Arkadaşlar klavye,mouse,kulaklık,gamepad gibi bileşenlerin kablolarını nasıl topluyorsunuz? En az ne kadar serbest kablo bırakıyorsunuz? Her yerim kablo oldu toplamak için önerilerinizi, toplama aparatı önerilerinizi bekliyorum.
Yazdıklarını kablosuz kullandığımız için senin gibi derdimiz yok
quote:
Orijinalden alıntı: berkay_53
Yazdıklarını kablosuz kullandığımız için senin gibi derdimiz yok
Hocam oyun oynadığım için gecikme oluyor kablolu tercih ettim o yüzden. Şu şekilde bağladım ama sanırım böyle olması çok sağlıksız kablo ömrü açısından?
Plastik kablolarda bu yöntemle kırılmalar oluşabiliyor. Sarma kablo mu göremiyorum ama eğer sarma kabloysa böyle kullanabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Queloon
Plastik kablolarda bu yöntemle kırılmalar oluşabiliyor. Sarma kablo mu göremiyorum ama eğer sarma kabloysa böyle kullanabilirsin.
Sarmadan kastığınız örgülü sanırım, değil malesef hocam. Ne önerirsiniz acaba bana kırmadan vs. yapmadan? Klaye,mouse,kulaklık kablolarıın toplayabileceğim?
Farklı bir seçenek gelmiyor aklıma fakat bu şekilde daha geniş, bol bağlayarak kırılmalarını önleyebilirsiniz.
Klips kullan yada kablo bağı derler ondan alıp kullanabilirsin. Fakat önceki postlardaki gibi plastikse kırılmalar olabilir.