< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
KABLONET [ANA KONU] (3279. sayfa)

-
-
Çok teşekkür ederim cevabınız için, sitelerinden alt yapı sorguladığımda "Seçmiş olduğunuz adreste fiber altyapısı ile 4K KabloTV ve 100 Mbps'ye kadar destekleyen Kablonet hizmeti sunulmaktadır. " demekte hız yeterli hocam benim için kurtarır beni
-
200 mpbs e güncelliyorlar hocam docsisde geçtikten sonra muhtemelen 200 lük teklif çıkar docsis alt yapı da yeni yeni 200 e yükseltiyorlar hocam hız olarak ihtiyacınız olursa 200 e kadar çıkabilirsiniz muhtemelen hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
AYNEN KİRALARDA VAR
Maalesef o gereksiz şeyler olmadan pket olmayan bir paket yapmışlar.
-
Motorola SB6120E modem kullanıyorum. Mevcut Archer C3150 yerine Deco B25 aldım, ancak Archer'ı devre dışı bırakıp Deco'yu Motorola'ya bağlamak istediğimde Internet'e bağlanamıyorum, Archer'ın arkasına bağladığımda ise problemsiz bağlanabiliyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim fikri olan var mı?
-
Merhaba son 1 hafta içinde başvuran var mı, ortalama kaç günde hattı aktif ediyorlar?
Türknetten geçiş yapacaktım ama anladığım kadarıyla sıfır başvuru kabul ediyorlar. Hattım Max 85/30 destekliyor ama ara profiller olmadığı için 50mbit alabileceğim. Upload bilgisini tam göremedim. Bazı konularda ilk 3 ay 309/ kalan 9 ay 409 gibi mesajlar gördüm, siteden baktığımda ise bu miktar 369/469 gözüküyor, bunu 309 şeklinde alabilmenin bir yolu var mı?
2 ay ücretsiz olayı ya da daha cazip bir geçiş yolu var mı?
En önemlisi Giresun/Tireboludayım. Türknet bir hafta 54 bir hafta 37-40 arası ping veriyor. İnceleye inceleye bir hal oldular, port değişeceklerdi ama o da öyle kaldı. Bu bölgeye yakın kablonet kullanan var mı, aldığı pingi öğrenebilir miyim, pop noktası haritalaması filan var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam herhangi bir internet bunlardan iyidir. İlk adsl zamanından beri internet kullanıyorum. Hiç bu kadar internetsiz kalmadım. 3 hafta oldu geçeli,haftaiçi zaten işteyim haftasonu hiç internet yok. Lanet bir firma. Tez zamanda batmasını diliyorum.
Birebir aynı sorunu Türknette yaşıyorum, yazınızı geç gördüm, başvuruyu gaza gelip tamamlamıştım. Bakalım bize ne sunacaklar, anladığım kadarıyla zamlarla eş zamanlı olarak son 2 aydır hemen hemen forumdaki tüm firma konularında benzer sorunları görüyorum. Bu konu telekomun sabotajı gibi hissettiriyor.
Upload 4 mbit
2 gün tt fiber üzerinden kablonet aboneliği başlattım. 50/4 modem dahil ilk 3 ay 369 kalan 9 ay 469. İlk 2 ay ücretsiz. Kurulum da ücretsiz. Upload çok düşük maalesef onun harici bir sıkıntı yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 27 Temmuz 2025; 0:31:34 >
Çoğu site engelli deniliyor ve dns vpn işe yaramıyormuş,sizde durum nedir?
-
TSOL kadar olmasa da engel var tabi. Ben vpn olarak v2ray diye bir sistem kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım
V2ray dediğiniz nasıl birşey kurulum falan nasıl oluyor nasıl yapılacağına dair video falan var mı?
-
50 mpbs paketi kullanıyorum ,upload muhtemelen 10 çünkü hız testlerinde 7 civarı çıkıyor 4 olsa 3 falan göstermesi lazımdı.
-
Hocam kendı altyapısını kullanmıyorsunuz de mi? 5 tane aboneligim var hepsinde 4 mbit hız
GPON için başvurayım dedim. Siteden sıfır müşteri gibi adresi girip baktım var, veriyor. Sonra hesabımdan giriş yaparak baktım 200/20 en fazla..
Yani sıfır müşteriye isterse kurulum yapıyor gibi görünüyor.
50 Mb hız kullanıyorum, bu hızda upload oranı 8.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savisvasa -- 28 Temmuz 2025; 0:47:41 >
doğrudur,eskiden 4 yada 5 idi diye hatırlıyorum
-
kendi altyapısı
-
Telekom altyapısında upload hızları 4 mbps,docsis kendi altyapısı ondan upload yüksek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X