Şimdi Ara

Kaçan gollere bakın. Mancini daha ne yapsın?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sneijder karşı karşıya kaçırır burak bomboş pozisyon da dağlara taşlara atar. Mancininin tek hatası ontiveroyu almamak

her maçta böyle yüzde yüzlük pozisyonlar kaçmak zorunda mı? yeter artık. adam gibi bir forvet alınmalı. Mancini gidici falan olamaz

2. şansı hak ediyor. yeter ki şu kazmaları takımdan temizleyelim

• Mancini'yi savunan biriyim ancak adam işini ciddiye almıyor. Takımı ciddiye almıyor. Takım oynamayınca, disiplini sağlayacağına koyver gitsin kafasıyla duruyor orada.

Golü Mancini atmıyor evet, ama oyuncu değişikliğini ve ilk 11'i o belirliyor. Şu takımı komple paf ile çıksa ağzımı açmam, ancak onca tepkiye rağmen Selçuk'u Burak'ı Ceyhun'u kesmiyorsa, 93. dakikada Lucas'ı almaya çalışıyorsa, 85'te Hayrovic'i alıyor ise, sövmeye hakkım var kimse kusura bakmasın.

Saldım çayıra mevlam kayıra diye Galatasaray'da teknik direktörlük yapılmaz. Hele ki takım oynamıyor, o zaman niye yırtayım kendimi yattığım yerden alırım paraları işinize gelmezse kovun tazminat verin, kafasıyla hiç teknik direktörlük yapılmaz.
  • Hatalarini sayayim mi
    88de drogba cikar ceyhun! girer
    90 +3te rize macinda iki oyuncu degistirir
    Ceyhun futbolcu degil kimse lafanlatmasin
    Aylardir takimin en kotusu her mac istisnasiz burak adam her mac 11de
    Her sikistiginda bu tskimi ben kurmadim diyor babam mi aldi okadar futbolcuyu
    Selcuk bu sezon YOK. Ama mancininin 11inde vazgecilmez anlasilur birsey degil
    27macin tamami farkli kadro, boyle bir anlayis hicbirtakimda yok

Daha sayalim mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi sus ya

• Yahu daha önce hiç mi maç seyretmediniz anlamak güç. Diğer takımlar girdikleri pozisyonların hepsini gol atıyor da bizimkiler devamlı kaçırıyor sanki. Maç boyu bir elin parmakları kadar bile pozisyonumuz yok. Onlar da kontra. Ne baskı kurabildik ne pas organizasyonu ne bir şey. Eee aradaki kalite farkıyla o pozisyonları da bulalım bir zahmet. Kaldı ki girilen her pozisyonu gol yapan adam varsa ki yok o da Galatasaray'da oynamazdı zaten.

Elini vicdanına koyup söyle, Galatasaray bu maçta ne oynadı? Ben ileri şişirilen toplardan başka bir şey görmedim. Sonra Mancini eleştirilemez oluyor, nasıl eleştirilemeyecek bu adam? Selçuk Burak kötü, Mancini ne yapsın derseniz; kessin adamları, oynatmak zorunda değil. Yabancı sınırı da engel değildi bu maçta. Eğer çok Berk'i oynatmak istiyorsa, Berk-Hajro-Lucas-Sneijder kullansaymış.

Şu maçta Galatasaray kötü oynadı demek gerçekten kötü oynayan takımlara hakarettir, o derece oynadık.

• Mancini ile beraber sen de git.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav he he..

Sen de haklısın Sneijder gibi kazmalardan kurtulduğumuzda her şey düzelecek de mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu akşam tek bir yorum yapacağım diğer konuya da yazdım aynısını yazacağım..

ALLAH'IN varsa Defol git burak bu takımdan.. Sende biraz gurur haysiyet adamlik varsa Defol git... Al yanına Selçuk kankanida Defol git..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece 90+3de oyuncu değişikliği yapması değil sıkıntı.

