Şimdi Ara

Kablosuz Modemi Pc‘ Ye Nasıl Bağlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir adsl hat aldım bunun yanında kablosuz modem verecekler bunu pc ye nasıl bağlarım telefon hattı adsl modem diğer odada mecburen kablosuz bağlamak gerekli bunun için pc ye hangi abaratı almalıyım nasıl bir yol izlemeliyim,

• Pc'yi kablosuz modeme bağlayacaksın, modemi bilgisayara değil...
    Kablosuz ağ kartı veya usb kablosuz aparatlarından alman gerek.
  • Ethernet ile baglayip adsl kurulumu yaptiktan sonra rahat bir sekilde kullanmaya baslayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe
    Arkadaşlar yeni bir adsl hat aldım bunun yanında kablosuz modem verecekler bunu pc ye nasıl bağlarım telefon hattı adsl modem diğer odada mecburen kablosuz bağlamak gerekli bunun için pc ye hangi abaratı almalıyım nasıl bir yol izlemeliyim,

Merhaba,
    Linkteki kablosuz ağ adaptörlerinden birisine ihtiyacınız olacak. Bunun haricinde baçka bir cihaz gereksiniminiz yok.
    http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?CategoryId=103939&sc=8

• Merhaba,

Büyük ihtimalle size verecekleri airties marka bir modem olacak. Mesela Airties RT-205 model bir modem verdiklerini düşünün.

google'da yapacağınız "Airties RT-205 Access point olarak kullanma" derseniz birçok sayfa çıkacaktır.

Açıklaması uzun olduğu ve internette yeterince döküman olduğu için burada açıklama yapmadım ancak emin ol 5 dakikalık bile bir işlem değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.