Docsis var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() |
modem senin mi |
gerek yok aynı donanıma sahip sadece H&D NE1611C anteni daha iyi Netmaster Infinity 401 (3x5dB) H&D NE1611C (4x3dB) Netmaster Infinity 401 ve PC için aliexpressten bu antenleri sipariş ettim Infinity 401 çıkan 5 para etmeyen anten ![]() ![]() eğer kablo girişinde dandik dağıtıcı kullanılmışsa kesinlikle sinyal sorunu yaşarsınız 100 - 200 tl ye dağıtıcı (splitter) kullanılmışsa ilk önce buradan başlayın İnternet için bu splitteri kullanacaksın (5-1000 Mhz olacak) bir arkadaşım türksatın taktığını atmış 5-2500Mhz olan dandik uydu dağıtıcısını takmış sonra sinyal sorunu ve kopma yaşıyordu Türksatçıların taktıkları da kaliteli örnek fiyatı 1055 tl (Yurt dışında 3 - 7 dolar sahtesi de var) ![]() F Konnektör Takımı ![]() Kaliteli bir f konnektör satınalmak isterseniz hepsiburada üzerinden alabilirsiniz. Satınalma linki: https://app.hb.biz/UCTgKWkSx5WU
F konnektör bağlamada önemli olan püf noktalarını videoda göstermeye çalıştım.
Özellikle kablo kalitesinin önemini vurguladım. Vidalı tip konnektörlerin risklerinden ve en çok beğendiğim mükemmel bir f konnektör olan cabelcon markasını tanıtıp montajının nasıl yapılacağını gösterdim. Umarım faydalı bulur ve videoyu beğenirsiniz.
Bu konudaki diğer videolarımın linkleri de aşağıdadır.
https://youtu.be/j2pFjT504MA
Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın:
https://www.youtube.com/channel/UCRMqMsYlPQg2ufpyNDMk5uw/join https://www.youtube.com/watch?v=83iqqn68Ww4< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 1 Ekim 2025; 22:49:59 > |
Docsis iyi diyen arkadaşlara ; 200/20 paketimin Buffer Bloat ince ayarla aldığı sonuç. Hızı ne kadar aşşağı çekmişim gördüğünüz gibi .. Normalde BB ayarı %5 kadardır. 140 mbps e kadar indim , upload dane kadar ayarlasanızda farketmiyor zaten. A+ Buna rağmen hala online oyunlar için sorunlu diyor... FPS Oyunda test ettim ve hala sorun var. Bu birde Bridge mod + Xiaomi ax3000t bağlantısı sonu alınan rapor. Siz Netmaster ile deneyin 300 -500 dansediyor .. Parasına bakıp iyi diyerek burada insanları yanlış yönlendirmeyin! ![]() |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kim Adaletsiz Davranışta Taraflı Tutum Gösteriyorsa O İnsan Değildir
|
Ping 50 çıktığı için sorunlu diyor. |
|
alınır ama çok pahalı olur ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 3 Ekim 2025; 13:47:0 > |
Arkadaşlar merhaba; Teledünya'nın ZTE Marka, kumandası ekteki gibi olan I-Kutu adlı cihazını kullanmaktayız evde. Bundan önceki Panasonic TX-L42EW5 tv' mizi bu kumandaya kaydetme işini başarıyla yapabilmiştim ancak şu an eve yeni aldğımız TCL 50V6BGTV televizyonu bir türlü kumandaya tanıtamıyorum ve iki ayrı kumanda işi benim, yaşlıca anne ve babam için oldukça zor oluyor... Bu marka tv yi, bu kumandaya tanıtmayı başarabilen bir arkadaş varsa kodu yada yöntemi paylaşabilir mi yada son çare olarak Logitech Harmony gibi bir akıllı kumanda mı almalıyım? Yada sizin önerebileceğiniz iki cihazı birden tanıtıp kullanabileceğim bir başka akıllı kumanda var mıdır? Şimdiden tüm yanıtlar için teşekkür ederim...
![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilalpman -- 3 Ekim 2025; 16:29:41 > |
selamlar iyi forumlar ben de birkaç ay önce fiber dönüşüm değişikliğine katıldım normal modemi değiştirdiler ZTE marka modem ile televizyonum içinde bir android TV Box yanında verdiler fakat eskiden aldım görüntü kalitesinin yarısını bile alamıyorum internet üzerinden yayın aldığım için görüntü kalitem çok kötü sizde de böyle bir sorun var mı |
![]() AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü AMD Ryzen 9 3950X @4.7Ghz / Asus x570 TUF / Corsair Vengeance LED 4x16GB 3200Mhz CL16 / PNY Tesla P100 AI GPU / Nvidia Titan Volta / EVGA 750W P2 80+ Platinum / Corsair 400C / Corsair H115i / Corsair ML140 x4 / Corsair RapidFire RGB / Corsair M65 Pro RGB / Corsair Void USB RGB / Corsair MM300 Medium / ASUS VG248QE 144Hz / Samsung Evo 970 1TB / Samsung Evo 840 120GB x2 / WD Green 1TB |
![]() AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü AMD Ryzen 9 3950X @4.7Ghz / Asus x570 TUF / Corsair Vengeance LED 4x16GB 3200Mhz CL16 / PNY Tesla P100 AI GPU / Nvidia Titan Volta / EVGA 750W P2 80+ Platinum / Corsair 400C / Corsair H115i / Corsair ML140 x4 / Corsair RapidFire RGB / Corsair M65 Pro RGB / Corsair Void USB RGB / Corsair MM300 Medium / ASUS VG248QE 144Hz / Samsung Evo 970 1TB / Samsung Evo 840 120GB x2 / WD Green 1TB |
Tesekkurler hocam bilgi için sanırım gpon donusumu yapılacak apartmanda. Benı dusunduren kablotv sisteminin gponla calısmaması sanırım. |