Şimdi Ara

kablosuz mouse???(kabloluya karar verildi.sizce hangi mouse?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • masaüstü bilgisayarıma kablosuz mouse almayı düşünüyorum.
    çok oyun oynayan biriyim.bunun bana bir dez avantajı olurmu???
    kablosuz mouse önerirmisiniz???
    önermezmisiniz???
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @rd@ -- 27 Mayıs 2008; 19:33:36 >

• kablolu kaldımı daha ya benim klavye bile kablosuz. En iyisi kablo derdinden kurtul. Artık ucuzladılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdarumma

kablolu kaldımı daha ya benim klavye bile kablosuz. En iyisi kablo derdinden kurtul. Artık ucuzladılar.

şarj felan nasıl oluyor???
    oyunlarda dezavantajı varmı???
    ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: @rd@

masaüstü bilgisayarıma kablosuz mouse almayı düşünüyorum.
    çok oyun oynayan biriyim.bunun bana bir dez avantajı olurmu???
    kablosuz mouse önerirmisiniz???
    önermezmisiniz???
    ...

asla kablosuz alma oyuncuysan eger profosyonel anlamda birşeyler ariyorsan imzama bakabilirsin
  • Parayla alakası yok bana deselerki 30 $ lık bi mouse alacaksın kablolu veya kablosuz diye , kablolu alırım.
    Kişisel düşüncem..Ayrıca kablosuzun dezavantajları da çok.
  • 2 yıldır kablosuz kullanıyordum kablolu aldım tekrar. En olmadık zamanda pilin biteceği tutuyor işin yarım kalıyor masadan uzaklaştırma imkanın da yoksa gereksiz bence.
    Pil ömrüne dikkat etmek gerek alırken
  • kesinlikle alma kablosuz.pili çabuk bitiryor,her gün tak çıkar tak çıkar onunla mı uğraşacaksın,arada bir çekmediğide oluyor.kablolu al iyisini al.X7 öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum oyun içinde kablosus alma derim
  • yorumlar için çok teşekkürler.
    vazgeçtim kablosuzdan.
    bana ucuz bir kablolu mouse önerebilirmisiniz???
    çok oyun oynadığımı göz önünde bulundurursanız sevinirim...
  • A4 TECH 'in X7 modelini kullanıyorum,12$'a almıştım,öneriyorum.
  • kablosuz oyuncu mouse u istiyosan logitech g7 alman lazım daha düüşük bi modelle performans kaybı yaşarsın ben a4 x750bf kullanıyorum oyun mouse u 25 lira
  • pil çabuk falan bitmiyor merak etme.dandirik trust, yumatu vs marka alırsan tabi ki kullanılan bileşenlerin kalitesizliği nedeniyle pili çabuk bitirir.örneğin logitech lx7 2 pille 7 ay kadar çalışabiliyor.bu konu da sıkıntın olmasın.

şimdiye kadar 3 farklı kablosuz mouse kullandım hiç bir zaman teklediğini görmedim.bu konuda da sıkıntı yaşamazsın.biraz bütçeyi genişletip iyi bir model alırsan aklına gelen hiç bir sorunu yaşmazsın zaten.

genelde anlayamadığım bir şekilde notebook mouse u adı altında minnacık mouselar piyasada.onları eleyip ele oturan, en az 1600 dpi çözünürlüğü olan bir model seçersen gayet güzel oyun oynayabilirsin.biraz ağırlık dezavantajı olacaktır ama kablonun yarattığı dezavantajlar olmayacaktır.

bahsettiğim özelliklere sahip mouselar çok pahalı daha ucuza aynı özelliklere sahip kablolu mouse edinebilirsin.en önemli nokta bu.

