Şimdi Ara

VAC Ban Yer Miyim ACİL YARDIM!! LÜTFEN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçtiğimiz günlerde arkadaşım rekabetçi maçında maç boyunca hile kullandı. Hemen ertesi gün ban yedi. Bende hile yok ancak bana da bir şeyler olacağından eminim.

Merak ettiğim şu VAC ban alır mıyım. Ya da Rütbe veya seviyem mi düşer. Şuan 2 gün geçti bir şey olmadı.
    Hepinize teşekkür ederim.

• Onunla oynadığınız maçlarda aldığınız galibiyetler silinir, rütbeniz düşebilir bir ihtimal. Onun dışında eğer siz kullanmadıysanız vac yemezsiniz.
  • dragonfly23 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Hile kullanmadım rütbe düşmesi ban yemekten iyidir.
  • kazandınız maclar gider rütbe düşer arkadaşına güle güle
  • Bu ne saçmalık birisi açıklasın hem hileci ile beraber maça gir hemde ban yermiyim diye sor.

Ban yemezsin keşke yesen de akıllansanız biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emc-2 -- 24 Mart 2017; 16:43:31 >
  • Milleti yermeyin boşuna , cs oynayan herkes mutlaka hileye bulaşmıştır. Hile zaten sevdiriyor bu oyunu. Valve hileye çözüm bulsaydı bu kadar sene revaşta olmazdı cs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: janis

Milleti yermeyin boşuna , cs oynayan herkes mutlaka hileye bulaşmıştır. Hile zaten sevdiriyor bu oyunu. Valve hileye çözüm bulsaydı bu kadar sene revaşta olmazdı cs.

"Hile zaten sevdiriyor bu oyunu."

"revaşta"

Kardeş ne diyosun sen? Bonzai kafasıyla forumda yazı yazıyorlar
  • quote:

Milleti yermeyin boşuna , cs oynayan herkes mutlaka hileye bulaşmıştır. Hile zaten sevdiriyor bu oyunu. Valve hileye çözüm bulsaydı bu kadar sene revaşta olmazdı cs.

Herkes hileye bulaşmıştır vay be
  • Birlikte oynadığınız maçlar silinir o kadar.
  • quote:

Bravo çok iyi yorumHayatımda hiçbir fps oyunda hile kullanmadım ve hiç hile kullanan birine denk gelmedim yani hilenin görüntüsünü bile bilmiyorum benim gibi de milyonlarca insan var ne olacak şimdi?Oyunu sevdirme olayı ne alaka?Hileli oynayıp da eğlenip,oyunu böyle oynamayı seviyorsan bu senin acizliğini ve beceriksizliğini gösterir.Asıl valve hileye çözüm bulsaydı daha popüler olurdu ve insanlar düzgün rekabet ortamında kendilerini geliştirme şansı bulurlardı.Umarım sen de vac yersin bi şekilde.

• vay be hiç hileye denk gelmedin ha esea mı oynuyorsun çünkü bu dediğin normal rekabetçide imkansız son 3 maç 3 hileci smoketan vuruyor bomba çözdürmesinler diye

arkadaşın büyük ihtimal en az 3 gün 5 gün 1 hafta hatta hatta 1 ayki overwatchından ban yemiş olabilir bilemeyiz ne zaman izlenip dosyayı şimdi kapadılar belkide

ileriye doğru ban yemezsinde maç silerler kafalarına göre rütbe düşersin o kadar

ban man yiyende yok 5 e 1 kalıp ct de 30 saniye 5 hs temizleyip bomba çözen adam gördüm ban yemedi daha neler gördüm ban yemedi

hileciydi adam şüphelendim bende açtım direk hilenin ayarlarını sona getirenide gördüm cs go yu eğlencesine oynarsan oyna başka türlü oynanacak yanı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 24 Mart 2017; 18:44:24 >
  • quote:

tineri acilen bırakmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

tineri acilen bırakmalısın

Öncelikle kelimenin doğrusu "revaç" bunu öğren. Şu an oyunu düzenli oynayan herkes hileden bıkmış durumda,hileye bulaşmayanlar oyunun büyük çoğunluğunu oluşturuyor. Atıp tutmak çok kolay,arkadaşın dediği gibi kafa yapıcı maddeleri bırak

