Şimdi Ara

Kadıköy'den YEDİTEPE Üniversitesi'ne nasıl gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• nosunu bilmiyorum sahildeki otobüs duraklarında otobüsle..
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 1 Kasım 2020; 23:17:29 >
  • bu sorunu hala yaşayan ve benim gibi çareler üretmeye çalışan birilerine ihtiyacım var..
  • düz git sağa dön
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbeyaz

bu sorunu hala yaşayan ve benim gibi çareler üretmeye çalışan birilerine ihtiyacım var..

Kadıköy sahilden 19 ya da 19f ye bileceksin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli bir ücret karşılığında gelip alır kapıya bırakırım taksimetre çalışır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 19 veya 19f.19f ziverbeyden gider 19 e-5ten...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Kadıköy sahilden 19 ya da 19f ye bileceksin

biliyorum da sabahları bu otobüste bırakın ayakta dikilecek yer bulabilmeyi nefes almak imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Belli bir ücret karşılığında gelip alır kapıya bırakırım taksimetre çalışır

biliyorum taksimetre nin ne kadar yazacağını bunu paylaşabileceğim en az 3 arkadaşa ihtiyacım var işte..
  • kadıköyden taksi 25 TL yazar sakın binme
    bence siyah başlıklı üzerinde yeditepe üni. yazan minibüslere de binebilirsin
    veya arkadaşların dediği gibi 19-19F veya 14KS ile gidebilirsin
  • 14 ks evlendirme dairesinin ordan veya sahilden bin direk yeditepenin önünden geçer.
  • ya inanamıyorum koca forumdan bi yol arkadaşı çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Belli bir ücret karşılığında gelip alır kapıya bırakırım taksimetre çalışır

günlerdir bir yol arkadaşı bulamadım.ciddi ciddi öğrenmek istiyorum.haftanın 4 günü sadece sabahları hasanpaşa dan yeditepeye beni haftalık kaça götürürsün ?
  • Birader yeditepede okumuyorsun sanirsam? Hazirliklar yenimi basliyor yoksa?

• sonerason S kullanıcısına yanıt
    yeditepe de okumadığımı nerden çıkardın.sadece İETT de balık istifi yolculuk yapmaktan yorgun düştüm
  • quote:

yeditepe de okumadığımı nerden çıkardın.sadece İETT de balık istifi yolculuk yapmaktan yorgun düştüm

Sabahlari servisle gitmeyi dusunurmusun, ben de 2 yildir findikli kucukyali minibusundeki tipleri cekmekten biktim

• sonerason S kullanıcısına yanıt
    sen servisimi kullanıyorsun? bende düşünmedim değil ama servis çok pahalı geldi bana.benim sorunum sadece sabahları ayrıca okula 4 gün gidiyorum.taksi parasını paylaşacağım 2-3 arkadaş bulabilseydim servisten bile ucuza gelecekti.peki sen servisten memnunmusun?
  • quote:

sen servisimi kullanıyorsun? bende düşünmedim değil ama servis çok pahalı geldi bana.benim sorunum sadece sabahları ayrıca okula 4 gün gidiyorum.taksi parasını paylaşacağım 2-3 arkadaş bulabilseydim servisten bile ucuza gelecekti.peki sen servisten memnunmusun?

Servis kullanmiyorum ama kucukyali findikli minibusunden biktim artik . Servise yazilmak gibi bir fikrim var en azindan sabahlari. 8 de duraga gelip 40-50 kisi minibus bekliyoruz binen sansa biniyor bir sonraki minibus 10 dk sonra geliyor . Her sabah boyle minibusculer cok tehlikeli suruyor sirf saatine yetisebilmek icin . 25 dklik yol ama 9 daki derse yetisebilmek icin 7.40 da cikmak gerekiyor. Servise yazilirsam sadece sabahlari iste

• adam okuldan mezun oldu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.