Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (1902. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47.727
Cevap
296
Favori
3.210.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19001901190219031904
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türksat Kablo'nun başına futbolu seven bir yönetici atanırsa o zaman gelebilir.
    Dr. Özkan Dalbay'ın görev yaptığı dönemleri mumla arıyorum mumla. Öyle ileri görüşlü bir insan gelmedi Türksat Kablo'nun başına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modül kullandığım tv de sabah analog kanal taraması yaptım.Analog'da 25 kanal var ama 26 kanal bulundu.

C65 den çıkan kanalda yayın yok,sadece color bar var.Ses de yok.Bu nedir ne değildir bir anlam veremedim?

Daha önce analog yayında böyle bir kanal çıkmıyordu,analog yayın kapatılacak derken,yeni bir kanal açmazlar herhalde.

C65'den çıkan kanal sizlerde de çıkıyor mu arkadaşlar,bakarsanız iyi olur?

Analog yayın kanalları içinde TRT kanallarında isimlendirme var,yani kanal araması yaparken kanal isimleri TRT'lerde otomatik olarak yazılıyor ancak bütün TRT kanallarında isimler TRT-1 şeklinde çıkıyor.

Baktım TRT Haber kanalında isim; MDR / Landesweit şeklinde çıkıyor.

''Landesweit'':Ulusal anlamına geliyormuş Almanca'da.

''MDR'': Merkezi Almanya'nın Leipzig kentinde bulunan, Sachsen bölgesinin en kapsamlı yayın yapan kanalıymış. (ekşi sözlükten alıntıdır)

TRT Haber kanalını yurt dışından mı alıp analoğa basıyorlar bilemiyorum.

KABLO TV   [ANA KONU]
  • Beinsports ne kadar pahali 109 lira nedir sadece super lig maclarini izleyebilecegimiz bir paket var mi?

• Hep hayel ,hep hayel .

• Anca dürterek is yaptirilinca sonuc alinir bunlardan, hiç teşekkür etmene gerek yok, yapmalari gereken herkese bu saglikli hizmeti vermek, vay halimize bu kadar ugrasip bu sonuclari alabilceksek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyar_21 -- 28 Temmuz 2019; 15:45:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savisvasa

Modül kullandığım tv de sabah analog kanal taraması yaptım.Analog'da 25 kanal var ama 26 kanal bulundu.

C65 den çıkan kanalda yayın yok,sadece color bar var.Ses de yok.Bu nedir ne değildir bir anlam veremedim?

Daha önce analog yayında böyle bir kanal çıkmıyordu,analog yayın kapatılacak derken,yeni bir kanal açmazlar herhalde.

C65'den çıkan kanal sizlerde de çıkıyor mu arkadaşlar,bakarsanız iyi olur?

Analog yayın kanalları içinde TRT kanallarında isimlendirme var,yani kanal araması yaparken kanal isimleri TRT'lerde otomatik olarak yazılıyor ancak bütün TRT kanallarında isimler TRT-1 şeklinde çıkıyor.

Baktım TRT Haber kanalında isim; MDR / Landesweit şeklinde çıkıyor.

''Landesweit'':Ulusal anlamına geliyormuş Almanca'da.

''MDR'': Merkezi Almanya'nın Leipzig kentinde bulunan, Sachsen bölgesinin en kapsamlı yayın yapan kanalıymış. (ekşi sözlükten alıntıdır)

TRT Haber kanalını yurt dışından mı alıp analoğa basıyorlar bilemiyorum.

C-65 bandı faz2 olan illerde mevcut sanırım. Ankara, İstanbul ve İzmir'de analog yayında sadece faz1 bulunuyor. Yalova ve diğer Kablo TV bulunan illerde faz1 ve faz2 mevcut. Zamanında faz2 de Metro Tv, Yeşilçam Tv yayın yapıyordu. Eski kanal adları Star 5, Star 6, Star 7 filandı.

C-65 deki color banda gelirsek, o band boşaltılmıştı zaten. Dijital tarafa kaydırılmayan boş frekanslarda bazen color band görülebiliyor. Analog tarafa yeni kanal ekleneceğini zannetmiyorum. C-65 bandı sadece faz2 olan illerde mevcut olduğu için, yeni kanal ekleme olayının olmayacağı tezini güçlendiriyor.

Bu arada İstanbul'da;

38. Olay Tv
    95. Al Jazeera (Arapça)
    96. Al Jazeera HD (İngilizce)

kanallarında yayın geldi. Ama kanallar şifresiz yayın yapıyor.

Selamlar.

• Ankara'da da iki sene kadar önce C-69'da aylarca color bar ekranı kaldı. Analog Kablo TV'ye yeni kanal ekleyeceklerini düşünmüyorum. Kanal çıkarıp ileride sorun yaşanmaması için 20 kanala indirilse iyi olacak da yeni kanalda eklenmediği için 2 TP boş duruyor. ID kanalı yeniden eklenince şifrelenmedi,Ankara'da şifresiz yayın yapıyor.

