Şimdi Ara

Kablonet nasıl bir şey biri anlatabilir mi arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar türk telekoma başvuruda bulundum boş port olmadığı için internet alamıyorum. Kablonet tv teli üzerinden mi internete bağlanıyor? Yani altyapı port vs olmadan internete bağlanılabilir mi ? Ya da evime nasıl internet alabilirim? Altyapı sorgulama yaptım tüm sağlayıcılardan sadece türk telekom hizmet veriyormuş onlarda da boş port yok. Bekle dur yani


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kablonet'ten abone olabilmeniz için adresinizde altyapılarının olmaları gerekli altyapı varsa coax(uydu kablosu) ile internet veriyorlar.

  • J.MOURINHO kullanıcısına yanıt
    1988-1989 lardan beri hizmet veren kablo tv şebekesinin 1999-2000 döneminde internet telefon ve tv bir arada verilir hale getirildiği şebeke…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugun iptal ettirdim. Cihazları 30 gün içinde iade edebilirsiniz dendi.


    Cihazları iade ettmek için sıcakta 5km yol yürüdüm subeye gittim hemen iptal olmuyor 5 gun sonra gel dediler >:/


    Bulamadığım 1 adet hdmi kablo, 1 adet kisa telefon kablosu, 1 adet kısa network kablosu için 200TL. para istediler. İnternetten baktım fiyatlarına maksimum 60TL ediyor bu üçü.


    Mesai saatlerinde olan kesintiler için çözüm üretemediler, şaka gibi boyna bu saatlerde kesinti oldu. Zor durumda kaldığım oldu.


    Yıllar içinde bütün servis sağlayıcılarını kullandım, 3 adet kablo çingenelik yapan ve boşa 5km yol yürüten bir kablo net çıktı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zergmahmut -- 19 Ağustos 2022; 15:26:58 >
  • Keske söyleseydiniz sizin binanın altına açsalardı abone merkezini 5 km cok uzak kalmış. Tüm sağlayıcılarda kablo vb ek ekipman iade ediyorsunuz, adam size satış yapmıyor nasıl verdiyse o şekilde geri istiyor, kayıp ise ceza bedeli olarak 200 TL istemiş, 60 TL ye alıp iade ederken onlari verebilirsiniz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Superonline, TTNET ve Vodafone bunları yıllar içinde kullandım, hepsi cihazlarını geri aldı fakat 2-3 kablonun hesabını yapmadı.


    Kablolarıda geri isteyebilirler sorun değil ama cihazları getir derken özellikle belirtilebilir. 1 senenin sonunda insanın aklına gelmiyor, nasıl olsa iptal ediyor diye fahiş fiyattan kazıklamaya çalışmak???


    30 gün içinde cihazı getirebilirsin diyip 5 gün bekleme süresi olduğunu söylememek, boşa 5km yol yürütmek???


    Kablonet kullanacak olanlar bunları göz önünde bulundursun. Müşteri olarak herşeyi sizin düşünüp akıl etmeniz gerekiyor.


    Bunlar normal diyorsun.


    Tam bir kablonet çalışını gibi yazmışsın. Boş, beleş baştan savma... Herşey var ama çözüm yok!

  • Rezalet bir sey diyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.