Şimdi Ara

Kablonet Stabil olmayan Upload

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YüzGüldüren tarifesi kullanıyorum. 19-24 arası 25mpbs geri kalan saatler 100mpbs. 100 Downloadım varken 3-4 arası upload alıyorum lakin. 2000-2500Bitrate arası yayın yapmaya çalıştığım zaman çok fazla kare kaybı oluyor. %50leri geçiyor dropframesler. OBSdeki upload göstergesi sürekli oynuyor 168kb 2000kb 1500kb 1700kb 600kb sürekli oynuyor. Bunu nasıl çözebilirim. Eve geldi teknik servis speedtest açtı 3-4 hız aldı sorun yok hatlarda gürültü vardır düzelir dedi düzelmedi. Speedtest ve modem bağlantı bilgilerini ekliyorum. Konum İzmir

• Şimdi Dsl reportstan test yaptım upload inip çıkmıyor grafikte kısa süreli olduğu için mi acaba yoksa problem kullandığım broadcast programında mı. Önceden böyle problemler yaşamıyordum.
    testmynet üzerinden 50mb upload yaptım ve dediğim gibi 0.60lara düşmüş sürekli bu nasıl çözücem biri yardımcı olsun lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dont2000 -- 11 Ağustos 2019; 5:38:25 >

• Upstream grekansini 32ye çek düzelir ama izmir sorunlu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    Onu nerden yapmam gerekiyor acaba naaıl yapıcam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dont2000

Onu nerden yapmam gerekiyor acaba naaıl yapıcam?
    Sen değil gelen teknik ekibe soyluceksin

• cadavaros kullanıcısına yanıt
    Telefondan problem yok dedi ısrar edince modem arayüzünden kontrol kanalını 6ya aldık düzeldi sanırım. Şu an atlanan kare %3.4 eskiden %60 civarıydı 4000kb/s altına da düşmedi upload
  • Düzeldiyse sorun yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superbox upload sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olay twitch serverlarıyla alakalı, onlarca farklı sunucu var. Onları tek tek deneyip bakmanız gerek. Ya da auto da kalıp da şans denenebilir.

Her günü geçtim, gün içinde bile farklı sunucular daha iyi aonuçlar verebilir.

Ben 10mbit upload paketi alıyorum, 6500-7000bit veriyorum 1080p 60fps yayını, oynarken 2k oynuyorum.

Londra, paris, frankfurt ve şimdi yeni polonya ve hırvatistan sunucuları genelde iyi oluyor.

Xsplit trial kurup bakarsanız orada yayın açmadan bire bir bu sunuculara olan pingleri görebiliyorsunuz.

Olay kablonetin yurtdışı çıkışlarında ttnet in keyfine bağlı olarak kafasına göre sunucu seçebilmesi yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohzman kullanıcısına yanıt
    Yok problem bazen hala devam ediyor. Dediğin gibi sunucu olayını biliyorum bunun için bir program var tek tek hangi sunucuda kaç bitrate ve kaç ms verdiğini gösteriyor. Her yayından önce test yayını yaparak bitrate dalgalı mı diye kontrol ediyorum. Dalgalıysa modem resleyince ilginç bir şekilde düzelip sabite geçiyor. Hala kökten nasıl çözücem bilmiyorum. Ek olarak kablonetin yurtdışı çıkışları ekstra kötü kasıtlı mı bilmiyorum ama hep ping oluyor oyunlarda diğer isslere göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.