Bu da biz Fblilerin konusu olsun . O kadar çok Gslilerin umutsuz konusundan sonra KAdıköy'de bu senede geleneceği bozmayıp en az 4 atacağımızı düşünüyorum ya siz ]
Vallaha bende öyle umuyorum dostum ama futbol bu hiç sağı solu belli olmuyor o gün gününde olan takım kazanır diye düşünüyorum.
FB bütün saha olarak bakarsak daha oturaklı oynuyor. Ben ümitliyim takımımdan.
Nerde bizim eski ahkam kesen arkadaşlarımız .Nerdeeeeeee elden gidiyor takım
quote:
Orijinalden alıntı: CherryPancake
Nerde bizim eski ahkam kesen arkadaşlarımız .Nerdeeeeeee elden gidiyor takım
quote:
Orijinalden alıntı: StillOfTheNight
Bu da biz Fblilerin konusu olsun . O kadar çok Gslilerin umutsuz konusundan sonra KAdıköy'de bu senede geleneceği bozmayıp en az 4 atacağımızı düşünüyorum ya siz ]
Neden?Öyle umutsuz düşünen Gs liler mi çıkıp oynayacakki sahada. Çok uçuyosunuz haberiniz olsun
fb yenecek ama fark olmıcak 2-1 gibi bi sonuç olucak
Neden?Öyle umutsuz düşünen Gs liler mi çıkıp oynayacakki sahada. Çok uçuyosunuz haberiniz olsun
Yoo uçtuğumuz yok muhabbet amaçlı bir konu , onların umutsuzca konularından sonra açmak istedim ne bir artniyet var ne de başka birşey
Açtığınız konuların geleceğini düşünerek açın.Talihsizliğe kurban gidebilir...
Olasi bir yenilgide hortlatılmaya değer bir konu.
quote:
Orijinalden alıntı: Zommby
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
Ben bu konunun tam tersini açacaktım
Yani diyon GS 0-4 yenilecek ...
Çok rahat maç olacak.Forumdan bir arkadaşla iddiayada girdim 2 ay amblem koymasına zaten
Kafeye gitmem radyodan dinlerim.Gerek yok gitmeye
nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz şaşırıyorum..
bende isterim 4 atmasını ama futbol bu ne olucağı belli olmaz...
Valla skor tahmini imkansız bence bu maçta. Kesinlike FB 4 fark atar falan demem. Derbidir bu hiç belli olmaz. Hadi hayırlı traşlar
2000-01 Fenerbahçe 2-1 Galatasaray 2001-02 Fenerbahçe 1-0 Galatasaray 2002-03 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray 2003-04 Fenerbahçe 2-1 Galatasaray 2004-05 Fenerbahçe 1-0 Galatasaray 2005-06 Fenerbahçe 4-0 Galatasaray 2006-07 Fenerbahçe 2-1 Galatasaray 2007-08 Fenerbahçe 2-0 Galatasaray 2008-09 Fenerbahçe 4-1 Galatasaray
Sırasıyla 2-1, 1-0 (1 kere 2-0) ve fark (4-0, 4-1, 6-0) diye gidiyor. Bu tabloya göre sıra 2-1'de. Farka daha 2 yıl var.
24 gol atip 4 gol mu yemisiz Allah kimseyi Gs'li yapmasin arkadas