Şimdi Ara

KABLOSUZ ADSL MODEM SEÇİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar arkadaşlar epey bir araştırdım ama net birşey bulamadım o yüzden size danışma ihtiyacı hissettim, işyerimizde yaklaşık 30-40 kullanıcı internete kablosuz olarak modem üzerinde çıkmakta modem airties 300 mb n destekli bir modeli ( tam bilmiyorum muhtemelen 5000 serisi 5443 gibi bir şey) kullanmaktayız fakat ara ara donmalar, kopmalar ve bilgisayarların birbirleri ile iletişim problemleri oluyor, forumda 20-30 kullanıcı kablosuz bağlanırsa sorun olacağı ile ilgili birşeylerde gördüm, muhtemelen bizim modemde aşırı ısındığı için sorun çıkartıyor çünkü 5-10 dk kapatıp açarsak sorun düzeliyor bir müddetliğine, kablosuz olarak 30-40 kullanıcıyı sorunsuz olarak kaldırabilen bir kablosuz adsl modem tavsiyesi verebilirmisiniz acaba ?



  • yada modemimizin wireless ini kapatıp linksys yada cisco gibi sağlam bir router alıp onun üzerinden bağlanırsak sorun çözülürmü ?
  • Eğer ısınmadan dolayı kopma yaşıyorsanız sonuçta kaynak modem olduğu için modeme ek olarak bir router almanın sorununuzu çözeceğini sanmıyorum. Eğer maksimum kablosuz performans (2dahili, 3 harici anteni bulunmakta) istiyorsanız TP-LINK TD-W8980 Çift Bant N600 Gigabit Modem+Router alın derim yüksek hızda dosya transferi ağ içi paylaşım yapıyorsanız bu modemi tercih edin derim. Eğer iyi ve güçlü bir kablosuz modem istiyorsanız TP-LINK TD-W8970 N300 Gigabit Modem+Router alın derim. Her iki modem de saatlerce çalışmasına rağmen hiç bir şekilde kopma yapmamaktadır tavsiye ederim.

    İnternetten satın almak isterseniz;
    TP-LINK TD-W8980 fiyat listesi: tıklayın
    TP-LINK TD-W8970 fiyat listesi: tıklayın

    İncelemeler:
    TP-LINK TD-W8980 ile ADSL'de Son Nokta
    TP-Link TD-W8970 Ürün İncelemesi




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.