Şimdi Ara

Kabloluyu kablosuz yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Sony Dav Dz740 sistem var. Sesi gayet güzel, hoşuma gidiyor. Daha önce defalarca sorulmuştur eminim, ama net bir cevap bulamadım. Ben arka hoparlörleri kablosuz yapmak istiyorum, çünkü kablo karşıdan karşıya dolanıyor çok uğraştırıyor. Tabi en sağlıklısı kablo ama uğraşmaktan bıktım. Uygun fiyata kablosuz yapma imkanımız var mı bunları?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• devamlı sistemin yerini mi değiştiriyorsunuz? böyle bir modifiye gereksiz olur. ilk olarak her iki hoparlöre ayrı ayrı uygun güçte mini anfi devresi monte etmelisiniz çünkü kablosuzda hoparlörler pasif degil aktif olmak zorunda. kablosuz olarak sadece düşük güçte bir frekans aktarabilirsiniz deck ten buda hoparlörleri çalıştırmaz. yani kendi a/c güç baglantıları olacak ve buna görede trafo baglamalısınız. tabi bunlar sadece güç kısmı. daha sonra bluetooh gibi kablosuz aktarıcıyı hem deck in arka kanal çıkışlarına hemde hoparlörlere alıcı/verici olarak modül baglamanız gerek. işin özü bu iş kolay iş değil bunu ancak profesyonel biri yapabilir ve uygun parça temini zor olur. derseniz ki ben sadece telefondan, tabletten vs.. ses sistemimle kablosuz ses almak istiyorum o ayrı deck te ses girişi varsa 25-30 tl ye 3.5 stereo girişli bluetooth alıcılar var rca da olsa bir şekilde dönüştürülür onunla halledilebilir. Ama kablosuz hoparlör zor iş

• ses sistemimle kablosuz ses almak istiyorum o ayrı deck te ses girişi varsa 25-30 tl ye 3.5 stereo girişli bluetooth alıcılar var rca da olsa bir şekilde dönüştürülür onunla halledilebilir. Dediğiniz, telefon için miydi?

• Örnek olarak (logitech bluetooth adaptor) Bunun gibi bir urunu ses siteminizin giris bolumune bagliyarak her hangi bir bluetooth ozelligine sahip cihazla senkronize edilerek. Player olarak kullandiniz cihazinizla ses sisteminden kablosuz ses alabilirsiniz. Ses sisteminizin ünitesi kablosuz aldigi ses sinyallerini icindeki anfi yardimiyla yukselterek hoparlorlere kablo ile dagitir.

Fakat sizin yapmak istediginiz islem anladigim kadariyla üniteden sadece arka hoparlorlere kablosuz ses aktarmak. Ses kablosuz sadece sinyal olarak aktarilir. Diyelimki ana uniteden arka hoparlorlere kablosuz ses sinyali gönderdiniz. O arka hoparlorun icinde anfi ve guc icin bir trafo veya batarya olmadiginda dolayi bu ses sinyalini alip wallta donusturerek hoparlorlere yetecek siddetten ses veremez. Yani o kullanmayi sevmediginiz kablodan 45-65 yada 100 wallt gibi bir deger hoparlorlere ulasiyor.

• Anladım. Bu işin en sağlıklısı ve de en kolayı yine kablo ile olacak herhalde :). Tamam kablosuzdan vazgeçtim. 👍. Teşekkür ederim.

• o dönüştürücünün çok daha uygun fiyata olanları da var. hatta ben aliexpressten alıştım bedavadan biraz daha pahalıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: meraklıgezintide

o dönüştürücünün çok daha uygun fiyata olanları da var. hatta ben aliexpressten alıştım bedavadan biraz daha pahalıydı
    Örnek var mı verebileceğiniz, ya da sizin alıp da kullandığınız. En azından verimi nasıl iyi mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.