Başlık çok uzun oldu ama olay tam olarak bu.
VakıfBank World kredi kartı kullanıyorsanız, iyzico altyapısını kullanan bir siteden tek çekim alışveriş yaptığınızda “Peşine Taksit” olarak geçen sonradan taksitlendirme işlemlerini yapamıyorsunuz. Müşteri hizmetlerini arayıp sorunca sebep olarak “Çok sektörlü mağaza harcamaları taksitlendirilemiyor.” dediler.
Diğer ödeme altyapılarındaki durumu bilmiyorum ama iyzico için durum böyle. Vaktim olduğunda hem iyzico hem de VakıfBank'a durumu ileteceğim ama ne olacağını bilmiyorum. Forum’u bilgilendirmek için konusunu açayım dedim. İyi forumlar.
Apple school sistemi nedir?
Merhaba. Apple'ın üniversiteler için "Apple School Manager" sisteminde öğrencilere ücretsiz 200GB iCloud alanı yanı sıra Notability ve Goodnotes'un tam sürümünün ücretsiz olması durumu varmış galiba.
Bu sistem nasıl işliyor?
Kendi cihazımızda kullanabiliyor muyuz? Yoksa sadece okulun dağıttığı cihazlarda mı kullanılıyor?
Microsoft'un sistemi gibi mi, hâlâ kendi hesabımızı kullanabiliyor muyuz? Yoksa sadece okul e-postamızla oluşturulan hesap mı olacak cihazda?
Bilgi işlem'le iletişime geçilse bizim üniversite de kayıt edilir mi sisteme?
Cihazın tüm yönetimini üniversitenin IT ekibine bırakmış oluyor muyuz? Yoksa Office 365'deki gibi sadece uygulama için oturum açma seçeneğimiz falan var mı?
Şimdiden teşekkürler.
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 57
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 751 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar