Şimdi Ara

#Kaç Tane PS3 Oyununuz var?#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gün geçtikce PS3' ümüze yepyeni oyunlar çıkıyor bizde bu oyunları oynamak için belli fedakarlıklar ile oyunları almaya çalışıyoruz..Oyunlar Orjinal olunca haliyle almakta zorlanıyoruz....

O halde şu anda kaç adet PS3 oyununuz var..Arşivcimisiniz yoksa takas yoluyla "alırım oynarım değiştiririm" mi diyorsunuz...

Evet arkadaşlar söz sizlerde......

"Bende ilk zamanlar oldukca PS3 oyunu vardı hep sattım ..şimdi tekrardan iyi olan oyunları alıp arşivime eklemeye başladım..."

• Ben de güzel oyunları arşivlemekten yanayım. Yani ileride bir geri dönüş yapıp tekrar oynamak istiyorum açıkçası. Şuanda 4 tane oyunum var. Fifa 08, Uncharted: Drake's Fortune, Heavenly Sword ve Gran Turismo 5 Prologue. Yeni oyunlar çıktıkça, arşivlik oyunlar çıktıkta oyun arşivimi genişletmeyi düşünüyorum ama aynı zamanda X360 olduğu için Playstation 3 için Exclusive oyunları tercih ediyorum artık. O nedenle bakalım.. Hayırlısı.. (:
  • bende iki tane var pes2008 nba2k8 baskada yok
  • ende 6 tane war oyunların bır cogu yurtdısından gelen arkadaslara fln getırttım burdanda ut3 le pes ı aldım sadece basta satmakla fazla ugrasamadıgımdan eskı oyunlar elimde kaldı satılmıyor :D

suan

resistance
    nba2k7
    ninja gaiden
    warhawk
    ut3
    ve pes2008 war ama ps3 yok serviste kendileri

bu listeden ut3 ve pes harıc satılıktır
  • Bende de sadece Gran Turismo 5 Prologue var.Diğer oyunların hepsii Gt5 geldikten sonra çöpe attım..
  • Bende 2 tane oyun var.

Unreal Tournament III ve Warhawk
  • Bunları oyun takas alanında yazsanız ve herkes kimde ne var bilse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler gta 5 cd sorun var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende neredeyse bütün oyunlar var. Spor oyunları hariç. Bazı yerlere incelenmesi için yollanan kutusuz ama orjinal sürümler hepsi. Direk kutulu satın aldığım 2-3 tane var sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.