Xboxda oyunları yüksek sesle oynamayı seviyorum fakat malum komşular ve evin içindekilere rahatsızlık vermemek için sesi kısmak zorunda kalıyorum. O zaman da oyunun atmosferi kaçıyor. Xboxda kablosuz kulaklık aparatı var mı veya yan sanayii olan kablosuz kulaklıklardan takılabilir mi?
Xbox'a ya da TV'ye takabilecegin iki turlu de kulaklik mevcut.
Ha simdi TV'ye kulaklik alsak oyun ici konusmayi da versek karisir bi de ayri mikrofon ugrasamam dersen, kablosuz mikrofonlu Xbox uyumlu kulakliklar mevcut, 600 tl olan hakkaten fazlaymis ta benim en son gordugum 100 euro bile degildi diye hatirliyorum, en azindan cift haneliydi fiyati.
20 tl ye görmüşütm ben philpsin fazla ses çıkmıyor onu söyleyeyim
Kablosuz olmaz ama aşağıdaki gibi bir dönüştürücü ile istediğin kulaklığı xbox controllera bağlayabilirsin. Kabloya biraz dikkat edersen pek sıkıntı yaşamazsın.
Xboxda oyunları yüksek sesle oynamayı seviyorum fakat malum komşular ve evin içindekilere rahatsızlık vermemek için sesi kısmak zorunda kalıyorum. O zaman da oyunun atmosferi kaçıyor. Xboxda kablosuz kulaklık aparatı var mı veya yan sanayii olan kablosuz kulaklıklardan takılabilir mi?