Şimdi Ara

Kadıköy bölgesini iyi bilenler baksın !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cumartesi günü şehirdışından (Gebze) İstanbula geleceğim ve Kadıköy merkezde bir kaç işimi gördükten sonra vapurla karşıya geçeceğim ve akşama kadar o taraflarda olup akşam tekrar kadıköy'e dönüp geri döneceğim.

Gebze'den arabam ile geliyorum ve trafik sorunlarından dolayı da arabamı Kadıköy merkezde bırakıp karşıya öyle geçeceğim.

Kadıköy merkez'de güvenilir sağlam bir otopark var mı ? O bölgeyi çok bilmiyorum ban tavsiye verebilirseniz sevinirim.

• kuşdili caddesinin ord yada altıyoldan aşağı inerken işyerleri altındaki otoparklara bırakabilirsin
  • Denizi sağına alarak iskelelerin önünden ilerle. Yol yapım çalışmasından dolayı yol seni mecburen sola döndürecek (deniz arkanda kalacak). Sola dönünce sağ şeritte kal. 20 metre sonra yol sağa ve sola ayrılacak. Sen sağa dön (deniz yine sağında). 10-15 m sonra ışıklar var oradan sola dön ve hemen karşına bak. Otoparkı göreceksin. Metruk bir binayı ve bahçesini otoparka dönüştürmüşler.
    Ben yıllardır oraya bırakırım. Anahtar bırakmak durumundasın ama. Orada uzun boylu, kirli sakallı, temiz yüzlü bir genç arkadaş vardır. Ona "lacivert citroenin sahibinin" selamını söyle.
    "Anahtar bırakmam, güvenmem" diyorsan o başka tabii.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Denizi sağına alarak iskelelerin önünden ilerle. Yol yapım çalışmasından dolayı yol seni mecburen sola döndürecek (deniz arkanda kalacak). Sola dönünce sağ şeritte kal. 20 metre sonra yol sağa ve sola ayrılacak. Sen sağa dön (deniz yine sağında). 10-15 m sonra ışıklar var oradan sola dön ve hemen karşına bak. Otoparkı göreceksin. Metruk bir binayı ve bahçesini otoparka dönüştürmüşler.
    Ben yıllardır oraya bırakırım. Anahtar bırakmak durumundasın ama. Orada uzun boylu, kirli sakallı, temiz yüzlü bir genç arkadaş vardır. Ona "lacivert citroenin sahibinin" selamını söyle.
    "Anahtar bırakmam, güvenmem" diyorsan o başka tabii.

arkadaşın söylediği kadıköyde bilinen bir yerdir.sokaktaki otoparklara bırakacağına orası iyidir.

• Dediğim gibi bölgeyi pek bilmediğim ve kimseyi tanımadığım için anahtar bırakmak istemiyorum açıkçası, şöyle bilindik ve güvenli bir yer olsa iyi olur anahtar bırakmadan arabayı bırakabileceğim bir yer :)
  • anahtar bırakmak istemiyorsan az bilindik bir katlı otopark tavsiye edebilirim... kadıköy sahilde eski ptt'nin arka sokağında bulunan cadde de (akmar pasajının çıkışı) katlı otopark var.
    aşada harita var o sarı yol altıyoldan denize inen yol, kırmızıyla nası gidiceni çizdim

• quote:

Orjinalden alıntı: theshiver

anahtar bırakmak istemiyorsan az bilindik bir katlı otopark tavsiye edebilirim... kadıköy sahilde eski ptt'nin arka sokağında bulunan cadde de (akmar pasajının çıkışı) katlı otopark var.
    aşada harita var o sarı yol altıyoldan denize inen yol, kırmızıyla nası gidiceni çizdim

aynen katılıyorum katlı otoparka bırakabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜMRANİYE BİLENLER- ÖNEMLİ
    17 yıl önce açıldı
    istanbulu bilenler çok acil
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @theshiver'ın dediği yer güzel ve güvenlidir enazından biz bir sorun yaşamadık
  • quote:

Orjinalden alıntı: theshiver

anahtar bırakmak istemiyorsan az bilindik bir katlı otopark tavsiye edebilirim... kadıköy sahilde eski ptt'nin arka sokağında bulunan cadde de (akmar pasajının çıkışı) katlı otopark var.

Çok sağol teşekkürler buraya bakacağım, acaba kaça kadar açıktır bir saat sınırı falan varmıdır ki ?

• 24 saat açık olması lazım, emin olmak için kapıdan çıkarken ordaki görevliye sorabilirsin. Bu arada otoparka girerken verilen fişi yanına al çünkü ilk ödemeyi yapıyorsun sonra çıkış yapıyorsun boşuna yukarı çıkıp inme yapmazsın.

Ufak bir düzeltme de yapim, benim çizdiğim rota bu aralar kullanılmıyor sanırım en son gittiğimde yol çalışması vardı. o çizdiğim rotadan aşağı doğru inerken sola döndükten sonra Kadıköy Belediye Başkanlığının ordan zorunlu sola dönüş veriyordu oradan dönmen gerekebilir. PTT kadıköy olarak gözüken yerde şu anda inşaat halinde o inşaatın ordan giriceksin rahat bulursun.
  • Tam evimin yanındaki otoparkı tavsiye ederim anahtar bırakmazsın kadıköy sahile çok yakın yeldeğirmeni sokakta otopark sorarsan sana söylerler.
  • arkadaşların dediği gibi katlı otopark en iyisi. Hatta daha açık anlatayım kadıköy'e gelen otobüsleri takip ederek denizi sağ tarafınıza aldığınızda biraz ilerde iskeleyi geçtikten sonra solda kalıyo.
  • Çok sağolun teşekkürler tavsiyeler için, sanırım burası Vapur iskelesinede yakın galiba ?
  • beşiktaş iskelesini sağına alıp biraz ilerde sol tarafta kalıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.