Şimdi Ara

Kadıköy'den Gebze'ye nasıl giderim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
37.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Aranızda mutlaka İstanbul'da yaşayan vardır. Ben Kadıköy'den Gebze'ye gitmek istiyorum. Söğütlüçeşme'den banliyöye binsem Pendik'e kadar gidiyormuş Pendik-Gebze arası bakımda diye. 2. vasıtaya binmek istemiyorum. İETT indirimli kartım olduğu için binmek istemiyorum başka vasıtaya. Nasıl gidebilirim az masrafla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPerience -- 12 Temmuz 2012; 23:10:49 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kadıköy'den Gebze'ye Ulaşım Rehberi

Kadıköy'den Gebze'ye ulaşmak için çeşitli ulaşım seçenekleri bulunmaktadır. En uygun yöntem, seyahat süresi ve bütçenize bağlı olarak değişebilir.

Otobüs:

En ekonomik seçeneklerden biri otobüstür. Kadıköy İskelesi'nden hareket eden İETT 130A ve 130Ş numaralı otobüsler ile yaklaşık 1 saat 45 dakikada Gebze'ye ulaşabilirsiniz.

Marmaray:

Kadıköy İskelesi'nden Marmaray hattına binerek Gebze İstasyonu'na ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 1 saat 15 dakikadır. Marmaray, hızlı ve güvenilir bir seçenektir.

Yolcu Taşıtı:

Üsküdar'dan kalkan yolcu taşıtları ile de Gebze'ye ulaşabilirsiniz. Yolculuk süresi yaklaşık 1 saattir. Yolcu taşıtları, daha hızlı ancak otobüslere göre biraz daha pahalıdır.

Özel Araç:

Özel aracınızla Kadıköy'den Gebze'ye E-5 (TEM) karayolunu kullanabilirsiniz. Yolculuk süresi trafik durumuna bağlı olarak yaklaşık 1 saat ile 1 saat 30 dakika arasında değişebilir.

İstanbul'dan Gebze'ye En Kolay Ulaşım Yöntemi:

Seyahat süresini ve bütçeyi göz önünde bulundurursanız, Kadıköy'den Gebze'ye ulaşmak için en kolay yöntem Marmaray hattını kullanmaktır. Bu yöntem hızlı, güvenilir ve nispeten ekonomiktir.

Kadıköy-Gebze Arası Ulaşım Seçenekleri Özeti:

• Otobüs: İETT 130A ve 130Ş
    • Marmaray: Kadıköy İstasyonu - Gebze İstasyonu
    • Yolcu Taşıtı: Üsküdar İskelesi
    • Özel Araç: E-5 (TEM) karayolu
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hadi üst olsun da acil cevap verin lazım be ya
  • Pendikte in hemen istansyondan çıktıktan sonra 17b otobüsleri kalkıyor ona bin gebze tren istasyonunda in. ( pendikte indikten sonra kime sorsan 17b nin kalktığı yeri gösterir ) . Böylecede aktarmada yapmış olursun.
  • kadıköyden darica hayvanat bahcesine giden iett var ona bin git
  • Eyvallah çok teşekkür ederim o zaman birşey daha: Anadolu Sağlık Merkezi yakın mı 17b ile indiğim son durakta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPerience

Eyvallah çok teşekkür ederim o zaman birşey daha: Anadolu Sağlık Merkezi yakın mı 17b ile indiğim son durakta?

hocam gebze hareme bin o her yerden geçiyor :D
  • Dogrudan giden tren var istersen kalktigi yerleri soyliyim her gun ayni otobusle atalara gidiyodum tum sene kartal civari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hareme git. Gebze- harem mınıbuslerıne bın abı bır ogrencı de 1 tlye gebzeye kadar yardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadıköyden bin 130 a falan nerden binilir bilmiyorum. Veya 500t 500es 130A 130ş. Tuzlaya kadar devam et. içmeler köprüsünde in. indiğin yerde gebze hareme bin. gebze harebe anadolu sağlık merkezine gideceğini söyle seni önünde indirecekler
  • 130 ikinci peronda yani karaköy iskelesnn önü değilde diğer kısımdaki
  • 130 a bin tuzla içmelerde in köprünün altına in gebze hareme bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poset cay -- 13 Temmuz 2012; 1:50:32 >
  • 500t veya es e bineceksin ve içmeler köprüsünde inip gebze/harem minibüsüne bineceksin. En hızlı yol budur, hepsini denedim. yaklaşık 2 saat sürer.

• quote:

Orijinalden alıntı: XPerience

Eyvallah çok teşekkür ederim o zaman birşey daha: Anadolu Sağlık Merkezi yakın mı 17b ile indiğim son durakta?

hayırdır doktorların cekildiği ortamımı gezcen ? :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.