyup basmazsın öle birşey yok....kağıdın inventorine alıcan ve siteden online olup cinsiyetini siteden değişecen...oyuna girdiğinde tekrer charın değişmiş olurr