Şimdi Ara

Kablosuz internet için yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler elimde kablosuz interneti destekleyen bir laptop var. Ve işyerinde 4 portlu zoom x5 var. Ben bu modemi kullanarak laptop'a kablosuz iletişim yapamaz mıyım? Yani şimdi kalkıp da yeni bir tane wireless'i olan bir modem almak istemiyorum. Ethernete takılabilecek (jak tarzında) kablosuz bir aygıt yok mu? Bu konuda sizden yardım ve önerilerinizi bekliyorum.

• malesef o modemle kablolu bağlantıdan başka şansınız yok
  • peki jak tarzında hiç birşey yapamaz mıyız? ethernete takılabilen kablosuz bi alet yok mu? teknoloji o kadar geri mi kaldı, herşey var da bi bu mu yok veya başka türlü nasıl yapabiliriz? mesela modeme bağlı olan bir bilgisayara kablosuz bi alet alsam ondan interneti paylaştırsam o da mı olmaz? kablosuz teknolojileri pek bilmediğim için nasıl bir şey almam gerektiğini de bilmiyorum. bu konuda bana tam olarak bilgi verebilirseniz, yönlendirebilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phibes -- 29 Haziran 2005, 23:01:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phibes

peki jak tarzında hiç birşey yapamaz mıyız? ethernete takılabilen kablosuz bi alet yok mu? teknoloji o kadar geri mi kaldı, herşey var da bi bu mu yok veya başka türlü nasıl yapabiliriz? mesela modeme bağlı olan bir bilgisayara kablosuz bi alet alsam ondan interneti paylaştırsam o da mı olmaz? kablosuz teknolojileri pek bilmediğim için nasıl bir şey almam gerektiğini de bilmiyorum. bu konuda bana tam olarak bilgi verebilirseniz, yönlendirebilirseniz sevinirim.

teknolojide çağreler tükenmez
    gider bir adet Access Point alırsın istediğin gibi wireless dağıtırsın benim yaptıgım gibi
  • teknoloji de çare tükenmez ona lafım yok ama buna bir çare bulamazsam teknoloji diye bişi tanımam artık
    kardeş dediğim gibi bu konuyu pek bilmediğim için access point nedir ne değildir? hiç bilmiyorum. bana bir link verebilir misin? veya bir açıklama...
  • al bir AP paşapaşa kulan wireless internetini
    yeah :)))
  • Access point alana kadar wireless modem alır kullanırsın ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • linksys wag54g hepsi içinde, gateway, router, access point
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phibes

teknoloji de çare tükenmez ona lafım yok ama buna bir çare bulamazsam teknoloji diye bişi tanımam artık
    kardeş dediğim gibi bu konuyu pek bilmediğim için access point nedir ne değildir? hiç bilmiyorum. bana bir link verebilir misin? veya bir açıklama...

Acces point normal kablolu switch'in kablosuz frekans ile paylaştırma yapma şeklidir...

Buna göre kablosuz switch adınıda koyabiliriz....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.