Şimdi Ara

kaç kilo ağırlıklarla başladınız şimdi kaçtasınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 kilo ağırlıklarla başladım şimdi 20 kilo dumbell
    bench te 15 le başladım en son 36 civarıydı ( 2 aylık gelişim )

• şöyle bi örnek vereyim tam 1 sene önce inclineda 60 kg barla birlikte 2 tekrar zorlanıyorken şimdi ilk sete 60 kg ile başlıyorum squat ise barı saymadan 50 kg son set çıkarken şimdi 60 kilo başlıyorum (smith machine) squat rack yok salonda.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eISgood -- 2 Şubat 2015; 21:37:14 >
  • 14 yaşımda başladığımda bench press'de 15 kg bar dahil ilk set 5 tekrarda gögüsümde kalmıştı bitane abi gelip almıştı

1 yıl sonra şimdi bar dahil 65 kg ile 1 set 6 tekrar yapıyorum

aynı şekilde 5 kg'lık plastik dambıl ile 4 seti alternatif curl yapamazken

15 kilolar ile 2 set 14(8-6) tekrar çıkarıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overdose58 -- 3 Şubat 2015; 13:08:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: overdose58

14 yaşımda başladığımda bench press'de 15 kg bar dahil ilk set 5 tekrarda gögüsümde kalmıştı bitane abi gelip almıştı

17,5 kilolar ile 2 set 8 tekrar çıkarıyorum

17.5 dumbellarla çalışıyorsun sözde ama 35 cm kolun var geçen konu dışında gördüm :d

65 basıyorum diyorsun
    mini.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=101112652&p=1#101112652

bu konuda göğüs kasina dair bişey göremedim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desperado. -- 3 Şubat 2015; 0:30:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bench barın ağırlığı ne kadar arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Bench barın ağırlığı ne kadar arkadaşlar ?

20
  • arkadasların bu konuda yalan söyleyecegini düşünmüyorum lakin benim deginmek istedigim husus ise yardımlı 30 omuz dambell pres girecegime tek başıma 25 dambell pres girerim .

yardımlı yardımsız ayrımı yapılsa daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 kilo dumbell ile klasik kol hareketini(biceps curl) yapıyordum yıllar önce Ama öyle set kavramı falan yoktu ne kadar tekrar o kadar iyiydi 3 ay kadar önce bıraktım, en son 10-12,5'du(sağ kol çöp)biceps curl 3x10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

14 yaşımda başladığımda bench press'de 15 kg bar dahil ilk set 5 tekrarda gögüsümde kalmıştı bitane abi gelip almıştı

Programin cok kotuymus gibi geldi bana 1 set te saka falan yapmiyorsundue insallah
    Not: ben iki ayda 31 den 35 e ciktim bi yilda 35 olduysan sikinti vsrdir kardes programi degis bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 3 Şubat 2015; 3:39:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

quote:

Programin cok kotuymus gibi geldi bana 1 set te saka falan yapmiyorsundue insallah
    Not: ben iki ayda 31 den 35 e ciktim bi yilda 35 olduysan sikinti vsrdir kardes programi degis bence

1 yıldır çalışmıyorum 1 yıl önce 5-6 ay başlayıp bıraktım şimdide 2,5 aydır gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overdose58 -- 3 Şubat 2015; 12:56:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Desperado.

quote:

17.5 dumbellarla çalışıyorsun sözde ama 35 cm kolun var geçen konu dışında gördüm :d

65 basıyorum diyorsun
    mini.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=101112652&p=1#101112652

bu konuda göğüs kasina dair bişey göremedim ?

gögüs konusunda iddalı değil ama gögüsün çevresi 101 cm zaten , bu arada 15 kg'imiş dambıllar

https://www.youtube.com/watch?v=D7F0k8V969w 65 değil ama 62,5 6 tekrar

• 2 aylık, 5-5 bar biceps ile başladım şimdi 12.5-12.5 bar, 10-10 dumbell çalışıyorum

benchte 7.5-7.5 ile başladım, şimdi 15-15 devam ediyorum, bar hariç,

daha yeniyim ya bölgesele yeni geçtim sayilir.. 1 hafta oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

