Şimdi Ara

Kablolu Bağlantı(LAN) Bağlantısında Sıkıntı Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Birkaç gün önce başlayan sıkıntımdan bahsetmek istiyorum. 2 tane LAN kablom var . Birini PS4 için birini masaüstü PC için kullanmaktayım. Kabloların ikisinde de modeme taktığım zaman birkaç saniye ışık yanıyor sönüyor ve tekrar yanıyor internet bağlantısı alamıyorum. Modemdeki LAN çıkışlarının (4 tane) hepsine tak çıkar yaparak internete bağlanana kadar bütün çıkışları deniyorum. Bu uğraş sonucu (5-10 dk) internet geliyor PS4 içinde PC içinde. Ancak ne zaman modemi kapatıp tekrar açsam ve ya da modem açık bir süre sorunsuz kullanırken 2 cihazıda bir gün açtığımda LAN bağlantılarından yine internet alamıyorum daha doğrusu almak için baya uğraşmam gerekiyor. Sorun kablo ya da modem diye düşünürken bir tane dizüstü bilgisayarım var onunla da deneyeyim dedim. Wi-fi sini kapatıp 2 kabloyıda tek tek denediğimde her seferinde modeme taktığım an internete bağlandı. Yani sonuç olarak kafam iyice karıştı sorun modemde mi kablolarda mı PS yoksa PC de mi ? Konunun uzmanı arkadaşlardan görüş ve yardım bekliyorum.

Edit: Superonline kullanıcısıyım modemim ZTE ZXHN H267A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMKarahan -- 1 Mayıs 2020; 23:56:50 >

• bence sorun modemde ip atamay düzgün yapamıyor... + o kablolar tak çıkarta fazla dayanmaz... çkartıp takma...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.