Şimdi Ara

Kadıköy'den TT Arena'ya nasıl giderim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Eskişehir maçına gideceğim. Malum stat yeni. Pek bir şey bilmiyorum. Kadıköy Boğa taraflarından nasıl giderim?
    Otobüsle mecidiyeköy'e git oradan iett ye bin, metrobüsle git metroya bin gibi çeşitli şeyler yazıyor. Fakat pek bilmiyorum hangi otobüse metrobüse ya da metroya bineceğimi. Yardımcı olursanız sevinirim.. :)

• Metrobüs ile m.köye git oradaki Galatasaray taraftarını takip ederek metroya binip stada git biz öyle yapmıştık :)
  • Metrobüs hangi numaraya binmeliyim. Bir de metro ne tarafta kalıyor elbet taraftar olur ama bir de öğreniyim Sami Yen'e yakın mı yani ?:D
  • Metrobüste numara olduğunu sanmıyorum zaten gittiğinde Zincirlikuyu'da aktarma yapacaksın.Gelen metrobüs ile mecidiyeköyde ineceksin (zaten giderken stadı görürsün stadı geçtikten sonra mec.köy durağı)
  • Tamam kardeşim sağolasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAfLasH

Metrobüs hangi numaraya binmeliyim. Bir de metro ne tarafta kalıyor elbet taraftar olur ama bir de öğreniyim Sami Yen'e yakın mı yani ?:D

Söğütlüçeşmeden 34 z ye bindin geldin zincirlikuyuya ordan tekrar biniyorsun 34'e mecidiyeköyde in bir durak sonrası zaten.Metrobüsten çıkarken yani gelirken solda Metro tabelasını görürsün zaten.
  • Söğütlüçeşme'den Mecidiyeköy'e gidip oradan metroya binmek nasıl olur ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAfLasH

Söğütlüçeşme'den Mecidiyeköy'e gidip oradan metroya binmek nasıl olur ?

gerçi saat 5 oldu 34a'ya binersen aktarmasız gelirsin mecidiyeköye.
  • 34A'ya mı 34Z'ye mi bineceğim. İETT den baktım 34Z 34A'nın çalışmadığı saatlerde çalışıyormuş. Şimdi ben 34A ya binip Mecidiyeköy'de inip metroya binip zincirlikuyu'da aktarma yapıp mı gideyim. Daha mantıklı gözüküyor. Çünkü zincirlikuyudan mecidiyeköy'e gidersem metroyla tekrar zincirlikuyuya gelmiş olacağım daha fazla aktarma olacak.
  • Tamam 4'de başlıyormuş galiba 34A. Ben de yarın 4'de bineceğim zaten yada 15 dk sonra falan. o zaman 34A ya biniyorum Mecidiyeköy'den de metroya sonrası taraftar:D
    Çok sağolun yardımlarınız için :)
  • Mecidiyeköy e git samiyen in ilersinde burger king varya orda toplanıyor uA , aralarına karışıp gidebilirsin.
  • Beyler bir de Dönüş zor oluyormuş. Nasıl döneceğiz. Kalabalık falan neyle dönelim.
  • Yeni konu açmak yerine buradan sormak istedim. Haftasonu maç bitiminde Kadıköy'e gitme durumum var. Nasıl gidebilirim, yardımcı olabilecek var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JWS

Beyler Eskişehir maçına gideceğim. Malum stat yeni. Pek bir şey bilmiyorum. Kadıköy Boğa taraflarından nasıl giderim?
    Otobüsle mecidiyeköy'e git oradan iett ye bin, metrobüsle git metroya bin gibi çeşitli şeyler yazıyor. Fakat pek bilmiyorum hangi otobüse metrobüse ya da metroya bineceğimi. Yardımcı olursanız sevinirim.. :)

Merhabalar söğütlüçeşmeden metrobüse binip m.köye geliniz m.köy meydandan metroya bininiz (metrobüse 2 dakika yürüme mesafesindedir) Sanayi mahallesi adlı durakta ininiz oradanda tt arena 10 dk yürüme mesafesindedir.
  • Metrobüsle mecidiyeköye geliniz bende bmc kamyon var hepinizi atarım tt arenaya ne olcak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcira

quote:

Orijinalden alıntı: JWS

Beyler Eskişehir maçına gideceğim. Malum stat yeni. Pek bir şey bilmiyorum. Kadıköy Boğa taraflarından nasıl giderim?

Merhabalar söğütlüçeşmeden metrobüse binip m.köye geliniz m.köy meydandan metroya bininiz (metrobüse 2 dakika yürüme mesafesindedir) Sanayi mahallesi adlı durakta ininiz oradanda tt arena 10 dk yürüme mesafesindedir.

tarihe hiç bakmıyorsunuz sanırım Teşekkürler yine de...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.