Şimdi Ara

Kablonete Geçeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta sonra ttnet ile taahhütüm bitiyor kablonete geçmeyi düşünüyorum. Kablo Tv Vizioon sinema paketi ve 50mbs internet olan paket 57 TL.
    Sizce geçmelimiyim değermi online oyun oynayan veri indiren birisiyim ihtiyaçlarımı karşılar mı?
    Tv kanallarında güzel film dizi bulabilirmiyim ?
    Elimde TP-LINK modem var yeni modem almak zorundamıyım?
    Son olarakda ocak ayında taahhüte tabii olursam mayıs ayındaki akk iyileştirmelerinden yararlanırmıyım ?

• uzn yıllardır kablo tv üyesüyim memnunum arada ttnet de kullandım ama olamadı
    https://www.turksatkablo.com.tr/TV-Kampanyalar
    buradan seçeneklere bakın
    vizion da pek çeşitlilik olmadığını söylüyorlar şayet imkanınız varsa altınsinema paketini değerlendirin
    ben değilde çocuklar oyun oynuyor ve de dizi -sineme onlar çok indirme yapıyorlar şimdilik hayatlarından memnunlar
    elinizdeki modem olmuyor tekrardan kablonet in modeminden alıcaksınız
    akk iyileştirmesi sanırım herkes için geçerli olucak
    ben 25 e 150 lik üst paket +altınsinema+100dk telefon a 68 lıra ödüyorum

• Teşekkür ederim hocam
  • Hangi tarife olursa olsun o tarifenin en alt paketini alın. Üst paketlere geçiş yapıp sonrta alt pakete dönüş yapabilirsiniz ama daha üst bir paket alıp sonra alt pakete geçiş yapamazsınız. Örneğin tatile gideceksiniz o ay kullanmayacaksanız dondurmak avantajlı olmadığından paket düşürebilirsiniz ya da kota fazla gelir gibi...
  • Sağolun hocam taktik için :) Başka önerisi olan varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Kablonet kullanıyorum ve bende evimi taşıdığım bölgede altyapı yok. Yaklaşık olarak 1 sene falan daha sözleşme var, eğer nakil yapmak isteyen olursa özelden yazabilir. Bu sayede yeni bağlantı ücreti ödenmiyor Modem vs... için konusuruz --- tabi aboneliği üstüne alacak arkadaşa

• bursalı963 kullanıcısına yanıt
    Bende kablonet için dün başvuru yaptım.

Ben 10 Mbps 50 Akk olan 39 tl lik tarifeyı aldım. Aynı fiyata 25 Mbps 25 Akk vardı onu almadım.

Birde Mayıs.2017 de btk kararıyla Akk sonrası hızlar değişecek Ben bu 10 Mbps alırsam akk sonrası hiz 5 Mbps olacak

25 Mbps 75 Akk 49,99tl olan paketi secersem Akk sonrası hız 8 ya da 16 Mbps olacak. Bu da önemli

10 tl fazla vermeye değer mi

49,99 tlye diye söylediğim Hayatı kaçırma diye kampanyalı paket de

25 Mbps 75 Akk

Hd yayın 160 kanallı kablo tv temel paket

Vizyon sinema paketi var farklı olarak.

Ne dersiniz 39 tl lik paket yerine 50 tl lik paket daha avantajlı kanal olsun Hız.olsun Akk olsun sinema paketi de var 10 tl fazla vermeye değer mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim burda olsa geçerdim sanırım bende ama yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.