• Bazılarınız ya yaşı gereği yada acemi oluşundan veyahut polyanılıklarından dolayı hiç hile ile karşılaşmadık demiş.Gördüğünüz en yüksek rütbe keleşmidir bilmiyorum. Fakat Lem ve sonrası inanılmaz hile dolu. Ben 37 yaşındayım. 1999 dan bu yana CS oynuyorum. Belirli aralıklarla bıraktım başladım bu zaman zarfında. Şuan oyunda inanılmaz hile var. Bunu anlamak için önce hilenin ne olduğunu bilmeni gerek. Sizi paranoyak yapmal değil niyetim ama bahsedeceklerim sizi oyundan soğutabilir.

- Wallhack , duvar yokmuş gibi sizi bütün map boyunca görebilir.

- Radarhack , duvardan izlemek bazen yakayı elevermesine yol açar , belli eder hileci kendini. Radar ekranından nerede olduğunuzu görür.

- Triger , milisaniyesini kendiniz ayarlayabilirsiniz. Yani rakibi gördükten sonra kaç milisaniye içinde ateş etmenizi ayarlarsınız. Bu ince ayar vuruşlarınızı legit gösterir. Öyle çıkar çıkmaz zank diye yemezsiniz mermiyi.

- Aimlock , tuş ataması ile rakiple çatışırken atanmış tuşa bastığınız esnada aim rakibin belirtilmiş bölgesine kitlenir(kafa , boğaz ve vücut) ve atış bittikten sonra serbest bırakır. Bu olay saniyenin yarısında gerçekleşir ve hissetmesi zordur.

- OtoAim , rakible çatışırken crosshair 'i rakibe doğru yaklaştırmanız yeter. Belirtilen bölgeye kendi kitlenir ve vurur.

- SprayHack , en tehlikelisi ve anlaşılması güç olan budur. Mesela 30 adet merminiz var şarjörde. Rakibi görünce üzerine doğru spraye başladınız. Kaçıncı meminin rakibin belirtilmiş bölgesine gideceğini ayarlarsınız. Örneğin 3. mermiyi seçtim. Rakibe doğru spray yaparken 3. mermi belirtilen bölgeye gider ( kafa , boğaz yada vücut)

- Crosshair Sabitleme , isteiğiniz kadar ateş edin , mermiler dağılmaz. Hepsi attığınız hedefe gider.

- Firerate , normalde 5 saniyede 30 adet mermi atıyorsanız , bu rate'i arttırarak 1 saniyede 30 adet mermiyi gömersiniz hedefe.

- FlashHack , kör olmazsınız.

- Bunnyjump , sonsuz kez zıplayarak ilerlersiniz.

- Skinhack , İstediğiniz skini kullanırsınız sanki envanterinizdeymiş gibi.

Bunların hepsi tek bir paket için oluyor. Temini ise o kadar kolayki tahmini fiyat aralığı 10$ gibi aylık. Oyunun kendisi zaten 5$ .. Kendi paranıza çevirmeyin doları. Adamın parasına göre 5 lira gibi yani. 50 $ 'a 10 tane account alır oynar. 50 $ , 2000 $ kazanan birine göre senin 50 Liran gibi , seninde 2000 tl kazancın olduğunu var sayarsak.

Vac Ban kesinlikle yemezsin. Garanti veriyor hile satıcısı , şuana kadar ücretli hilelerden vac yiyen görmedim. Anca rage olup azıtırsan overwatch'a düşersin. Ordan ban yersin , o banda onaylandıktan sonra vac'a dönüşür. Direk vac yemezsin. Overwatch'a gelince 24 saat içinde 9 report yemezsen overwatch'a düşmezsin. Yani günde iki maç rage yapsan düşmezsin overwatch'a . Buna diğer resmi sunucularda dahil bu arada. Orada daha fazla kişi olduğu için , çok report yersin ve ilk rekabetçi maçın overwatch'a düşer. O overwatchlarda bazen ısınmadan başlayan kayıtlar o nedenle işte.

