Şimdi Ara

Kablosuz mouse la FPS oynayan varmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
3.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben kablosuz mouse+klavye almayı düşünüyorum fakat korktuğum şey mouse lag yada klayve lag olması varmıdır böyle bişey biliyosunuz fpsde lag olayı çok önemlidir tepkiyi hemen verirmi televizyondan oynayacağım yaklaşık aramda 1-2 metre olacak

• Ben kablolu almanız tarafından yanayım Şahsen a4tech x7 mouse ları arasında kablosuz olanı vardı ama FPS pynarken sorun yaşarım diye Kablolu modellerinden birini aldım ve mutluyum klavyemde a4tech x7 g800mu ondan da memnunum Tam bir F/P klavyesi denebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Walking Dead

Ben kablolu almanız tarafından yanayım Şahsen a4tech x7 mouse ları arasında kablosuz olanı vardı ama FPS pynarken sorun yaşarım diye Kablolu modellerinden birini aldım ve mutluyum klavyemde a4tech x7 g800mu ondan da memnunum Tam bir F/P klavyesi denebilir.

Hocam ama tv den oynacağım için kablolu sorun olur benim tek bilmem gereken oyunu etkileyecek kadar lag oluyormu ona göre alacağım yada tvden oynamayacağım
  • Benim pc laptop olduğu için klavye standart ama mousem kablosuz ve bir sorun yaşamadım tam anlamam ama dayım mavi ışık çıkanlar iyidir demişti bende ondan aldım (mousenin altından çıkan ışık mavi kırmızı olanlar değil sanırsam daha kaliteli oluyormuş ve yaklaşık 5-6 m uzaktan bile kullanabiliyorum arada bir oda bile olsa iletiyor yani) markası microsoft wireles mobile mouse 4000 hiç bir sorun yaşamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk5753

Benim pc laptop olduğu için klavye standart ama mousem kablosuz ve bir sorun yaşamadım tam anlamam ama dayım mavi ışık çıkanlar iyidir demişti bende ondan aldım (mousenin altından çıkan ışık mavi kırmızı olanlar değil sanırsam daha kaliteli oluyormuş ve yaklaşık 5-6 m uzaktan bile kullanabiliyorum arada bir oda bile olsa iletiyor yani) markası microsoft wireles mobile mouse 4000 hiç bir sorun yaşamıyorum.

Tamam faruk hocam sağol bikaç yerden baktım onlarda sorun olmuyor falan dediler 1 hafta içinde alacağım microsoft mouse+klavye
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsheker

quote:

Benim pc laptop olduğu için klavye standart ama mousem kablosuz ve bir sorun yaşamadım tam anlamam ama dayım mavi ışık çıkanlar iyidir demişti bende ondan aldım (mousenin altından çıkan ışık mavi kırmızı olanlar değil sanırsam daha kaliteli oluyormuş ve yaklaşık 5-6 m uzaktan bile kullanabiliyorum arada bir oda bile olsa iletiyor yani) markası microsoft wireles mobile mouse 4000 hiç bir sorun yaşamıyorum.

Tamam faruk hocam sağol bikaç yerden baktım onlarda sorun olmuyor falan dediler 1 hafta içinde alacağım microsoft mouse+klavye

Önemli değil ben sorun yaşamadım umarım sende sorun yaşamazsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrsheker

quote:

Önemli değil ben sorun yaşamadım umarım sende sorun yaşamazsın.

Sağol hocam alınca sana söylerim sorun olup olmadığını :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse ' da dpi nedir arkadaşlar
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Logitech M195 ile oynuyorum hiç bir sorun yaşamadım.

Multiplayer olarak BF3 oynuyorum.
  • Laptop kullanıyorum dolayısıyla kablosuz mause kullanıyorum piyasadaki ortalama üstü tüm oyunları denedim çoğunu bitirdim ve şuana kadar bi sıkıntı yaratmadı.
  • logitech mk300 kablosuz klavye fare kullanıyorum. bu fadreden önce microsoft'un bi kablosuz modelini kullanıyordum hatta bir de hatırlamadığım birisini daha kullanmıştım hiç sorun yaşamadım.
  • tamam sağolun 5 gün içinde alacağım microsoft

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bende a4tech marka var 2metreden sonra problem oluyor. Baya eski bişey belki o nedenledir.

• ben laptop kullanıyorum. Bir oyuncu olduğum için haliyle laptopun klavyesinde rahat edemiyorum.Microsoft un kablosuz klavye ve mouse setini aldım uzun zamandır kullanıyorum herhangi bir lag vb. problem yaşamadım oyunlarda.Cod MW3 multiplayer vb. oynuyorum bir sıkıntım yok.
  • Kısacası microsoft alırsan rahat edersin kardeşim
  • bende de laptop var, klavye standart, ve kablolu mouse kullanıyorum, ancak lag olacağını sanmam, çünkü olsa, ps lerde de olurdu
  • Kablosuz alın hiçbir sorun yasamassınız (a4tech)
  • Microsoft alma bende microsoft var fakat 1 metreden sonra artık arada kendi kendine duruyor.Kablolu almanı tavsiye ederim

Fare bu :
     Kablosuz mouse la FPS oynayan varmı
  • Uzun zaman crysis2 multiplayer oynadim sorun yoktu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.