Şimdi Ara

Kablosuz Yayın Hız Sınırlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biliyorum, daha önce bu konu hakkında trilyon tane başlık açıldı. Sadece bu forumda değil her forumda ve her ortamda. Okumadığım başlık kalmadı. Sorunu anlatayım:

20 mbps superonline fiber internet kullanıyorum. 50 gb hız alanım var. Her allahın ayı, 50 gb kotanın 40 gbsi kardeşimin izlediği dizi ve filmler yüzünden daha ayın ilk 10 gününde doluyor(Yasal değil yaptığı bu ayrı bir konu). Kalan 20 gün boyunca 1 mbps internet kullanmak zorunda kalıyorum. Çok tartıştık ama, ergenlik çağında olması dolayısıyla bir türlü vazgeçiremedim. Uzatmayayım, şu an bu iletiyi yazdığım bilgisayar modeme kabloyla bağlı, o laptop ve telefonuyla giriyor. Kullandığım modem DRG A226G kablosuz modem. Superonline'nin kurulumda verdiği modem. Onun bilgisayarını ondan habersiz kullanabilirim; program yükleyebilirim, ama onun daha sonradan farketmemesi de lazım. Yani hızın düşüklüğünden dolayı bıkıp vazgeçmesi lazım. Yönetim konsolunun bir fotoğrafını da ekliyorum. En önemli nokta şu:

Birisi gelip kardeşim şöyle şöyle yapacaksın, sonra böyle böyle yapacaksın diyecek, adım adım. Ben de harfiyen uygulayacağım. Şu ana kadar okuduğum ne kadar başlık varsa hiçbirinde de bir sonuca varmıyor. Bilgisayarlara, bilişime, teknolojiye çok uzak birisi değilim, tavsiyelerinizi etkili bir şekilde uygulayabilirim. Kısacası; bir kablosuz modemin bir veya birkaç cihaza yaptığı yayın hızı nasıl sınırlanır?

Her türlü yardıma açığım. Sık sık takip edeceğim. Eğer yardım için daha fazla bilgiye ihtiyaç varsa sağlayabilirim. Şimdiden teşekkürler...

Ek:https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1339116/f3538253-f97d-4d6e-96b4-9ee3215b6271.JPG

(Ayrıca bu başlığı açarken bir bağlantı sorunum oldu ve başlık yanlışlıkla iki kere açıldı. Diğer başlık silinsin, sadece bir '.' koydum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akazoo -- 11 Şubat 2014; 3:38:23 >

• ağ bağlantıları, gelişmiş sekmelerinden resim koyabilir misin?

• akazoo A kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarina NetLimiter yukleyin. Sonra kendi bilgisayarinizdan o bilgisayarin hizini kontrol edebilirsiniz. Bilgisayardan anlamayan biri ise bulamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikrotik firewall alabilirsiniz en uygunlarından bir hotspot kurup ya da band genişliği sınırlama yapabilirsiniz.
  • Tplink 740n al 50 tl ye..içinde limitlemeden ayarla hızını süründür;))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet Hız Arttırma
    4 yıl önce açıldı
    İŞLEMCİ HIZ SINIRLAMA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.