Şimdi Ara

kablosuz mouse frekans problemı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • durduk yere kablosuz mouse klavye gıttı everest km8320 model,
    verılen kagıtta frekans eşleme ıcın fare yuvarlama + sag clıck dıyor basıyorum mavı ısık yanıp sonuyor sonra yıne aynı bırşey degısmıyor anlamadım gıttı

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

durduk yere kablosuz mouse klavye gıttı everest km8320 model,
    verılen kagıtta frekans eşleme ıcın fare yuvarlama + sag clıck dıyor basıyorum mavı ısık yanıp sonuyor sonra yıne aynı bırşey degısmıyor anlamadım gıttı

Aynı cihazdan bendede var. Çok güzel bir klavye mouse seti. (Wireless olmasaydı bence daha iyiydi)

Sağ Klik + Orta Klik yapınca - Mouse Kendisini USB adaptörüne bağlıyor.(eşleştiriyor)
    ESC + Q tuşu yapınca da - Klavye Kendisini USB adaptörüne bağlıyor.(eşleştiriyor)

Eğer farenin altındaki kırmızı ışık yanıyorsa - fare olarak görevini görüyor demektedir.

Eğer farenin altındaki kırmızı ışık yanmıyorsa

Cihazınız Ortamdaki Wİ-Fİ ağından etkilendiği için çalışmıyor. yada USB adaptörü ile eşleşmemiş.

Klavyeniz çalışıyorsa Sorun Farededir.
    Klavyeniz çalışmıyorsa Sorun USB adaptörundedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: DqnGkmn

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

durduk yere kablosuz mouse klavye gıttı everest km8320 model,

Aynı cihazdan bendede var. Çok güzel bir klavye mouse seti. (Wireless olmasaydı bence daha iyiydi)

Sağ Klik + Orta Klik yapınca - Mouse Kendisini USB adaptörüne bağlıyor.(eşleştiriyor)
    ESC + Q tuşu yapınca da - Klavye Kendisini USB adaptörüne bağlıyor.(eşleştiriyor)

Eğer farenin altındaki kırmızı ışık yanıyorsa - fare olarak görevini görüyor demektedir.

Eğer farenin altındaki kırmızı ışık yanmıyorsa

Cihazınız Ortamdaki Wİ-Fİ ağından etkilendiği için çalışmıyor. yada USB adaptörü ile eşleşmemiş.

Klavyeniz çalışıyorsa Sorun Farededir.
    Klavyeniz çalışmıyorsa Sorun USB adaptörundedir.

alıcıda sorun varmıs yenısı ıle degıstırdıler olay olalı 1 yılı geçtı ve 3. kez servıse gıdıor urun

• Aynı sorun bende de var. Napıcamı bilmiyorum. Mavi ışık yanıp sönüyor. Pilleri çıkarıyorum 10 dakika sonra geri takıyorum bi 20 saniye falan çalışıyor sonra gidiyor. Garantiye yollasam klavyem yok ALLAH BELANI VERSIN EVEREST
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.