Herkese selam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 28 Temmuz 2019; 17:57:16 >
  • Kanal falan beklemeyin artık,gelmez çünkü kanal lisesindeki kanalları sabitlediler.türksatta arabayla geçen bir arkadaşa sordum trafikte vardı o esnada sordum.Türksat kablo tv platformu sabitlenmiştir dedi son noktayı koydu.servis falanda değildi bunuda belirtiyim.(HERKEZE GEÇMİŞ OLSUN BEKLEYENLER KÖTÜ HABER)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 29 Temmuz 2019; 18:17:44 >
  • Modemlerin wifi sistemleri oldukça zayıf.Odamdan salona 10 metre mesafe var, zor çekiyor.Router siz kullanamiyorum fakat iyi cekmiyor tam.Orta fiyatlı android tv de kesinti olmadan, 15 metreye kadar tam hıza yakın olucak yüksek çözünürlükte video oynatıcak router önerisi olan varsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 29 Temmuz 2019; 21:46:44 >
  • Ankara / Çankaya bölgesinde Eurosport 2 kanalında problem mevcut. Kanalı direk açınca görüntü gelmiyor, Eurosport 1 kanalını açıp sonrasında Eurosport 2 kanalını açınca görüntü geliyor ancak 10-15 saniye içerisinde görüntü donuyor. Tekrar 1 e geçip 2 yi açınca yine görüntü geliyor ve 10-15 saniye sonra görüntü donuyor.

İlk defa böyle bir problem ile karşılaştım. Ayrıca Eurosport 2 kanalında şifreleme kalkmış gibi görünüyor.
  • Bir su damlasına hasret çorak topraklar gibisin, Türksat Kablo. Ne ekin ekiyorsun ne de hasat yapabiliyorsun.

• FormuLAkers F kullanıcısına yanıt
    Evet Ankara'da Eurosport 2 HD kanalında yayın problemi var. Aynı frekanstan bir kanalı açarsanız 10-15 saniye görüntü gelecektir. Sonrasında da gidecektir. Aynı problem Saudi TV'de yaşanmıştı. Eurosport 2 gibi izlediğimiz bir kanalda bu problemin yaşanması kötü oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panasonicman

Bir su damlasına hasret çorak topraklar gibisin, Türksat Kablo. Ne ekin ekiyorsun ne de hasat yapabiliyorsun.
    ben mesela şeyi merak ediyorum bu birimde çalışan içerik ekibi ne yapıyor?

yani işe gidiyorlar her gün saat 8.30 9'da 5 'e kadar oradalar.

napıyorlar?
  • Yakınanlar yakınanlar ,bu türksat ne yapsa müstahak bizlere yakınmaktansa sözleşmeniz biter bitmez başka bir platforma geçin?yıllardır buraya yazıp duruyoruz ne geçti elimize koş kocaman bir hiç. Yazık sadece cepler boşalıyor ne hizmet var ne kalite.kasımda ben sözleşmememi bitiriyorum sizede tavsiyem fazla daha bu platforma paranızı kaptırmayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 30 Temmuz 2019; 0:20:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Kruse

Yakınanlar yakınanlar ,bu türksat ne yapsa müstahak bizlere yakınmaktansa sözleşmeniz biter bitmez başka bir platforma geçin?yıllardır buraya yazıp duruyoruz ne geçti elimize koş kocaman bir hiç. Yazık sadece cepler boşalıyor ne hizmet var ne kalite.kasımda ben sözleşmememi bitiriyorum sizede tavsiyem fazla daha bu platforma paranızı kaptırmayın derim.
    İnterneti oturduğum lokasyonda kaliteli ve ucuz olmasa zerre düşünmez başka platforma geçerdim

• Bu arada fatih istanbul lokasyonunda 20 dakikadır ne internet var ne televizyon

• İnan ki zap yapmaktan sıkıldım hep aynı kanallar aynı içerikler.Gerçekten kanal eklenmesi yenilik bir soluk getirilmesi lazım. Discovery yada tlc temalı bir kaç kanal gelmeli,dublaj olmasın altyazi da olur.Ve bir kaç sinema kanali gelmeli.Modemler çok kötü tv interneti görmüyor 1 duvar var arada hız 1 mb altına iniyor.Düşük seviye router kullanıyorum fakat oda pek yeterli olmuyor tv için.
    Eski başkan iyiymiş meğer rtl vox bbc ne kanallar gelmişti.Şimdi ise ayni içerikler dön dolas ayni.

• claudecan kullanıcısına yanıt
    Merhaba dostum hiç boşuna kendimizi kandırmayalım,türksat bu artık kapasite bu insanlara dayatması sabit kalması rezalet ve fiyaskodur zap yap veya zap yapma standartlaştı bence artık özelleşmesi gerekir sıkıntı artık.ben sıkıldım buraya yazmaktan ama genede yazıyorum ve eleştiriyorum. Hep yazıldı elimize ne geçti hiç bende tahhattüt bittrrse yolları ayır derim.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    İnsanları madur etmekten başka bir şey yapmıyorlar ben doğruları söledimmi ters düşüyorum. Herkez hayatından memmun.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    İnsanları madur etmekten başka bir şey yapmıyorlar ben doğruları söledimmi ters düşüyorum. Herkez hayatından memmun.

• 
Sayfa: önceki 19001901190219031904
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.