Şimdi Ara

Kaç tane korsan oyun aldınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben çikan butun oyunlari cdcimden alirim toplam 15 tane almisimdir siz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 7 Temmuz 2012; 1:03:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en son cd 6 sene önce almıştım galiba
  • 2000 yılından beri senede 10 tane falan olsa 120 o kadar yoktur.80 civarı vardır.eskileri attım. güzel olanları arşivledim 20-30 falan
  • Dvd değilde cd çok almıştım.
  • 3.-4. sınıfta falan alırdım, sonra akıllandım tabi. indirip ben satmaya başladım alanlar oluyor hala
  • 2002-3 gibi adsl geldi eve o zamandan beri 0 ondan once de 1-2 tane oyun cdsi satin almisimdir en fazla

• Ben salak gibi hep alırdım cd film, internet gelene kadar aldım internet geldi, filmler açılmıyordu internet üzerinden. Sonra yine devam ettim. Şuan 3 küçük cdlik + 1 büyük olmak üzere baya bir film vardır. Uzun senedir almıyorum tabi, zaten bu arada geçen sürede korsana da sempatim kalmadı alırsam orijinal alıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2005 - 2009 arasinda vcd formatinda 1000 film almistir babam hala duruyor+350 dvd var:D

• 4 yil evvel bikac tane almistim sanirim

• fotoğraflarını çekip koyayım mı?
    koy derseniz koyarım
    edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E5D0A4D -- 7 Temmuz 2012; 0:53:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoşt

3.-4. sınıfta falan alırdım, sonra akıllandım tabi. indirip ben satmaya başladım alanlar oluyor hala

Geçen sene mi aldın yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damn It!

quote:

Orijinalden alıntı: hoşt

3.-4. sınıfta falan alırdım, sonra akıllandım tabi. indirip ben satmaya başladım alanlar oluyor hala

Geçen sene mi aldın yani

eskidi artık
  • Hep diyorum arkadaş korsan kullanacaksınız adam gibi kullanın.Filmimi indiririm,oyunumu indiririm,xbox'ımı kendim kırarım,kitabı e-kitap olarak indiririm bulamadığımı orjinal satın alırım.Korsan kullanacaksanız korsancılara para kaptırmayın ya da gidin orjinal kullanın o en iyisi.
  • resimlerle konuyi destekleyelim

• 2009 yılına kadar sayısız dvd vcd aldım. Sonra sınırsız internete geçiş yaptım ve download etmeye başladım.
  • hiç orjinal oyun almadım
  • Korsan oyun yok crysis var

• çok çok para gitti belki 500lira verdim cdlere
  • ps1-ps2-xbox-pc-filmler toplam 500ü bulur rahat.
  • 2005'ten sonra korsan CD-DVD aldığımı hatırlamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.