Şimdi Ara

kadın-erkek eşitliği varsa okulda niye saçımı uzatamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12 sene bitti. hocalardan kaçarak geçirdim bu seneyi. öss için okulu da bıraktım. mezun olucam. ama böle bir sorun var. haksızlık deil mi? kadın-erkek eşitliğiyse sadece kadınlara değil erkeklere de eşitlik olmalı. erkek olduğumu söylememe gerek yok heralde. ne yapılabilir.

• o zaman neden etek de giymiyorsun?

sonuçda kızlar da etek giyebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

o zaman neden etek de giymiyorsun?

kızlar pantolanda giyebiliyor ama.

saç ile etek arasında ki farkı idrak edebilirsin umarım.
  • quote:

mantığa gel
  • quote:

saç uzatmak zorunlu olsun demiyor.Saç uzatılabilsin diyor. Uzatmak isteyen uzatır istemeyen uzatmaz.Etek giymek isteyenle istemeyen gibi...
  • quote:

etek giymemi gerektirmez bana etek giyme hakkı verir
  • quote:

istiyorsa giyebilmeli neden giyemesin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şekil Almayan Saçlar - Erkek
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: May Day

12 sene bitti. hocalardan kaçarak geçirdim bu seneyi. öss için okulu da bıraktım. mezun olucam. ama böle bir sorun var. haksızlık deil mi? kadın-erkek eşitliğiyse sadece kadınlara değil erkeklere de eşitlik olmalı. erkek olduğumu söylememe gerek yok heralde. ne yapılabilir.

+1
  • quote:

Bu arkadaş itü yada odtü yü kazanır.
  • bu mantığa göre saç erkeklere saç uzatmadan eşitlik kızların da saçının kestirirmesi ile olcak.neredeyse bütün dünyada kızlar uzun saçlı olur.bunun ayrımcalıkla alakası yok.
  • quote:

Oha mantığa bak kaçın kaçın
  • her sabah hocalardan kaçmak işkence oluyor
  • quote:

Bu arkadaş itü yada odtü yü kazanır.

Allah'ın izni ile boğaziçi

quote:

bu mantığa göre saç erkeklere saç uzatmadan eşitlik kızların da saçının kestirirmesi ile olcak.neredeyse bütün dünyada kızlar uzun saçlı olur.bunun ayrımcalıkla alakası yok.

kısa düz dağınık saçlı kızlar daha hoş duruyo.

edit: ilk alıntıyı kendime söylenmiş sandım. artistikle alakası yok. kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi May Day -- 15 Mayıs 2010; 17:09:39 >
  • bencede uzatabilmeliyiz madem eşitiz .. Ve kadın erkek eşitliği diye bişiy yok olsaydı erkek kadına nafaka vermezdi heralde madem eşit
  • Sanki sorun uzatmak ne adamlar var 1 kutu jöle sürüyor...1 ay yıkanmıyor...Bit,pire dolsun o zaman herkes 3 numaraya vuracak...Bence bunu düşünüyor olabilirler...
  • eşitlik dediğiniz şeye bakın,bir de bana laf ediyorsunuz.

sorun kravat takma olayı olsa olurdu,desteklerdim seni.

kızların uzun saçlı olması toplumda normal görülen bir şey.ancak erkeklerin uzun saçlı olması neredeyse bütün dünyada normal karşılanmıyor.aslında normal karşılamamak da değil de insanın aklına erkek diyince kısa saçlı bir şey geliyor.

eşit bulmadığım şeyler,kravat olayı,gömleği içeri sokma zorunluluğu olmaması,ve yaz aylarında erkeklere şort giyme izni verirmemesi.eteğin şorttan farkı olmuyor ki yaz aylarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zmirlee_DarTT

Sanki sorun uzatmak ne adamlar var 1 kutu jöle sürüyor...1 ay yıkanmıyor...Bit,pire dolsun o zaman herkes 3 numaraya vuracak...Bence bunu düşünüyor olabilirler...

bazı insanlar birbirini bıçaklıyo diye bütün insanlığa ekmek bıçağını yasaklamak adalet midir?
  • universiteye git istedigini yap. demek ki lisede esitlik yok.
  • quote:

eşitlik dediğiniz şeye bakın,bir de bana laf ediyorsunuz.

kızların uzun saçlı olması toplumda normal görülen bir şey.ancak erkeklerin uzun saçlı olması neredeyse bütün dünyada normal karşılanmıyor.aslında normal karşılamamak da değil de insanın aklına erkek diyince kısa saçlı bir şey geliyor.

eşit bulmadığım şeyler,kravat olayı,gömleği içeri sokma zorunluluğu olmaması,ve yaz aylarında erkeklere şort giyme izni verirmemesi.eteğin şorttan farkı olmuyor ki yaz aylarında.

bu yasaklamalarını gerektiren bir neden değil
  • quote:

eşitlik dediğiniz şeye bakın,bir de bana laf ediyorsunuz.

yaşını bilmiyorum ama görüşler değişebilir. şu anda gençler arasında erkeklerde uzun saç gayet normal karşılanıyor. ha bu arada kendimi anlatamadım. şu anda değil uzun ort uzunluktaki saçlara bile laf ediyolar, cazgır olanlar makasla iyice b*k ediyolarki gidip kestirilsin. böyle bir anlayışolabilir mi? olmalı mı?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.