Şimdi Ara

kadın-erkek ilişkileri.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 12 Aralık 2025; 22:4:16 >

Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • Abaza erkekler
    Ağır derecede şizofreni olan kadınlar(kendini Adriana Lima sanma vakaları)

Bu 2 olayı çok iyi açıklıyor yazı.

Orjinalden alıntı: Historia Calamitatum

Abaza erkekler

anasını sanki dünyanın en güzeli o

Orjinalden alıntı: sitteisevir

quote:

Orjinalden alıntı: Historia Calamitatum

Abaza erkekler

anasını sanki dünyanın en güzeli o

Yüce Allah'ın yarattığı hiçbirşeyle dalga geçmem ama bu tip insanımsılar bunu da yaptıracak bana yakında. Döt sadece 30kg ediyor ama neyi gösteriyorsa kısa etek giyerek.

• Bence bunun tek nedeni Batı özentiliğinden kaynaklı. Batı kültürü ile kendi kültürümüz ve ahlaki değerlerimiz arasında kalmışlıktan kaynaklanıyor.

Bizlere kendi değerlerimiz ve ahlakımız unutturulmaya çalışılıyor. Batının bütün ahlaksızlıkları bizlere empoze ettirilmeye çalışılıyor. Bu nedenle gitgite bu tür pislikler artmaya başladı. Batıdaki gibi kimkime dumduma ilişkiler, yapılan filmlerle, magazin programlarıyla ahlaki değerler yerle bir edilerek milletimize işleniyor. Özellikle bizlerinde içinde bulunduğumuz gençlik, bu yapılan sistematik yozlaştırma ile kadın-erkek ilişkilerini hiçbir duygusal bağ olmadan tamamen cinselliğe dayalı şekilde algılıyor.

Eskiden böyle ahlaksızlıkların olmamasını ben dini ve ahlaki değerlerin var olmasına bağlıyorum. Okur yazar oranı bu zaman göre düşüktü, herkes üniversite okumuyordu. Ama böyle şeyler olmuyordu. Aileden ve toplumdan hem dini değerler ve ahlaki değerler kazanılıyordu. Zamanla dinden ve ahlakımızdan koparıldıkça, böyle sapkınlıklar ortaya çıkmaya başladı.

Bir yandan da toplumumuzda erkeğe tanından rahatlık erkektir yapar, kadınlar ise bu durum için namussuz denmesinden kaynaklı erkeğin kadınları cinsel obje olarak görmesi ve kadınlarında bunu koz olarak kullanması bu durumun etkenlerinden birisidir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erkek kadın ilişkisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

Bence bunun tek nedeni Batı özentiliğinden kaynaklı. Batı kültürü ile kendi kültürümüz ve ahlaki değerlerimiz arasında kalmışlıktan kaynaklanıyor.

Bizlere kendi değerlerimiz ve ahlakımız unutturulmaya çalışılıyor. Batının bütün ahlaksızlıkları bizlere empoze ettirilmeye çalışılıyor. Bu nedenle gitgite bu tür pislikler artmaya başladı. Batıdaki gibi kimkime dumduma ilişkiler, yapılan filmlerle, magazin programlarıyla ahlaki değerler yerle bir edilerek milletimize işleniyor. Özellikle bizlerinde içinde bulunduğumuz gençlik, bu yapılan sistematik yozlaştırma ile kadın-erkek ilişkilerini hiçbir duygusal bağ olmadan tamamen cinselliğe dayalı şekilde algılıyor.

Eskiden böyle ahlaksızlıkların olmamasını ben dini ve ahlaki değerlerin var olmasına bağlıyorum. Okur yazar oranı bu zaman göre düşüktü, herkes üniversite okumuyordu. Ama böyle şeyler olmuyordu. Aileden ve toplumdan hem dini değerler ve ahlaki değerler kazanılıyordu. Zamanla dinden ve ahlakımızdan koparıldıkça, böyle sapkınlıklar ortaya çıkmaya başladı.

Bir yandan da toplumumuzda erkeğe tanından rahatlık erkektir yapar, kadınlar ise bu durum için namussuz denmesinden kaynaklı erkeğin kadınları cinsel obje olarak görmesi ve kadınlarında bunu koz olarak kullanması bu durumun etkenlerinden birisidir...

''ahlaki değerlerimiz'' Hangi değerlerimiz?
    Bizim değerimiz kalmamıştır o bahsettiğin değeler arap değerleridir senin gibi insanlar Türk milltiyeçiliği yaptıgını sanıyor ama sen arap kültürünü savunuyor ve ümmetçiliğini yapıyorsun.

Günümüzde batı kültürü ve türk kültürü arasında kalmışız ibaresi cok sacma bizim kaldıgmız
    Batı ve arap kültürüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 20 Mayıs 2009; 21:19:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.