Şimdi Ara

Kaç maç kaybedince Divison düşüyoruz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Silver 2 de 0 puandayken 5 maç kaybedip düşmedim. Silver 1 oldum 60 puana kadar çıktım yavaş yavaş düştüm 6 puandayken 1 oyun kaybettim 0 ikinci kaybettigim oyunda düştüm. Anlamadıgım konu 4 oyun kaybedince düşülüyor dendi. 2 oyun kaybedince düşmek nedir ?

• Sabir bir şey yok. Gizlo elonla alakalı bence.
  • Ligin doluluğuyla alakalı olabilir
  • Silverdan bronza düşme varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya fazla yorma gizli elo wl felan bir sürü zımbırtı var.
  • ne güzel elo sistemindeydik. Elohell diye ağlanırdı falan ama gerçekten hakettigimiz elodaydık. 1400 sem bir sınırlama olmadan 1900 de olabilirdim. O kadar oyun atıyorsun sseri maçında troll veya afk geliyor. Feeder a bişey demiyorum karşısındaki iyidir feedlemiştir. Seri maçını kaybediyosun hop lige baştan şeyap of tamamen saçmalık yani
  • lige çıktığında 0 puanda isen 5 6 maç müsade ediyor düşmemen için. ama 1 maç kazanıp puanın var ise 2 maç sonra yada 3 maç sonra düşürür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    handikaplı maç sonucu ne demek ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

lige çıktığında 0 puanda isen 5 6 maç müsade ediyor düşmemen için. ama 1 maç kazanıp puanın var ise 2 maç sonra yada 3 maç sonra düşürür.

İlk maçta düşmek ne oluyor ? :D Sıfır oldugun maç + 2. maç ise tamam o zaman
  • Silver 3'te 0 puandaydım, hiç maç kaybetmemiştim. Rage quit attım , birde baktım sağ altta bir uyarı göründü. Afk kaldığım için direk Silver 4'e düştüm. Bayağı kişi reportlamış sanırsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen gizli elo ile alakalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DefecteDy

quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

lige çıktığında 0 puanda isen 5 6 maç müsade ediyor düşmemen için. ama 1 maç kazanıp puanın var ise 2 maç sonra yada 3 maç sonra düşürür.

İlk maçta düşmek ne oluyor ? :D Sıfır oldugun maç + 2. maç ise tamam o zaman

anlatmak istediğimi anlamadın. lige yeni çıktığında 3 4 5 maç müsade ediyor. ama 1 maç kazandın diyelim 15 puanın oldu sonra yenildin 0 puana sonra 1 daha yenilir isen 1 alt lige düşersin
    edit. bazen 2 maç olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdedikmahmut -- 25 Temmuz 2013; 21:19:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Tamamen gizli elo ile alakalı.

Ya abi bilmiyorsun gizli elo diyorsun bari tamamen deme.

Üst lige çıktığında puan almazsan istediğin kadar yenil düşmüyorsun. Mesela atıyorum 20 puan geldi sonra yenildin 0 oldun 2 oyun kaybersen düşüyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Tamamen gizli elo ile alakalı.

Ya abi bilmiyorsun gizli elo diyorsun bari tamamen deme.

Üst lige çıktığında puan almazsan istediğin kadar yenil düşmüyorsun. Mesela atıyorum 20 puan geldi sonra yenildin 0 oldun 2 oyun kaybersen düşüyorsun.

Nereden bilebilirim silver 2 de iken hiç puan alamadığını?

Benim söylemeye çalıştığım gizli elon yüksekse 0 lp olduktan sonra mesela 2 maç kaybetsen de düşmezsin. Ama gizli elo düşükse 0 olduğun anda düşürür.

• Belli olmuyor.Sadece ilk çıktığında maç kazanana kadar düşmezsin sonrası şans.Ben kazandım sonra sıfırladım 3-4 maç kaybedince düştüm bazıları 1 maçta düşüyor neye göre bilmiyorum pro kardeşlerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.