Şimdi Ara

Kabloları Nasıl Topluyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar klavye,mouse,kulaklık,gamepad gibi bileşenlerin kablolarını nasıl topluyorsunuz? En az ne kadar serbest kablo bırakıyorsunuz? Her yerim kablo oldu toplamak için önerilerinizi, toplama aparatı önerilerinizi bekliyorum.

• Yazdıklarını kablosuz kullandığımız için senin gibi derdimiz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay_53

Yazdıklarını kablosuz kullandığımız için senin gibi derdimiz yok

Hocam oyun oynadığım için gecikme oluyor kablolu tercih ettim o yüzden.
    Şu şekilde bağladım ama sanırım böyle olması çok sağlıksız kablo ömrü açısından?

• Plastik kablolarda bu yöntemle kırılmalar oluşabiliyor. Sarma kablo mu göremiyorum ama eğer sarma kabloysa böyle kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queloon

Plastik kablolarda bu yöntemle kırılmalar oluşabiliyor. Sarma kablo mu göremiyorum ama eğer sarma kabloysa böyle kullanabilirsin.

Sarmadan kastığınız örgülü sanırım, değil malesef hocam.
    Ne önerirsiniz acaba bana kırmadan vs. yapmadan? Klaye,mouse,kulaklık kablolarıın toplayabileceğim?
  • Farklı bir seçenek gelmiyor aklıma fakat bu şekilde daha geniş, bol bağlayarak kırılmalarını önleyebilirsiniz.
  • Klips kullan yada kablo bağı derler ondan alıp kullanabilirsin. Fakat önceki postlardaki gibi plastikse kırılmalar olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sarkan kablo/parça nedir ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queloon

Farklı bir seçenek gelmiyor aklıma fakat bu şekilde daha geniş, bol bağlayarak kırılmalarını önleyebilirsiniz.

Daha geniş bağlanır da hocam daha bol nasıl bağlayacağım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.