2 aylık, 5-5 bar biceps ile başladım şimdi 12.5-12.5 bar, 10-10 dumbell çalışıyorum

benchte 7.5-7.5 ile başladım, şimdi 15-15 devam ediyorum, bar hariç,

daha yeniyim ya bölgesele yeni geçtim sayilir.. 1 hafta oluyor

bro bence 1 haftadır yapıyorsun sporu yani çoğu kişi beni desteklemeyecek bu konuda ama bizim salonda başlangıç rogramı şöyleydi
    - 21515 tane göğüs hareketi
    -5455 omuz hareketi
    -3 tane bacak hareketi
    - gereksiz sayıda mekik

bende yapmadım ve direk bölgesel çalışmaya geçtim ve daha yararlı buluyorum bunu (haftada her bölgeyi 1 defa çalıştırıyorum)
  • Fikirist kullanıcısına yanıt
    yok, ben epey ölçü aldım, çok faydasını gördüm 2 ayda. benimle beraber 2 aylık adamların yanında ben ciddi manada farkı belli ediyorum. omuz ve göğüslerimden iyi aldığımı düşünüyorum
  • Ben Niye Gelişememişim
    2.5 kiloyla başladım şimdi 7.5 :(( dumbell
    Barda ise çıplak bardı şimdi ise 10 kilo ekleyerek
    4 Aydır Yapmıştım Son 1 Ay Spor Yapmadım Bilmiyorum
  • boş barlarla başladım, 1 yıl sonra zirve yaptığım dönemde 60kgx10 bench press, squat 70kgx8, calf raises 250kgx12 barbell curl 30-35kgx8 yapıyordum(diğer ağırlıkları hatırlamıyorum).ama burada söylenenler gibi çok fazla ölçü alamadım, 26 kolla başladım 35-36 oldu 12 ayda.nasıl hacim yapılıyor çözemedim
  • 3 ay olacak neredeyse

kol için 5 kg ile başladım şuan 10 ve 12,5 ile çalışıyorum.
    squat ağırlıksız yapıyordum,şimdi 40 kilo ile yapıyorum.
    bench'te ağırlıksız barın ağırlığıyla yapıyordum,şimdi ise 15-20 kilo ile yapıyorum.
  • Bench press e 15 kg ile başladım. 2 sene once sonra pramit yaptim 40-50-60 kg olarak bar hariç ...sonra anladim ki çok agir girmek çok işe yaramiyor. Simi 30 kg beslenme ve motivasyona göre 40 kg 3 set gücünün bittiği yere kadar basiyorum. Çok verim aldim... agir girmektense hafif girip hareketi nizami ve enerji bitene kadar calismak daha iyi oluyormus. Bunu öğrendiğim de ve uyguladigimda ki sonuçlar cok bariz ortada....

• quote:

Orijinalden alıntı: Postal Dude

3 ay olacak neredeyse

kol için 5 kg ile başladım şuan 10 ve 12,5 ile çalışıyorum.
    squat ağırlıksız yapıyordum,şimdi 40 kilo ile yapıyorum.
    bench'te ağırlıksız barın ağırlığıyla yapıyordum,şimdi ise 15-20 kilo ile yapıyorum.

bench deki gelişme azmış. benimde göğüsler gelişmiyor bitürlü , flyda falan öküz gibi atlatıyom ağırlıkları benchte tıkanıyom
  • Fikirist kullanıcısına yanıt
    1.72 boy 64 kiloyum.Ağırlık ağır olmamasına rağmen güzel gelişmelerim oldu.Aynen sizin gibi dumbell presste flylarda ağırlıklarım 30'u bulabiliyor.Ama smith machine ve benchte bilmiyorum o kadar arttıramıyorum.Barın ağırlığıda var tabi.Ama hafif çalışmama rağmen kendime göre güzel gelişiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.