Bildirim
Kac fps alirim ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Up.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1080pde oynamayi unut
quote:
Orijinalden alıntı: aydinsukru
1080pde oynamayi unut
Cok ust duzey bir sey beklemiyorum zaten.Su anki bilgisayarda en dusuk ayarlarda ses kapali oynuyorum.Arkada ts falan acamiyorum.Sadece kac fps alacagimi merak ettim.
Bütçen varsa ekran kartını yükseltmelisin bence -
oynarsın hiç sorunsuz ama 6300 almışsın, yanına daha iyi bi kart lazım
ben senin yerine olsam direkt 200 lira daha ekler BU kartı alırdım, o fiyata kaçmaz
ya da sistemden ramleri 1x4 gb al, 3-5 hafta sonra paran olunca bi 4 daha alırsın -
quote:
Orijinalden alıntı: Chequx
oynarsın hiç sorunsuz ama 6300 almışsın, yanına daha iyi bi kart lazım
ben senin yerine olsam direkt 200 lira daha ekler BU kartı alırdım, o fiyata kaçmaz
ya da sistemden ramleri 1x4 gb al, 3-5 hafta sonra paran olunca bi 4 daha alırsın
hocam benimde fx6300
g43
ram 4 gb 1600 mhz
ekran kartı r9 270 direct ii
bunlarnan 60 fps alıyom çok iyi ayarlarda ama 60 geçmiyor 61 olmuyor 60 takılı sanki oyundanda sınırsıza aldım yine yok nampam gerek 60 fps iuyi ama niye 60 sabit 80 120 falan değilş *
-
o sistemle hiçbi sorun yaşamazsın. 60 fps iyidir, fazlası zarar config ayarlarını kurcalarsan fps değerlerini istersen 10 milyon bile yaparsın :)
ama yine de senin göz 59-60 fps olarak görür hatta monitörün renk ayarları düşükse 150-200 fps de görüntüde karıncalanmalar bile olabilir
ekran kartıyla alakalı değil tabii, monitörün desteklediği renk kalitesiyle alakalı
vertical sync tiki işaretli değilse fps nin uçması lazım ama mouse ile haritayı hareket ettirirken aksaklıklar olabilir
eğer sycn işaretli değilken bile 60 fps üzerine çıkmıyorsa hiçbi fikrim yok.. catalyst control centerdan falan oyun grafiklerini kontrol et
ama daha önce bulaşmadıysan boşver :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Chequx
o sistemle hiçbi sorun yaşamazsın. 60 fps iyidir, fazlası zararconfig ayarlarını kurcalarsan fps değerlerini istersen 10 milyon bile yaparsın :)
ama yine de senin göz 59-60 fps olarak görür hatta monitörün renk ayarları düşükse 150-200 fps de görüntüde karıncalanmalar bile olabilir
ekran kartıyla alakalı değil tabii, monitörün desteklediği renk kalitesiyle alakalı
vertical sync tiki işaretli değilse fps nin uçması lazım ama mouse ile haritayı hareket ettirirken aksaklıklar olabilir
eğer sycn işaretli değilken bile 60 fps üzerine çıkmıyorsa hiçbi fikrim yok.. catalyst control centerdan falan oyun grafiklerini kontrol et
ama daha önce bulaşmadıysan boşver :)
Bu sistemde grafik ayarlarini orta seviyenin ustune cikarsam fps nasil olur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hangisiyle? senin başlıkta yazdığın r7 yle mi yoksa arkadaşın sistemi olan r9 lu sistemle mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: RapiDeath
Beyler bu sistemle hangi goruntu kalitesinde kac fps alirim ? Yarin alicam bilgisayari merak ediyorum.
Amd fx6 6300 islemci
8gb ripjaws ddr3 ram
2 gb r7 250 ekran karti
http://www.youtube.com/results?search_query=r7+250+league+of+legends
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X