Şimdi Ara

kablosuz modemi kablolu kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sayın ustalarım benim modemim kablosuz.kablosuz modemi (cnet car854 )kablolu olarak da bilgisyara bağlıyorum. kablolu olarak bağlandığımda benim internet ağıma girmek mümkün mü?anlayanlardan bir akıl vermesini rica ederim

• kabloluyken girmeleri mumkün değildir ancak modemin ayarlarından kablosuz kısmını iptal etmen gerekir..
  • hocam lütfen ayrılmayın.resmini göndereiyorum.şimdi burada kablosuz kapalı gözükür.ama bilgisyarda kablosuz olan düğmeye bastığımda kablosuz ağ bağlantı olan yer gözükür
    [img=http://img443.imageshack.us/img443/7546/adszcccccccccqh7.th.jpg]
  • bu resimde görüyorsunuz ki kablosuz ağ bağlı gözükür.çokşaşkın durumdayım
    [img=http://img526.imageshack.us/img526/7287/buneye7.th.jpg]
  • şu an internete kablolu olarak bağlıyım.ama yukarıdakı resimde görüyorsunuz ki kablosuz ağ bağlantısı da da gözükür
  • kardes sen eni yanlış anladın o dediğin ayarlar kendi bilgisayarının kablosuz ayarları.bide ayrıyetten modemin içinde var..modemin kitapçığında 192.168...diye bi ip numarası vardır onu internet explorer ın adres kısmına yaz ordan yine modemin kitapçığındaki giriş şifresini yaz..ekrana bak kablosuz diye bi yazı gorursen içine gir onu disable yap..ya da iptal et seçeneğini seç..
  • denetim masasından yönetimsel araçalara gir hizmetlerden kablosuz ağı devre dışı bırak birde öyle dene. bir bilgi verirsen seviniriz....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya kardeşim ne çok uğraştınız bilgisayarımı sağ tıkla özelliklerim de aygıt yöneticisinden networku kapat ethernet açık kalsın işte bu kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumhur_28

denetim masasından yönetimsel araçalara gir hizmetlerden kablosuz ağı devre dışı bırak birde öyle dene. bir bilgi verirsen seviniriz....

sizin deiyiniz gibi yaptım.oldu .elinize sağlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.