Şimdi Ara

Kablosuz modeme bağlanamıyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

laptoptan kablosuz modeme bağlanırken sorunum var.kablosuz ağı seçiyorum şifreyi sorduğunda kesinlikle doğtu olarak giriyorum fakat sonuç şöyle oluyor:

Kablosuz modeme bağlanamıyoruz?

şimdiden teşekkür ederim.

• yukarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3S3R
    Selam arkadaşlar.

laptoptan kablosuz modeme bağlanırken sorunum var.kablosuz ağı seçiyorum şifreyi sorduğunda kesinlikle doğtu olarak giriyorum fakat sonuç şöyle oluyor:

şifreni de böyle doğru yazıyorsan ondan olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkitrom -- 25 Şubat 2009; 22:45:06 >
  • modeminizin ayarlarına girip oradan wireless ayarlarından şifreleme seçeneklerinin bulunduğu alana girin ve wep wep2 wpa gibi seçenekleri bulup wpa yı deneyin
  • ben de akşam bu işle baya ugraştım olmadı gitti diger modemi takıyorum oluyor yeni modemi(kablosuz) takıyorum olmuyor kaç kere denedim
    modemi tanıt diyorum benden kullanıcı adı ve şifre istiyor ama bu bilgileri yazacagım alan kapalı modemide tanıtamıyorum bu vista ya ayar oluyorum
    nerde bi aksilik çıkarsa karşıma vista geliyor illet ediyor beni yaa
  • @DarDar wep,wpa ikisini de denedim.

@arkitrom oraya doğru girdiğime emin olabilirsin

arkadaşlar öyle bir şey ki şifreyi giriyorum,hiç bağlanmaya çalışmadan tık bu sayfa geliyor.hiç bağlanma süreci falan göstermeden.
  • Modeminiz umarım URS 9110 değildir.Onda çok yaşadım ben bu sorunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kablosuz modeme anten arıyorum!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaten Vista kullananları anlamıyorum bir türlü. Ya cihaz vista gelse bile anında formatı çakarım ben onlsam :D
  • kablosuz ağ şeçme bölümünde kendi ağına sağ tıklayıp özellikler de güvenlik türüne WPA kişisel şifreleme türüne tkip ağ güvanlik anahtarınada şifreni gir bendeki ayarlar bu şekilde ayrıca yerinde olsam modeme bi reset çeker bütün ayarları temizden baştan bi girerdim.
  • modemin mac filter özelliği var ise onu kullan boşver şifre fln koymayı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAYY

kablosuz ağ şeçme bölümünde kendi ağına sağ tıklayıp özellikler de güvenlik türüne WPA kişisel şifreleme türüne tkip ağ güvanlik anahtarınada şifreni gir bendeki ayarlar bu şekilde ayrıca yerinde olsam modeme bi reset çeker bütün ayarları temizden baştan bi girerdim.

bir ara çok uğraştırdı beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimi1179 -- 28 Şubat 2009; 12:45:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.