Takımda Drogba varken burak'ı sol kanatta oynatan bir teknik direktör için şöyle düşünebilirdim.
    İki silahından birini yedke bırakmak istemiyor. Ondan dolayı doğru ya da yanlış burakı sol kanatta oynatmayı tercih edebilir diye düşünülebilir.
    Ama arkadaş drogba yok işte oynat Burakı ilerde adam topla dripling yapamaz alveri yok aldığı tüm topları ezer hala kanatta oynatma derdindesin.

Bu yüzden snijder de asıl mevkisinde oynayamıyor sol kanata hapsediyor adamı.
    Hazır drogba da yokken burak ilerde arkasında sneijder kanatlrda da hajrovic ve diğer kanatta da veysel olur sabri olur eboue olur yekta olur herhangi birini koysaydın da en azından bir şeyler denese.

Bu ahjrovici babam mı aldı bu ontivieroyu babam mı aldı nedne opynatmıyorsun be güzel insan
    takım bundan kötü olamaz ki zaten
    nedir derdin kaç maçtır sıfır oynuyor takım nasıl becerdin sen bu işi ya
    el insaf be insan da biraz utanma olur futbol cahilimisin nesin sen ya

elin italyanı resmen tazminat patası almak için takımın içine etti. Allahsız herif

• Bunu Fatih Terim zamanında da söylüyorduk. Burak kaçırıyor., Drogba kaçırıyor FT ne yapsin? dedik. Yok canım taktik yokmuş hurraa saldiriyormusuz. Mancini de taktik degil hic bir sey yok.

• Kacan gol ne ya burak in sutu ve sneijder karsi krsiya mancini ne yapsinmismis la olum sen bu kadar ruhsuz bi gs seyrettinmi hayatinda bole sacma oyuncu tercihleri sacma degisiklikler gordunmu gs tarihin en buyuk kazigidir kendileri basimiza getirenler en buyuk ihaneti yapmislardir. Adam ihanet ediyor tr ile dalga geciyor kendini zorla kovdurmaya calisiyor adamin isi tazminati cukkalamak

• tam yav he he demelik
  • Mancini tam bir çöptür ilk 11 leriyle , ilk 18e almadığı adamlarla , yaptığı oyuncu degisiklikleriyle , oyun taktiğiyle... Hadi fatih terimi yolladın anladım tamamdır anlaşamamış olabilirsin ama sezon ortasında neden böyle bir operasyon yapıyorsun hadi yaptın gidipte dünyanın parasına elin malını neden getiriyorsun git şenol güneşi getir koy takımın başına bundan daha kötü olamazdı herhalde. Bu seneki bu durumun tek sorumlusu ünal aysaldır bence.

• Yov he he
  • Ceyhun-selçuk-burak bu kadar maçtır kadroda ve hala mancini hoca öyle mi?

• işini ciddiye almadıgını düşünüyorum
  • Katılıyorum ve görevini ciddiye almadığını düşünen arkadaşlara da şunu hatırlatmak istiyorum. Mancini ilk geldiğinde herkes ne kadar kibar, uysal bir adam fatih hoca agresif değil diyorlardı. Bir de şimdiki Mancini'ye bakın kenarda Fatih hoca gibi tepkiler veriyor, sinir küpü adam. Maç bitiyor gazetecilerle tartışıyor. Yani demem o ki Mancini de işlerin kötü gitmesinden dolayı mutlu değil, dediği gibi buraya bir proje amacıyla heyecan duyarak geldi, sakin kafayla işini yapmak istiyor adam sadece. Ayrıca takımı devraldığında evinde 6 yemiş, ligde çok kötü bir başlangıç yapan Galatasaray'ı devraldı. Önümüzdeki yılın sonuna kadar sabretmemiz gerekiyor. Bırakalım bir istediği adamları alsın, yaz hazırlık programında takımı oturtsun, gelecek yıl bol bol eleştiririz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.