Şimdi Ara

Kablosuz fare ve usb kablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

gigabyte eco600 mouse kullanıyorum, resmen lanet ettim kasanın dibindeyim kafat aşırı bir lag var donuyor tıklamıyor

kullandığım yüzeyden mi acaba normal masanın üzerinde kullanıyorum, lazer bir de, peh..

buna usb uzatma kablosu alsam monitörün oraya sabitlesem alıcıyı bana bir katkısı olur mu ?

webcamlarde uzatma olmadığı gibi bunda da olur mu ?

• kaplolu alınderi kaplosuzlar pek cekmiyor
  • Aynı fareden bende kullanıyorum. Sorun yaşamadım, belli ki odanızda çalışmasını etkileyen bir sinyal var. Alıcıyı kasanın önüne takmayı denediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

Selam arkadaşlar

gigabyte eco600 mouse kullanıyorum, resmen lanet ettim kasanın dibindeyim kafat aşırı bir lag var donuyor tıklamıyor

kullandığım yüzeyden mi acaba normal masanın üzerinde kullanıyorum, lazer bir de, peh..

buna usb uzatma kablosu alsam monitörün oraya sabitlesem alıcıyı bana bir katkısı olur mu ?

webcamlarde uzatma olmadığı gibi bunda da olur mu ?

Mouse 2.4 ghz modem de 2.4 ghz. Frklı calısma prensıbblerıne sahıp de olsalar modem mousenın dıbındeyken etkı ettıgıne ınnıyorum /düşünüyorum. Bir de işlemci voltajım da etkı ettı mouse takılmasın. Bende logıtech var ve kesınlıkle bır daha almayacgım fakat bazen oyle sacmalıyor ki. Gitmiyor takılmaktan. Fakat sıstemımden degıl cok emınım. Sistemımden dıyordum fkat komple sistem değiştim gitmemişti..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alıcı kasanın önünde arkaya takınca zaten hiç çalışmıyor gibi

klavyem de kalbosuz hem de arkada takılı fakat hiç böyle sorun yok

şimdi kasa modemden uzakta ve sıkıntı yok

nazar değmesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.