• pil çabuk bitmez kaliteli şarjlı bi pil alırsın her akşam mouse' u şarj yuvasına oturtursun sabah canavar gibi kullanırsın ama online oyun oynuyorsan kablosuz önermem kablolu her zmaan daha iyidir he ben yine de kablosuz alıcam diyorsan da radyo frekanslı (rf) mouse alma bluetooth' lu mouse al
  • Walla alma derim ben kablolu daha iyi.Ben aldim Duracell pil olmayinca çbk bitiyor.Duracellde pahali.Ama yinede sen bilrsin.Benimki su an dolapta yatiyor

Kendi şarj yapma makinasi varsa onu bilmem benimkinde yoktu.Not :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White1nk -- 27 Mayıs 2008; 16:26:20 >
  • Gerçi vazgeçmişsin ama
    kablosuz almak için sebep ne olabilirki,
    olur olmaz yerde pilinin bitmesi, pil yüzünden gereksiz ağırlık, güvenlik açığı vs
    Mouse kullanırken kablo kimseye zarar vermez, hem Logitech bile tekrar kablolu modellere dönüş yaptı, inceleyecek olursan en fonksiyonel ve pahallı modelleri kabloludur,
  • Microsoft Comfort Wireless Optical Mouse 2.0A
    Microsoft Comfort Wireless Keyboard 1.0A

kullanıyorum pil ömrü 1 ay üzerinde gidip iyi marka alırsanız 2 günde bitmiyor bi arkadaşıma gittim almış rastgele bişey ucuzdan 5-6 saatte bitiyor pili iyi marka alırsanız bişey olmaz ama
  • mıkrosoftun kullanıyorum 3 ay once aldım kucuk bıse 39 dolara almıstım sanırım teknosadan.. tekerlegının dandık olmasından baska bı sorunu yok sarzıda en dandik pille 2 ay falan gıdıyor ustelık pılınıde cıkarmıyorum sureklı optık ısıgı yanıyor nasıl oluyo bende anlamadım adamlar yapmıs ya mıcrosoft yada logitech al logıteckte kullandım fakat calınınca bır daha o kadar fazla para veremedım bunu aldım buda iyi fazla para vermee gerek yok sonra benım gıbı bı gın pcylen bırlıkte caldırınca cok uzulursun
  • Önermem. Birincisi pil derdi var. Ayrıca çok oyun oynayan birisin. ben kablosuzlarda gecikme yaşandığı kanısındayım. Pili zayıflayınca hele.

Babam 2 sene önce 59 ytl ye Microsoft'un komforlu diye ürettiği kablosuz klavye ve mauseu almıştı.

Gördüğünüz üzere Mause sözde ele otursun diye bombeli. Klavye ise sözde bileği yormasın el düz dursun diye tuşlar ile altı arasında bir dalga var yükselti için. Ayrıca sol taraftaki tuşlar sola, sağ taraftaki tuşlar sağ doğru eğik. Bu da hesapta eli yormasın diye. Ama kesinlikle tavsiye etmem. Kabir azabı gibi birşey. Ne oyunda rahat edebildim ne de hatasız ve hızlı düzgün yazı yazabildim. Hep harflerim kaydı. Ayrıca elim rahat değil rahatsız oldu. Bende gidip internet cafe mause ve klavyesi olarak bilinen A4Tech Klavye model KB-720 ve Mause model OP-620D aldım.

Yemin ederim daha rahatını ne duydum ne gördüm. Oyun için birebir. Ayrıca klavyesi de rahat. Ben klavyenin ayaklarını kaldırırım hep. Microsoftun adi klavyesini alınca yazı hızım bile düşmüştü. Bunda çok rahatım. Ayrıca noktalı virgül tuşu da tam istediğim yerde.

• bütün yorumlar için teşekkürler.
    kablolu A4-TECH XL-750BF-1 ALEV DESENLİ LASER GAME MOUSE almaya karar verdim.
    bu mouse u kullanan varmı???
    görüşleriniz nelerdir???

teknosa dan almayı düşünüyorum.
    link: http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125190798&CS_Category=_SBA_661_1662_595_1554&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_MOUSE661

şimdiden teşekkürler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.