Şimdi sorarım size , bu oyunda hile görmedim , hile yok diyenlere. Engelle hadi nasıl engelleyeceksin ? Lem ve üzeri maçlarda 10 kişiden en az 4 ü hileli. İstersen prime account ol , fark etmez. Adam ince ince indirir seni. Aim kullanmasa bile geleceğin yeri bilir ,pusar oraya radarhack kullanarak.

Bu kadar yazıyı hile görmedim diyenlere yazdım. Amacım hile özendirmek vs kesinlikle değil. Fakat ne yazık ki durum bundan ibaret. Hile satıcısı falanda değilim. Bana saçma sapan hile ile ilgili sorular sormayın. İfşa ederim burada...

• Beyler hile kullanan birine denk gelmedim derken kendim birini oynarken hileyle görmedim yani o anlamda demek istedim.Tabii ki benim maçlarıma da çok fazla hileci geliyor.Yorumu farklı algılayıp ona göre konuşanlar olmuş düzeltme gereği duydum
  • quote:

Bazılarınız ya yaşı gereği yada acemi oluşundan veyahut polyanılıklarından dolayı hiç hile ile karşılaşmadık demiş.Gördüğünüz en yüksek rütbe keleşmidir bilmiyorum. Fakat Lem ve sonrası inanılmaz hile dolu. Ben 37 yaşındayım. 1999 dan bu yana CS oynuyorum. Belirli aralıklarla bıraktım başladım bu zaman zarfında. Şuan oyunda inanılmaz hile var. Bunu anlamak için önce hilenin ne olduğunu bilmeni gerek. Sizi paranoyak yapmal değil niyetim ama bahsedeceklerim sizi oyundan soğutabilir.

- Wallhack , duvar yokmuş gibi sizi bütün map boyunca görebilir.

- Radarhack , duvardan izlemek bazen yakayı elevermesine yol açar , belli eder hileci kendini. Radar ekranından nerede olduğunuzu görür.

- Triger , milisaniyesini kendiniz ayarlayabilirsiniz. Yani rakibi gördükten sonra kaç milisaniye içinde ateş etmenizi ayarlarsınız. Bu ince ayar vuruşlarınızı legit gösterir. Öyle çıkar çıkmaz zank diye yemezsiniz mermiyi.

- Aimlock , tuş ataması ile rakiple çatışırken atanmış tuşa bastığınız esnada aim rakibin belirtilmiş bölgesine kitlenir(kafa , boğaz ve vücut) ve atış bittikten sonra serbest bırakır. Bu olay saniyenin yarısında gerçekleşir ve hissetmesi zordur.

- OtoAim , rakible çatışırken crosshair 'i rakibe doğru yaklaştırmanız yeter. Belirtilen bölgeye kendi kitlenir ve vurur.

- SprayHack , en tehlikelisi ve anlaşılması güç olan budur. Mesela 30 adet merminiz var şarjörde. Rakibi görünce üzerine doğru spraye başladınız. Kaçıncı meminin rakibin belirtilmiş bölgesine gideceğini ayarlarsınız. Örneğin 3. mermiyi seçtim. Rakibe doğru spray yaparken 3. mermi belirtilen bölgeye gider ( kafa , boğaz yada vücut)

- Crosshair Sabitleme , isteiğiniz kadar ateş edin , mermiler dağılmaz. Hepsi attığınız hedefe gider.

- Firerate , normalde 5 saniyede 30 adet mermi atıyorsanız , bu rate'i arttırarak 1 saniyede 30 adet mermiyi gömersiniz hedefe.

- FlashHack , kör olmazsınız.

- Bunnyjump , sonsuz kez zıplayarak ilerlersiniz.

- Skinhack , İstediğiniz skini kullanırsınız sanki envanterinizdeymiş gibi.

Bunların hepsi tek bir paket için oluyor. Temini ise o kadar kolayki tahmini fiyat aralığı 10$ gibi aylık. Oyunun kendisi zaten 5$ .. Kendi paranıza çevirmeyin doları. Adamın parasına göre 5 lira gibi yani. 50 $ 'a 10 tane account alır oynar. 50 $ , 2000 $ kazanan birine göre senin 50 Liran gibi , seninde 2000 tl kazancın olduğunu var sayarsak.

