Şimdi Ara

Kablosuz access point önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben, babamların evden kendime internet alacağım ve evimizin arasındaki mesafe yaklaşık 50 metre. Access point alarak bu sorunu çözmek istiyorum fakat kablo çekmeyeceğim. Böyle kablosuz bir access point varmıdır ne önerirsiniz 50 metre mesafe uygunmudur acaba?

Çok üstün bir access point ten bahsetmiyor olsak bile azda olsa çeker arada bina, duvar falan yoksa. Ama hiç yapmayın daha iyi randıman alamazsınız. Onun yerine kablo çekin access point ile kullanın
    50 mt mesafe kablosuz aktarım için uygun bir mesafe olsa da sinyal dış ortama çıkacaksa veya arada kalın duvarlar varsa performans açısından sorun yaşayabilirsiniz. AP ile sinyal aktaracağınız noktada video, oyun vs. performansı düşük olacaktır. Şu an kullanılan modem marka ve modeli nedir? Ona göre cihaz önerebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesky_ -- 11 Mart 2014; 14:09:51 >
  • _____________________________
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !

• Turbotürk kullanıcısına yanıt
    Bu link bana çok yardımcı oldu, Airties Air 4310 almayı düşünüyorum, fakat 50 metrede etkili olurmu acaba teşekkürler..
    Bunun icin drek bisi soylemek zor fakat acik yerde 150m ulasabilen cihaz kapali alanda 50m de isinizi gorecegini zannediyorum. Fakat yukardada belirtildigi gibi apartman duvarlari ve derinlik onemli.

2. Secenek tuketici haklarina gore iade hakkiniz saklidir. Deneyip kosulsuz iade yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence şu an alınabilecek en iyi seçenek 4340, universal tekrarlayıcı özelliği de var. Anteni de değişebiliyor. Yeterli olabileceğini düşünüyorum ama yeterli gelmezse anten değişikliği yapabilirsin.

http://www.hepsiburada.com/liste/airties-air-4340-150mbps-kablosuz-4-port-router/productDetails.aspx?productId=bd101022&categoryId=60001272
    Hak Geldi, Batıl Zail Oldu.
  • hocam 100 lirayı geçmiycek ama kaliteli bişi önerirseniz iyi olur ya. önümüzdeki ay almam lazım cisco iyi diyorlar benim için 70 metre kareyi rahat idare ettirecek hızdan performanstan ödün vermiycek bi ap lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ModernBirVatandas

hocam 100 lirayı geçmiycek ama kaliteli bişi önerirseniz iyi olur ya. önümüzdeki ay almam lazım cisco iyi diyorlar benim için 70 metre kareyi rahat idare ettirecek hızdan performanstan ödün vermiycek bi ap lazım

kablolu bağlantı lazım değilse tp link 5110g

kablolu net kullanıyorum laptopa gelen kabloyu access pointe takmak yeterli mi oluyor kurulum için

bir kaç ayar gerekir direk bağlamakla nete çıkamazsın çıksada sorun yaşarsın
  • kablolu bağlantı yapcam hocam. yani ana modemden çıkan net kablosu şu an pc ye bağlı oradan nete giriyoruz ama o kabloyu alıp access pointe takıp evin her yerine net yayılsın istiyorum. 100 lirayı geçmiycek bişi ama sorunsuz olmalı .

kablolu bağlantı yapcam hocam. yani ana modemden çıkan net kablosu şu an pc ye bağlı oradan nete giriyoruz ama o kabloyu alıp access pointe takıp evin her yerine net yayılsın istiyorum. 100 lirayı geçmiycek bişi ama sorunsuz olmalı .

Acces pointe zaten bir kablo girecek
    Demek istedigim alacaginiz ap ye kablo ile bir c baglayacakmisiniz
    Hayir sadece kablolu baglantiyi kablosuz yapacaksaniz tp link 5110g

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam evin ortasında bi tane kablosuz sinyal yayacak cinsten istiyorum yani dediğinize geliyor kablosuz olacak evde telefon smart tv pc hepsi faydalansın maksat. şu an bir kablo takıyoruz sadece pc faydalanıyor

hocam evin ortasında bi tane kablosuz sinyal yayacak cinsten istiyorum yani dediğinize geliyor kablosuz olacak evde telefon smart tv pc hepsi faydalansın maksat. şu an bir kablo takıyoruz sadece pc faydalanıyor

tamam 5110g iş görür high power bir üründür
    Tıkır tıkırım
  • quote:

özelliklere baktımda 54 mbps diyor hocam . şu an hız testlerinde 70-80 mbps yi görüyorum o düşürmez mi

anladım fiber olayını hesap etmedim tavsiye amacım 400 mw olması baya geniş bir alanda yayın yapardı
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-rt-n12-d1-300-mbps-4-port-wifi-router-access-point-range-extender-.aspx

5110a göre çıkışı düşüktür lakin 4 port lan ve bir adet wan portu var işinizi görür

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.