Şimdi Ara

Kablosuz Köprüleme / Wireless Bridge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, kablosuz köprüleme üzerine bugün bi araştırma yaptım ve türlü türlü sonuçlarla karşılaştım. Dolayısıyla amacıma ulaşamadım.

NetMaster CBW-383Z4 modemine sahibim. Bu ana modemim. bir de köprü yaparken kullanacağım Linksys WAG160N modemim var. Ana modemden ikinci modeme kablosuz köprüleme yapıp evin bi diğer bölgesindeki televizyona ethernet kablosunu takıp televizyonu internete bağlamak istiyorum. Yani kablosuz köprüleme yaptıktan sonra ikinci modemin ethernet kablosundan internet almak istiyorum. temel sorun şu, kablosuz köprüleme yapmak için modemde hangi özelliklerin olması gerekir, nasıl yapılır? teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piresat -- 21 Haziran 2015; 19:43:24 >

• Merhaba, 2 seçeniğiniz var bu işlem için
    1. Wireless Repetar moda: Kablosuz olarak ana modeme/ routerra bağlanır ve ana modem/router üzerinden kablosuz iletişim sağlayıp mevcut olan ethernet çıkışlarından istediğiniz cihazı baglayabilirsiniz..
    2. Wireless Bridge moda: Buda 1. Seçenek ile aynı şeyi yapar bir + olarakda kablosuz aldığı bağlantıyı yine kablosuz olarak yayın yapar yani bu modda iken televizyonunuzu ister kablolu ister kablosuz bağlayabilirsiniz...
    Ben piyadada bulunan cihazların firmwarelarini DD-WRT özel custom fw ile değiştirip bu özellikleri ve daha fazla servisleri kullanabiliyorum tabsiyem size bu olur biraz professyonel çözüm ve birazda bu işlere yatkın olmalısınız DD-WRT nin sitesinden yüklenebilir modelleri seçebilirsiniz ama DSL modellere destek yok genelde routerlar için geçerli...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tècnics kullanıcısına yanıt
    Bugün araştırdım DD-WRT benim modemimi desteklemiyo maalesef. 1. dediğiniz Repeater üzerinden denemeye çalışcam o zaman. Çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.