Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (3277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65.612
Cevap
422
Favori
3.534.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32753276327732783279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hani 24 D/S kanal birleştirme, 8 U/S kanal birleştirme falandı? Infinity 401'den eski cihazlar çöptü? 200 mbps'i güle güle kullanın, darısı 1000'e (umarım simetrik de olur bir gün).

• kablonet'e geçmeyi düşünüyorum. asansörün üzerinde kutuları var. 100 mbps hız verebiliyorlarmış. daireye kadar kablo çekmek gerekiyor kendileri çekiyorlar mı yoksa biz mi çekeceğiz. bilen var mı? müşteri hizmetlerine ulaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oki91 -- 20 Temmuz 2025; 19:23:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oki91 kullanıcısına yanıt

Kendileri çekiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matmakif M kullanıcısına yanıt

Rahat rahat 200Mbps hız verebilen 8x4 modemler çöp ilan edilmezse nasıl modem zorbalığı yapılacak? 10 yıllık modemlerle yeni hızlar bile alınabiliyorsa kime modem kiralayacaklar? Türksat işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bparker -- 20 Temmuz 2025; 23:23:56 >
  • kurttan kullanıcısına yanıt

Gpon harici veremez.

• İmHyp3rioN kullanıcısına yanıt
    Türkiye’de 1000 mbps hızın bir anlamı yok sanırım. Bir arkadaş yeni aldı kablonetten. Yurt dışına maksimum 100 mbps den çıkış yapılabiliyormuş. Sadece yurt içi sunuculara 1000 mbps den bağlantı yapabiliyoruz diyor. Sarece kablonet değil diğer firmalar da öyleymiş. Bir tek superonline yüksek hızda çıkabiliyormuş.

• mynameisa M kullanıcısına yanıt

Türk telekomda çıkıyor.

• mynameisa M kullanıcısına yanıt

Öyle saçma şey mi olurmuş?

• Bugün Google servislerine girişte sorun yaşadınız mı? Mobilden erişilebilen google, maps, gmail vs kablonet’te açılmıyor.

• rinots R kullanıcısına yanıt

Google, maps, Youtube, hiçbiri açılmıyor. Sadece Gmail çalışıyor.

Kablonet'in internet sitesinden altyapıyı sorguladığınızda altta ne mesaj çıkıyor?

• VPN siz hiç bir site açılmıyor.

• guitarman kullanıcısına yanıt

benim de youtube mail e devlet vs açılmıyordu ,bu site vb bir çok site açılıyordu arıza yı aradım genel bir arıza var dediler

şu an düzelmiş

• bugün bölge müdürlüğüne gittim mevcut müşteriye özel 4ü bir arada kampanyasına geçtim,

50 mpbs temel yayın ve gümüş sinema paketi vs ile ilk yıl 430 sonraki yıl 540 civarı bir fiyat dedim yeni müşterilere de var zaten bu imkanlar :yeni müsterilere 1 yıl sözleşmeli yapıyorlarmış

2 yıl sabit fiyat olması bir avantaj diye düşündüm.

burada yazmamın sebebi :gümüş sinema paketini bulutu falan iptal edemez miyim dedim kampanyanın içinde bunlar onları iptal edersek kampanya da olmaz dediler

yukarılarda kampanyadan bu hizmleri çıkarsak nasıl olurdu falan diye yazılmıştı o yüzden yazdım

ikincisi gelecek ay zam gelecek dediler

20 gün kadar bir sürem vardı risk almadım başlattım aboneliği

Kendi altyapısını fiber dönüşüme alıp eski tip anten kablosunu bırakıyorlar.

Yada belli bölgelerde Telekom ile anlaşıp hatta başka altyapısı olan firmalarla anlaşıp onların üzerinden fiber verebiliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 22 Temmuz 2025; 12:30:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de yarın sözleşmem bitiyor. Sinema kanallarının dayatılması çok saçma. İzlemiyorum hiç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlkem22 kullanıcısına yanıt

asli hizmetleri TV olduğu için onlarda indirim çıkarma yapamıyorlarmış ! :)

• Merhaba ; Özel Devre 100/20 ile 200/20 arasında bir fark var mı ? Hızı kastetmiyorum. Hani özel devre diyor ya bu özel nedir ? Beni bilgilendirebilir misiniz ?

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt

Taahüt süresi bitmeden başka tarifeye taahhüt verdiğiniz zaman size önceki taahhütünüze dair kalan süre için bir cayma bedeli veya ceza var dediler mi ?

• Matmakif M kullanıcısına yanıt
    Bilişimci arkadaş var o söyledi. Gerçek ortamda test ediyor. 1000 mbps kablonet aldı. Yurt dışı sunuculardan dosya indiriyor maksimum 90 mbps ile indirebiliyor. Turk telekom da öyle diyor. Fakat sonuçta kablonet kullanıcısı. Kablonet de türk telekom ile yurt dışına çıkıyor diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mynameisa -- 22 Temmuz 2025; 14:51:27 >
  • 
Sayfa: önceki 32753276327732783279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.