Şimdi Ara

Kac fps alirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu sistemle hangi goruntu kalitesinde kac fps alirim ? Yarin alicam bilgisayari merak ediyorum.
    Amd fx6 6300 islemci
    8gb ripjaws ddr3 ram
    2 gb r7 250 ekran karti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up.

• 1080pde oynamayi unut

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

1080pde oynamayi unut

Cok ust duzey bir sey beklemiyorum zaten.Su anki bilgisayarda en dusuk ayarlarda ses kapali oynuyorum.Arkada ts falan acamiyorum.Sadece kac fps alacagimi merak ettim.

• Bütçen varsa ekran kartını yükseltmelisin bence
  • oynarsın hiç sorunsuz ama 6300 almışsın, yanına daha iyi bi kart lazım
    ben senin yerine olsam direkt 200 lira daha ekler BU kartı alırdım, o fiyata kaçmaz

ya da sistemden ramleri 1x4 gb al, 3-5 hafta sonra paran olunca bi 4 daha alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

oynarsın hiç sorunsuz ama 6300 almışsın, yanına daha iyi bi kart lazım
    ben senin yerine olsam direkt 200 lira daha ekler BU kartı alırdım, o fiyata kaçmaz

ya da sistemden ramleri 1x4 gb al, 3-5 hafta sonra paran olunca bi 4 daha alırsın

hocam benimde fx6300

g43
    ram 4 gb 1600 mhz
    ekran kartı r9 270 direct ii

bunlarnan 60 fps alıyom çok iyi ayarlarda ama 60 geçmiyor 61 olmuyor 60 takılı sanki oyundanda sınırsıza aldım yine yok nampam gerek 60 fps iuyi ama niye 60 sabit 80 120 falan değilş *

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • batuqwert7878 B kullanıcısına yanıt
    o sistemle hiçbi sorun yaşamazsın. 60 fps iyidir, fazlası zarar config ayarlarını kurcalarsan fps değerlerini istersen 10 milyon bile yaparsın :)
    ama yine de senin göz 59-60 fps olarak görür hatta monitörün renk ayarları düşükse 150-200 fps de görüntüde karıncalanmalar bile olabilir
    ekran kartıyla alakalı değil tabii, monitörün desteklediği renk kalitesiyle alakalı

vertical sync tiki işaretli değilse fps nin uçması lazım ama mouse ile haritayı hareket ettirirken aksaklıklar olabilir
    eğer sycn işaretli değilken bile 60 fps üzerine çıkmıyorsa hiçbi fikrim yok.. catalyst control centerdan falan oyun grafiklerini kontrol et
    ama daha önce bulaşmadıysan boşver :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

o sistemle hiçbi sorun yaşamazsın. 60 fps iyidir, fazlası zarar config ayarlarını kurcalarsan fps değerlerini istersen 10 milyon bile yaparsın :)
    ama yine de senin göz 59-60 fps olarak görür hatta monitörün renk ayarları düşükse 150-200 fps de görüntüde karıncalanmalar bile olabilir
    ekran kartıyla alakalı değil tabii, monitörün desteklediği renk kalitesiyle alakalı

vertical sync tiki işaretli değilse fps nin uçması lazım ama mouse ile haritayı hareket ettirirken aksaklıklar olabilir
    eğer sycn işaretli değilken bile 60 fps üzerine çıkmıyorsa hiçbi fikrim yok.. catalyst control centerdan falan oyun grafiklerini kontrol et
    ama daha önce bulaşmadıysan boşver :)

Bu sistemde grafik ayarlarini orta seviyenin ustune cikarsam fps nasil olur?

• hangisiyle? senin başlıkta yazdığın r7 yle mi yoksa arkadaşın sistemi olan r9 lu sistemle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapiDeath

Beyler bu sistemle hangi goruntu kalitesinde kac fps alirim ? Yarin alicam bilgisayari merak ediyorum.
    Amd fx6 6300 islemci
    8gb ripjaws ddr3 ram
    2 gb r7 250 ekran karti

http://www.youtube.com/results?search_query=r7+250+league+of+legends
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.