Bildirim
KAÇ TANE MBOT AÇABİLİRİM İÇERİ LÜTFEN
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Denemeden bilemezsin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Arkadaşın dediği gibi clientless özelliği olduğundan normalde açabileceğinden çok char açabilirsin fakat çok aşırı açman internetini epey zayıflatacaktır.Ben eski bilgisayarda 512mb ekran kartı , 3gb ram varken 9-10tane açıyordum hiçbir kasma olmuyordu ama dediğim gibi interneti baya yavaşlatıyordu.
İnterneti süpürge gibi emiyor meret.
_____________________________ -Nasibinde varsa alırsın karıncadan bile ders. Nasibinde yoksa bütün cihan önüne serilse sana ters. -
-
bayağı açarsın , nasıl açarım diye soruyorsan her çarı farklı mbot klasörlerinden aç _____________________________ -
Clients özelliğini nasıl kullanacağım yardim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ HEDEF 50K DAN BAŞLADIK ÇALIŞTIKCA 5K YA KADAR GELDİK. -
-
bi bakayım phbot a duruma gore onu alırım.Tesekkurler clıentness ozellıkgı pc ıcın cok onemlı teşekkürler. _____________________________ HEDEF 50K DAN BAŞLADIK ÇALIŞTIKCA 5K YA KADAR GELDİK.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı