Şimdi Ara

Logitech F710 Bağlantı Kopma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
2
Favori
6.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Logitech F710 Bağlantı Kopma Sorunu

    Arkadaşalar herkese merhaba, geçen hafta bu cihazı aldım. Ancak şöyle bir sıkıntı var. Mode düğmesinin yanındaki yeşil ışık çoğunlukla yanıp sönüyor ve böyle olduğunda kontroller karışıyor. O an ileriye gidiyor veya ateş ediyorsam o eylem takılı kalıyor ışık yanıp sönmesi bitene kadar. Bağlantı çok kopuyor. Sorunu bir nebze şöyle çözdüm. Cihazın içinde verdikler kablo ile bağladığımda bu sorun kısmen çözülüyor. Ancak yaklaşık 10 dk de bir bu olay gerçekleşiyor yinede. Bu olunca gameped in arkasındaki X modunu D ye alıp hemen tekrar X e alıyorum. Yani o an bağlantı gidip geliyor ve düzeliyor. ama 10 dk sonra yine gerçekleşiyor.

    İnternette araştırdım bunu yaşayan çok kişi var. Sorunun çözümü genelde hephttps://www.technopat.net/2014/03/11/logitech-f710-baglanti-sorunu-cozumu/ linkindeki gibi. bunu yaptığım halde sonuç aynı. Bilgisayarı her açtığımda cihaz tanınmış durumda onda sıkıntım yok ancak yukarıda yazdığım gibi 10 dk de bir bu eylemi gerçekleştirmek zorundayım. usb3 sürücüleri güncel. usb3 de ve 2 protlarında denedim (usb2 prtlarında daha iyi çalışıyor)

    147 tl cihaz yazık günah. yok mudur bunun NET bir çaresi yazılımı falan? anladığım kadarıyla win10 ile alakalı bir alerjisi var bu cihazın.







  • farklı bi pide denedinmi hocam belki pili az diye yapıyordur ? bizim kuzende var haftasonları oynuyoruz kopma filan olmadı hiç öyle. bende almayı düsünüyorum 1 adet bu gamepadden
  • MEMATİ kullanıcısına yanıt
    pil duracell ve içinde verdikleri pil. boş pil vermezler herhalde.

    dün oyun oynadığımda kopma sorunu olmamıştı. alıcıyı uzatma kabloya bağlamıştımya. o kabloyuda gözükmesin diye çiçeklerin falan arkasına gizlediydim. dün daha görünür biryere aldım sorun olmamıştı. bakalım bu akşamda bi süre oynayım görürüz. da bu alıcı kaç metreye kadar çekiyor sözde. bu kadar hassas olmaması lazım diye düşünüyorum. ve yine anlayamadığım şey alıcıyı direk pc ye takınca daha fazla kopma meydana gelmesi. ille bu uzatmaylamı oynanacak yani. anlamadım gitti doğrusu..
  • erdemguven kullanıcısına yanıt
    O uzatmanın amacı klasiktir bence biz nasıl aralardan kablo çıkarıyoruz usb bellek yada başka birşey takıyoruz, aynı mantık bence. Sonuçta wireless adaptör nerden baksan 10-15 metre çeker diye tahmin ediyorum. Belki senin ürün arızalıdır? Garantiyi denesen ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MEMATİ

    O uzatmanın amacı klasiktir bence biz nasıl aralardan kablo çıkarıyoruz usb bellek yada başka birşey takıyoruz, aynı mantık bence. Sonuçta wireless adaptör nerden baksan 10-15 metre çeker diye tahmin ediyorum. Belki senin ürün arızalıdır? Garantiyi denesen ?

    yok hocam garanti maranti istemez. 2 ay bekletirler. ya bu sorunu bir çok kişi yaşıyor sanırım internette araştırdım. ama kesin çözümü yok gibi. birçok kişi garantiye vermiş wriles çipini değişmişler ama sonuç aynıymış falan. bakalım dün oynadığımda sorun olmadı bu akşam yine bi oynarım. umarım düzelmiştir..
  • X moduna alıp internetten Xbox kontrolcusu sürücüsü indirip cozmustum diye hatırlıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdemguven kullanıcısına yanıt
    eğer çözersen haberdar edersin dostum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MEMATİ

    eğer çözersen haberdar edersin dostum

    valla 2 gün sorunsuz oynadım ama 3 gün ufaktan aynı hatayı yine yaptı. bir iki seser git gel yaptı ancak kendi kendine toparladı. yinede hoş bir durum değil. 147 tl ye alıyosun, fps oyunlarında heleki multiplayer de kabul edilebilecek birşey değil. bakalım zamanla kurcalarım. bu ara hiç vakit ayıramıyorum işten zaten...

    bi değişiklik olsun dedim sistemi salona tv ye bağladım ses sistemiyle beraber. konsol kültürü nasılmış bakalım hesabı. şu koltuğa uzanaarak rahat rahat oyun oynama keyfini yaşayayım dedim. keyiflide oluyormuş açıkcası ama böyle bir durum var işte :D
  • erdemguven kullanıcısına yanıt
    hocam biraz hortlatmış gibi oluyorum ama ne yaptınız sorunu hallettiniz mi? aynı sorundan ötürü 4-5 kez garantiye yolladım hepsinde cihaz sorunsuz denilip geri yollandı. sorunu masaüstü bilgisayarımda kasanın arkasındaki usb sokete o uzun kabloyu takıp ucuna da alıcıyı takıp halletmiştim, yeni laptop aldım laptopta kablo da fayda etmiyor, ama direk nano alıcıyı laptopa takmaktansa kabloyla takmak daha verimli oluyor ama sorunu kökünden çözmüyor malesef.
  • ben buldum çözümünü yapmanız gereken tek şey usb çoklayıcı kullanıp usb çoklayıcının pc ye takdığın usb sine yakın olan tarafına F710 alıcısını takıp onun bir sonraki usb yerinede kablosuz mouse alıcısı takmak bu şekilde F710 alıcısı aktif kalıyor uyku moduna almıyor ve bağlantı sorunu olmuyor.
  • sorun tam anlamıyla güç yönetimi ayarından kaynaklanıyormuş yani işareti kaldırınca sadece x input da kullanabiliriz.Logitech F710 Bağlantı Kopma Sorunu
  • yine aynı sorun oldu en iyi çözüm oyuna girerken x input yapıp oyundan çıkınca d inputa almak.
  • d inputu mouse olarak kullanıyorum internette gezinmek video izlemek için daha iyi.
  • Sorunum çözüldü artık sadece x inputda kullanıyorum hem mouse hem oyun için yaptığım tek şey F710 un driveri olan Lgs 510 indirdim yükledim oldu
  • Sonunda bağlantı kopma sorununa çözüm buldum eror verince aygıt yöneticisinden manuel olarak Xbox 360 denetleyicisini seçip ayarlıyoruz ve bu işlemden sonra hiç PC yi kapatmıyoruz kapatmak yerine uyku modunda kullanıyoruz ve sorun çözüldü ben tabletimde öyle kullanıyorum artık.hiç bir ek bişey yüklemeye de gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustyaky kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun zamandır foruma bakmamışım 🙂 valla bu konuyu açtığımdan beri aynı gamepad i kullanıyorum. Yanında verdikleri uzatma kablosuna takılı nano usb. Kabloda gamepade oldukça yakın duruyor. Herhangi bir sıkıntı yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de aynı problemleri yaşayıp buralarda çözüm aradım, bilgi için konuyu hortlatıyorum. Microsoft Xbox 360 controller yazılımı kurdum(logitech yazılımı hiç faydası yok), güç ayarlarından tiki kaldırdım ve saatlerce oyunda 1-2 kere takıldı. Sonra uzatma kablosu ile usb 2.0 kullandım (öncesinde 3tü), bundan sonra perfect oldu. 2 gündür cp 77 sıfır kopma ile oynuyorum. Herkese saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin çözümler açıklandı burada:

    https://www.youtube.com/watch?v=QZ7AZ36G-QA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girizgah -- 16 Mart 2021; 3:41:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.