Şimdi Ara

Kader Sırrı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
2.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sonra da her şey karıştı zaten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kader Sırrı -- 6 Ağustos 2023; 15:5:35 >



  • yakında hayatım değişebilir ama bu beni korkutuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıllar O'nu (c.c.) kavramaktan acizdir.
    Sayacı başlatalım:
    Son 44 gün.
    Sanki gerçek olamayacak kadar uzak, hiç olmayacak gibi.
    Aklımın prangalarından mı kurtuluyorum bilmiyorum.
    Bugün sohbet ederken "kader sırrı'nın sahiden sır olduğunu, bu konuda 'bize çok az bilgi verildiğini' tekrar fark ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşarken bile insanlar senin ölüp ölmediğini umursamaz. Bu yüzden ölmeden önce öl, yaşaman gereken için yaşa...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle büyük bir şey yaşanmasa, 'ben' yerle bir olmasa, O'nun kapısına hiç gidemeyeceğimi anladım. Dışarıda Sevgisini tattırsa, yanına varmak için yola çıkamayacağımı anladim.
    O'ndan ne gelirse güzeldir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki her şeyi çiçekli gösteren bir gözlük vardır.
    O gider ardından bakarsın. Ben de onun gibi olucam er ya da geç. InsaAllah :)
    İnsanlar dert tasa içinde boğulurken O çoktan, Hazine Sahibinin mülkünde geziniyordur. Bazısı hayatın kötü taraflarına odaklanıp ömrünün %90 ini sıkıntı bela ve depresif bir halde geçirirken, o Kader Sahibini tanımış, Tevhid etmiş, Esmaların sonsuzluğunda; sınırsız huzurlu bir yolculuk yapıyordur. Yaşarken dahi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamün Aleyküm ve Rahmetullah.

    İki türlü ölüm var diyordu. Kalbin ve Ruhun ölmesi...Ruhun ölmesini bilirim; ALLAH'tan uzak olmaktı ruhun ölümü. Eski satırlarda yazıyor "her ne olursa olsun, eğer ALLAH'tan uzaklaştıysan, denize atla ve yeniden başla."

    Hz. Musa'nınkine benzer bir başlangıçtı bu. ALLAH için suya atılmak. (hem bebeklikte, hem denizin yarılması hadisesinde) Tüm bu yolculuk içinde de diğer koşul Güvenmek. Güvenmek. Güvenmek.

    "Bir şeye kesin karar verdiğin zaman da Allah'a güven. Allah (kendisine) güvenenleri sever." (Âl-i İmrân Suresi 159. Ayet)



    Kader SırrıSosyal Doku Vakfıyoutube
    Sosyal Doku Vakfı & Derneği -Web sitelerimiz: l http://www.sosyaldoku.com/ l http://www.sosyaldoku.tv l http://www.fetvameclisi.com l http://www.ailehayati.com l http://www.gencdoku.com l http://www.nureddinyildiz.kim l http://www.tahlilyayinlari.com - Video kanallarımız: ll http://www.youtube.com/sosyaldokudernegi ll http://www.youtube.com/nurettinyildiz ll http://www.vimeo.com/sosyaldokuvideo ll http://www.dailymotion.com/sosyaldoku ll http://www.soundcloud.com/nureddinyildiz - Sosyal ağlarımız: * http://www.twitter.com/nurettinyildiz * http://www.facebook.com/nureddinyildiz *.http://www.twitter.com/sosyaldoku * http://www.facebook.com/sosyaldoku * https://www.facebook.com/sosyaldokutv * https://twitter.com/sosyaldokutv * http://www.linkedin.com/in/sosyaldoku * http://www.google.com/+sosyaldoku * http://www.facebook.com/fetvameclisicom * http://www.twitter.com/fetvameclisicom * http://www.facebook.com/ailehayati * http://www.twitter.com/ailehayati * http://www.facebook.com/gencdokudergi * http://www.twitter.com/gencdokudergi * http://www.facebook.com/elifelifdergisi * http://www.twitter.com/elifelifdergisi * http://www.instagram.com/sosyaldoku - Sohbetlerimizin tümüne ulaşmak için: ll http://www.sosyaldoku.tv Google Group'a abone olmak için: https://groups.google.com/forum/?hl=t...
    https://www.youtube.com/watch?v=gLDxdhywu2c



    İşte ben de denize atılacağım şimdi. "Asla! Asla! Muhakkak Rabbim bir çare gönderecektir..."

    Aslında ben daha suya atılmadan bir gemi yaklaştı bile, gel diyor, bir Rabbinin bir ikramıyım. O gemiye bineceğim inşaAllah. Bakalım kaç sene, kimlerle yolculuk yapmak nasip olacak :)


    Selametle.

    Kaldı yaklaşık 31 gün.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kader Sırrı -- 29 Ağustos 2023; 6:38:59 >




  • Artık kendi kendime bile konuşmuyorum...

    Çocukluktan itibaren dindar bir aile içinde yetişen insanların neden ALLAH ile yakın bağ kuramadığını, kendi üzerimde de (son dönemde) gözlemleyerek anlıyorum aslında. Çünkü kendilerini tanıyamadılar...Sanatkâr Musavvir olan Rabblerinin kendilerine nasip ettiği çok değerli eseri: Nefslerini tanıyamadılar.

    Nefsten hep düşman diye bahsettik değil mi, keşke birisi çıkıp nefslerin güzel yanlarından bahsetseydi. Nefslerinizi öldürmeyin, onu tanıyın, onunla Rabbinize varacağınız yönlerini keşfedin deseydi.

    Rabbin ile aranda hep bir rengin olsaydı, hep bir hayalin, bir hikayen olsaydı...Başka bir arkadaşa ihtiyacın kalmayacağı kadar yakın Dost olabilseydin keşke, gülümseyebilseydin O'na...O da (c.c.) Sana...Keşke sadece cezalandırır ve ödüllendirir demeseydik O'na (c.c.) Yemin ederim biz seni hakkıyla tanıyamadık Rabbim...


    "Yeniden başlayabilseydim eğer yaşamaya..." nefsimi üzerimden sıyırmaya çalışmaz, Sanatkarımın en özel sanatını, bana Kendisi için, Dostluğu için verilmiş beni; Sevgi ile yaratılmış beni en güzel şekilde yansıtmaya çalışırdım.


    Şimdi ise...öyle derinden, öyle derinden, öyle derinden ki;

    kendim olmaya bile korkuyorum...




    Kader Sırrınagyszblcs17youtube
    On bended knee is no way to be free lifting up an empty cup I ask silently that all my destinations will accept the one that's me so I can breathe Circles they grow and they swallow people whole half their lives they say goodnight to wives they'll never know got a mind full of questions and a teacher in my soul so it goes... Don't come closer or I'll have to go Holding me like gravity are places that pull If ever there was someone to keep me at home It would be you... Everyone I come across in cages they bought they think of me and my wandering but I'm never what they thought got my indignation but I'm pure in all my thoughts I'm alive... Wind in my hair, I feel part of everywhere underneath my being is a road that disappeared late at night I hear the trees they're singing with the dead overhead... Leave it to me as I find a way to be consider me a satellite for ever orbiting I knew all the rules but the rules did not know me guaranteed... Eddie Vedder - Guaranteed This video is property of Sony Music Entertainment. No copyright infringement intended.
    https://www.youtube.com/watch?v=2mA-Xn2Dx-s



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kader Sırrı -- 29 Ağustos 2023; 19:46:57 >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.