Vac Ban kesinlikle yemezsin. Garanti veriyor hile satıcısı , şuana kadar ücretli hilelerden vac yiyen görmedim. Anca rage olup azıtırsan overwatch'a düşersin. Ordan ban yersin , o banda onaylandıktan sonra vac'a dönüşür. Direk vac yemezsin. Overwatch'a gelince 24 saat içinde 9 report yemezsen overwatch'a düşmezsin. Yani günde iki maç rage yapsan düşmezsin overwatch'a . Buna diğer resmi sunucularda dahil bu arada. Orada daha fazla kişi olduğu için , çok report yersin ve ilk rekabetçi maçın overwatch'a düşer. O overwatchlarda bazen ısınmadan başlayan kayıtlar o nedenle işte.

Şimdi sorarım size , bu oyunda hile görmedim , hile yok diyenlere. Engelle hadi nasıl engelleyeceksin ? Lem ve üzeri maçlarda 10 kişiden en az 4 ü hileli. İstersen prime account ol , fark etmez. Adam ince ince indirir seni. Aim kullanmasa bile geleceğin yeri bilir ,pusar oraya radarhack kullanarak.

Bu kadar yazıyı hile görmedim diyenlere yazdım. Amacım hile özendirmek vs kesinlikle değil. Fakat ne yazık ki durum bundan ibaret. Hile satıcısı falanda değilim. Bana saçma sapan hile ile ilgili sorular sormayın. İfşa ederim burada...

Doğru, bunları bilen adam zaten çoğu kişiye legit gözüyle bakmıyor(ki değiller zaten).
    Yeni bir sistem gördüm VAC riski 0 ve ücretsiz ama ow ban atabilir sanırım. Bu gidişle oyun iyice oynanmaz hale geldi.

• gaben hanım vac hammer getir deseki demez csgonun cenazesini ikindi namazına mütakiben teşvikiyeden kaldıracaz helvalar volvodan ama müsüli tuvalet 5$
  • abi sizde çok ağlıyonuz özellikle Türkler 2 tane güzel vuruş yap hile diye ağlamaya başlıyor zaten global rank inventory desen az cok var steam hesabı desen 55 level açık profil herşey tamam 3-4 güzel vuruş adam hile var sende diye tutturuyor yav kardeşim neden açayım hile diyorum çünkü eziksin diyor.Smoke icine sıkmaktan korkuyorum millet ağlamasın diye şu oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: come41

abi sizde çok ağlıyonuz özellikle Türkler 2 tane güzel vuruş yap hile diye ağlamaya başlıyor zaten global rank inventory desen az cok var steam hesabı desen 55 level açık profil herşey tamam 3-4 güzel vuruş adam hile var sende diye tutturuyor yav kardeşim neden açayım hile diyorum çünkü eziksin diyor.Smoke icine sıkmaktan korkuyorum millet ağlamasın diye şu oyunda

O acayip komik oluyor ya :D arada bazen smoke tarıyosun veya güzel 1-2 şey yapiyosun şansına falan denk geliyo. Geçen takımdaki bile bir adam trolledi ace attım ama cok hızlı gerçekleşti hepsi farklı mekanlarda donup donup vurdum, sanki dm oynuyorum gibi hissettim. Takımdan birisi ben hilecinin kazanmasını istemiyorum diyip satmaya basladi yenildik. Gel adamı ikna et hile misin degil misin :D her önünüze gelene hile demeyin abi. Ayrıca adam diğelimki hile. Bu oynama şeklini çok abartmadığı surece ne bilim duvardan wallbangtir, done done gelir hs atar, mevlana vs acar bu seviyeye getirmediği sürece bir hileciyi bile öldürebilirsin yani ölümsüz degiller sadece daha odaklanarak oynamalısın. Zaten herif çok abartırsa overwatcha kesin düşer onada yapicak bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWyatt -- 25 Mart 2017; 16:27:54 >

• Arkadaşınla beraber kazandığın bütün maçlar silinir, çok oynadıysan bir kaç rank aşağı düşer, cehennemlik olmaya yetecek miktarda söversin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.