Şimdi Ara

kablolu kablo modem+kablosuz adsl modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz arattım ama bir bilgiye ulaşamadım.

Simdi kablolu kablo modem i kablosuz adsl modeme bağlayıp, kablosuz internet ereşimi sağlıyabiliyormuyuz?
    Herhangi bir ayar yapmak gerekir mi?

• "Simdi kablolu kablo modem i kablosuz adsl modeme bağlayıp, kablosuz internet ereşimi sağlıyabiliyormuyuz?
    Herhangi bir ayar yapmak gerekir mi?"

anladigim kadariyla Kablonet kablolu modeminizi baska bir wireless adsl modeme takip Kablonet hizmetini kablosuz olarak erisebilir miyim diye soruorsunuz olursa tam Türk işi olur valla hic sanmiyorum arkadasim boyle bisey yapildigini hic duymadim...

• Aynen yazdığın şekilde. kablonet e gecmek istiyorum. Asıl neredeyse hiç kullanmadığım telefon için gelen 20ytl lik aylık fatura.

Daha önceleri sadece telefon sevisini iptal ettiremiyorduk, o konuda bir değisiklik var mı?

wireless router olarak kullanabilmek, yada bir nevi wireless access point olarak kullanabilmek lazım modemi.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_16817362/tm.htm

burda yöntem detaylı şekilde anlatılmış...
  • Tesekkurler, tam adrese teslim yardım yapmıssın.
  • rica ederim, ben denemedim ama güzel anlatılmış umarım işe yarar
  • tesekkurler mercurius burdan bu konuyu gosterdigin icin arkadasim

"Daha önceleri sadece telefon servisini iptal ettiremiyorduk, o konuda bir değisiklik var mı?"

tam hatirlamiyorum biraz arastirilirsa bulunur kesin...eminim bu bilginin dogrulugundan; bir internet haber sitesinde tuketici mahkemesine acilan bi dava sonucu ADSL abonesi olan birisinin telefon hattini kullanmadigi icin iptal ettirmesi konusuydu...ve davayi kazanmisti..yani telekomdan sadece adsl hizmeti alinmasini yasal olarak mumkun olabilmisti...bu dava gosterilerek Telekomdan boyle bisey talep edilenebilinir..belkide artik telekom bunu bu kadar ugrastirtmadan kullanicilarina sunmu$tur...isterseniz siz bi adsl destek hatti (444 0 375) arayip teyit ettirseniz daha saglikli olur...ama benim bu anlattigim bilgi guvenilir bi haber sitesinden okudugum bilgiydi...soru$turulup biraz ugras sonucu bu hakkiniz soke soke telekomdan alinir kolay gelsin simdiden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adsl de bildiğim kadarıyla bu konuda bi değişiklik olmadı ama burda konuştuğumuz konu zaten kablo internet ve kablo modemi başka bir modem yardımıyla wireless hale getirmek ayrıca kablo internetin uzun zamandır telekomla ilgisi kalmadığından telefonlarla zaten alakası yok, kablo internet hizmetini 3-4 senedir türksat veriyorhttp://www.turksatkablo.net/ fakat kablo internet kullanıcılarınında internetin yanında aylık 7 tl sabit ücretli kablotv abonesi olmak gibi bir zorunluluğu var malesef...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.