Bildirim
Kadikoy-Gebze arasi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
gebze de nereye gideceksin? -
gebze yuksek teknoloji enstitusu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwar19 -- 17 Temmuz 2013; 16:28:29 > -
metro ile kartal a geç.ordanda 500T ye bin.
veya direk gebze-harem önünde indirir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piêr Dé Sans -- 17 Temmuz 2013; 16:29:48 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
tesekkur ederim. peki tahmini kac dk surer? -
quote:
Orijinalden alıntı: blackwar19
quote:
tesekkur ederim. peki tahmini kac dk surer?
minibüsle gidersen 1.5 saati bulur hatta geçebilir. trafiğe göre.
Metro-otobüs yaparsan 1 saat civarına varırsın diye düşünüyorum ama mesafe çok uzun. ve arada trafiğin ne durumda olacağını kestirmek çok zor. sen 2 saat diye hesapla derim. -
quote:
quote:
quote:
Metro-otobüs yaparsan 1 saat civarına varırsın diye düşünüyorum ama mesafe çok uzun. ve arada trafiğin ne durumda olacağını kestirmek çok zor. sen 2 saat diye hesapla derim.
tekrar tesekkur ederim. umarim 1 saat civari olur. hafta ici her gun gidip gelmeyi dusunuyorum.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Metro-otobüs yaparsan 1 saat civarına varırsın diye düşünüyorum ama mesafe çok uzun. ve arada trafiğin ne durumda olacağını kestirmek çok zor. sen 2 saat diye hesapla derim.
tekrar tesekkur ederim. umarim 1 saat civari olur. hafta ici her gun gidip gelmeyi dusunuyorum.
1 saate düşürmen çok çok zor ama hayırlısı diyelim.
Kendi araban varsa 1 saatte gidersinde minibüs otobüsle 2 saatin altına düşmen bile zor geliyor bana.
-
Arabam yok maalesef. Artik kitap okuya okuya gitmem gerekecek yolu burayi kazanirsam. Tahmin ettigimden cok daha uzakmis. Su hizli trenler acilinca gebzeye daha cabuk ulasirmiyim acaba. Okulun tren yoluna uzakliginida bilmiyorum gerci. 4 sene bu yol cekilirmi ki -
Trenle çok daha hızlı gidersin. gidip geldikçe daha farklı yollarda keşfedebilirsin. sizin oradan adapazarı minibüsleri geçiyormu bilmiyorum ama onlardan birine denk gelirsen veya efetur a falan bir sor istersen orada duruyorlar mı diye. -
kadıköyden kartala. Oradan gebze-harem minibüslerine bineceksin.Kartaldan gebzeye 1,5 saat sürer. -
Tesekkur ederim cevaplariniz icin. Cok uzakmis :/ -
quote:
Yenisahra koprusunden gebze'ye en cabuk gitmek icin nasil bir yol izlemeliyim?
Veya erenkoy tren istasyonu olabilirdi ama trenler calismiyor galiba bu aralar
Gebze harem dolmuşlarına atla . -
Benim gidecegim kampus. Buna gore mi soylediniz bu sureleri? d100 ile sadece 30 km uzaklikta. Birde baska bir kampusleri varmis galiba cok daha uzakta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwar19 -- 17 Temmuz 2013; 19:01:02 > -
İstanbul'u bilsem yardım ederdim biliyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 17 Temmuz 2013; 20:21:46 > -
canin sagolsun -
quote:
Benim gidecegim kampus. Buna gore mi soylediniz bu sureleri? d100 ile sadece 30 km uzaklikta. Birde baska bir kampusleri varmis galiba cok daha uzakta
evet. 30 km kısa olabilir. ama kendi aracınla bile gitsen en az 1 saat sürer. Dolmuşların dur kalk yaptığını arada farklı güzergah tercih ettiklerini düşünürsen az bir yol değil. her gün kartaldan kendi aracımla bu noktaya geliyorum. o bile 30 dakika sürüyor. var gerisini sen hesap et. Sen daha yeni sahra dan çıkacaksın da oraya geçeceksin.
en hızlı yol
metro ile kartal, ordan da 500T ile gebze. indikten sonra biraz yürürsün ama dolmuştan daha hızlı varırsın.
-
Çok konforlu olmasa da tek seçeneğin Gebze-Harem minibüsleri ki zaten GYTE önünde inebileceğin tek vasıta minibüs..500T'lerin çoğu içmeler köprüsünden dönüyor (senin inmen gereken Yenimahalle McDonald's durağından önce) veya dönmese bile son durakları Şifa mahallesi,o bile GYTE'den önce..
Bu arada trenler çalışmadığı için İzmit'e otobüs gidip geliyor (İzmit belediyesine ait) yeni temiz derli toplu otobüsler..Tuzla İçmeler'den kalkıp İzmit'e giden hat 200U bir de Kartal metrodan kalkıp İzmit'e giden 200 var ve ikiside bildiğim kadarıyla GYTE'nin önünden geçiyor,bir araştır derim.. -
En hızlı şekilde direk E5 üzernden geldigi için 130ş olsa gerek, trafik olmadıgında normal durumlarda 120-130 dk da şifa mahallesine geliyor. Oradan kampüs 15-20 dk yürüme mesafesindedir. Yada şifadan gebze-harem dolmusları ile kısa sürede kampusun ön kapısına dogru gelinebilir.
Aynı şekilde 500T de var fakat çift basım oldugu için tercihetmeye gerek yok.
yine benzer şekilde kartal metrosunu kullanıp kartaldan 130ş 500t tercih edilebilir,
veya pendiğe gelinip oradn 17B tercih edilebilir,Kampusun hemen onunden geciyor. bu hat banliyoyu telafi etmek için konulmustu ..tavsiye etmem acıkcası hem doalsıyor hem kalabalık oluyor.
birde sefer sayısı cok az olan GYTE-Kartal metosu iett hattı var. güzergahı E5 üzerinden olması laızm emin degilim, Gyte nin ders baslangıcı bitisi saatlerinde ve birkac sefer daha olması lazım.
İzmite giden o konforlu araclar, Gebze koop, otogarlara giden otobusler vs. Gytenin onunden geciyor,hızlıda olaiblir fakat ucretleri normal ulasıma gore pahalı olabileceginden tercih edilmeyebilir.
son olarak Marmaray tamamlandıgında aksilik cıkmazsa ki az kaldı acılmasına, onunla cok rahat ve hızlı bir şekilde istanbula ulasım saglanabilir. Gyte de zaten istasyon var sıkıntı olabilecek durum yok.
-
ben kayıt için gittiğimde kadıköyden metroya bindim kartalda indim 8 de bindim 8.30 da kartaldaydım.
indiğim yerden gebze-harem (terminal yazan) minibüse bindim 9 da mc donald's ın önündeydim 5-10dk kampüs aradım yürüme payınıda katarsak 9.15 te okulun içindeydim
aşağı yukarı 1 saat 15dk da okulda oldum kadıköyden her gun böyle mi olur bilmiyorum bugun hazırlık sınavı var mesala birazdan cıkıcam kaçta orda oldugumu yazarım buraya tekrar iyi forumlar :)
Benzer içerikler
- fun club
- zippo orjinallik sorgulama
- astigmat gözlük kullanılmazsa ne olur
- cem yılmaz boyu
- mor ve ötesi cambaz
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- en ilginç rekorlar
- dc açıldı mı
- çay bardağı emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X