Şimdi Ara

Kablosuz Ag Baglantisi yardım lutfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar... Hp nx7400 dizustu bilgisayar ve Zoom marka wirelss modem kulaniyorum... Baglandiktan bir sure sonra baglantim devre disi kaliyor ve cevredeki diger kablosuz baglantilardan birine karisiyor... Kendi modemimi aktif etmek icin kablosuz ag baglantilarini yenile dedigim zaman da agda hic bir kablosuz baglanti goremiyorum ( kendi modemim dahil). Makinaya restart attiktan sonra duzeliyor, İnternete baglaniyor ve kablosuz ag listesinde kendi modemim dahil olmak uzere butun baglantiları gorebiliyorum...
    Makinam neden kendi modemimim baglantisinda cikiyor ve tekrar baglanmak istedigim zaman neden ag listesinden hicbir modemi goremiyorum ?

Bu konuda yardim edebilirseniz cok sevinirim...

p.s: Modemim icerdki odada durdugu icin sinyal seviyem genelde dusuk...

Simdiden tesekkur ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TatiJean -- 8 Nisan 2007; 14:26:30 >

• kablosuz ayarlarında öncelikli bağlantıları ayarlayabiliyorsun.bir şekilde sinyal kesildiğinde hemen diğerine atlıyor olabilir.wireless ayarlarından kendi bağlantına öncelik ver.hatta diğerlerini kaldır dene bakalım...
  • Baglanti listesinde civardaki kablosuz modemleri isimleri gozukmuyor... Sadece benim is yerimden girdigim bir kac kablosoz baglanti ismi gozukuyor... O listeden kendi modemimi ilk siraya atadim... Fakat sorun o listedeki baglantilara baglanmasi degil. Sorun civardaki modemlerden birine baglanmaya calisiyor...

Cevredeki baglantilara bakmak istedim ag baglantilarini goruntule dedigim zaman su an bile hic bir baglanti goremiyorum ( internete bagli olmama ragmen kendi modemim dahi ) Baglantilarin isimlerinin gozukmesi gereken yerde "Windows bu kablosuz baglantiyi yapilandiramiyor" seklinde bir mesaj var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.