Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (1904. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.154
Cevap
275
Favori
3.119.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19021903190419051906
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: claudecan

    10 senedir bu platformu kullanıyorum.Ta analog kablo zamanından beri platformun ucuzlugunu ve kanal içeriklerini bunca zamandır, olan biteni biliyorum.İçerdekı bürokratik memur zihniyetini de biliyorum.Başkan degistikce,eskisinden evvel ucuzluk durumu kalmadı. Kablonet ve kablo tv kampanyası dışında, yalnızca tv icin pahali oldu.10 yıllık kullanıcı olarak soyluyorum.İki yıldır bi iki kanal dışında yaprak kimildamadi rtl ve rtl 2 vox bbc ve daha nice kanallar getirildi.Buna rağmen kısa sürede yine kaldırıldı. Bu yüzden ozellesmesi belki daha iyi olabilir.Fakat sizin begenmiyorsan git demeniz doğru bir davranış değil. Sizde görüşünüzü soyleyebirisiniz fakat yinede begenmiyorsan başka platforma git deme hakkınız da yok.Ben de bilirim başka platforma gitmeyi yalnızca eski ye nazaran oluşan gerilemeyi söylüyorum.Bir şeyi fanatik şekilde savunmak ta doğru değil.
    Yanlışınız var ben fanatik şekilde savunmuyorum, kötünün iyisi konumunda olduğunu belirtiyorum
    sayfalarca sadece yakınıp içi boş eleştrilerde bulunan arkadaşa cevaben söyledim.

    özelleştirmenin sonu iyi değil örneklerini yeterince yaşadık, kullanıcıların biraz daha bilinçlendirmek ve topluca ortak istekleri dike getirmek gerek. bu şekilde sorunlar çözülmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saiki kullanıcısına yanıt
    Sizde haklısınız.Umarim daha iyiye gider.Fakat ben sizin begenmiyorsan git demenizi yanlış buldum.Bu sebepten fanatik lik algisi olduğunu düşündüm. Bu sebepten fanatiklik sözünü kullanmıştım.Özelleştirme iyide olabilir kotude olabilir.Düşününce ozellesmemesi daha dogru



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 31 Temmuz 2019; 17:10:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • claudecan kullanıcısına yanıt
    Aslında mesaj açık, memnun olmadığınız sürekli şikayet ettiğiniz platformda durmanın bir anlamı yok, özel kurumlara geçerseniz hem fiyat hem kalite farkının ne kadar daha kötü olacağını deneyimlemesi açısından öneride bulundum herhangi bir zorlama veya fanatiklik içereiğini düşünmüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hollandalılar alsa iyi ama gider hükümet yandaşı ruslar azeriler araplar alır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    Fatih te yaşayan var mı?

    Sürekli kopuyor bu zıkkım internet ve televizyon

    Ikisi gene gitti
    Fatih / Aksaray'dayım. Dün gece herhangi bir sıkıntı yoktu. Gece 02 de kapattım televizyonu, sonra internette takıldım herhangi bir sorun yoktu. Sabah kontrol edemedim de, modem ışıkları sorunsuz yanıyordu.

    Fatih'te kendi içinde mahalle mahalle sorun yaşanabiliyor. Teknik ekipten destek isteyin olmadı. Mahalledeki saha dolabında ya da apartmandaki Kablo TV kutusunda bir sıkıntı olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha çok yakarışları buraya yazılır.
    Yaza yaza kaçıncı sayfa oldu.

    Değişen bir şey olmuyor.Göz göre göre sizle hâlâ lades diyorsunuz.

    Ya yakınmayı bırakın yada ayrılın? yasa paşa paşa ücretleri ödemeye devam edin ,Türksat platformunu zengin edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 31 Temmuz 2019; 23:41:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bulunduğum semtte 100 Mbps hızı veremiyorlar en başında. Bir ara Aksaray sürekli uzun kesintiler yaşanıyordu, o son buldu Allah'tan. Şuan için sorun yok benim bulunduğum mahallede. Ama mahalle mahalle farklılık gösterebiliyor.

    Alt yapı yenilendi deniliyor ama; Fatih'te Türksat Kablo'ya yığılma söz konusu. Öyle olunca şebeke ne kadar yeni olursa olsun bir yerden sonra kaldırmıyor ve sorunlar baş gösteriyor. Benim karşımdaki saha dolabında sürekli Türksat Kablo ekibi görmeye başladım. Sorduğumda cevap, internet için ayar yapıyoruz oluyor. Bir bitiremediler ayarları.

    Bu ilçede alt yapı çok eski. Bazı ilçelere turuncu fiber kablolar çekiliyor. Bizim bu Fatih bölgesindeki kablolarda gözden geçirilmesi şart.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 mbit hızi ilerde 100 e cikartsam acaba 15 mbit salonda aldığım hız daha yüksek olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben superonline fiber den geçtim şu ana kadar kablonet sorunsuz hız olması gerekenin altına hiç düşmedi yada ping sorunu hiç olmadı. Pubg deki pkt loss sorunuda bitti kablonet e geçince. Bence yaşanan sorunlar bölgesel her internet saglayici da olabildiği gibi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • panasonicman kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler.

    Evet hatırladım,fazlara ayrılmıştı analog kablo tv yayın bölgeleri.Yalova'da Yeşilçam Tv yayını vardı.Demek ki,biz FAZ 2 oluyoruz haklısınız.İlk abone olduğumuzda (2002 yılı) toplam da 62 kanal yayın yapıyordu,hey gidi günler hey...

    Selamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savisvasa -- 1 Ağustos 2019; 7:17:15 >
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler.

    Analog yayında C65' de color bar görünce şaşırdım doğrusu,demek Ankara'da da C69 da uzun süre yayın vardı o zamanlar, yeni öğrendim.

    Ben, C65 den RTL / RTL II kanalları dönüşümlü yayın yaparlar diye bekleyip heyecan yapmıştım oysa ki.

    Selamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savisvasa -- 1 Ağustos 2019; 7:19:5 >
  • Savisvasa kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
  • Adamlara sosyal medya hesaplarında yazdım. Olmadı online işlemlerden mesaj yolladım. Ama yok, bana mısın demediler. S SPORT kanalını getirmeyecekler net bir şekilde belli oldu. Abonelerin ne istediklerinin hiç bir önemi yok bu kurum için. Kafalarında ne varsa onu yapıyorlar. Boşuna kendimizi yıpratmayalım.

    Yazık ama gerçekten, bir platformun bir tane spor kanalını getirememesi çok acı bir durum. 9 Ağustosta Premier Lig başlıyor zaten. Daha da benden bu kanal ile ilgili herhangi bir yazı gelemeyecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam olmasın ama tivubu super paket smart'ı 14tl ye izliyorum ssport mu bbc earth mı,nba tv mi birde buna altın sinema dahil yazık kablo tv üst paketi de izleyicisine 32 tl yazmışlar birde bahsedilen kanallarda yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmara68 -- 1 Ağustos 2019; 10:52:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marmara68 kullanıcısına yanıt
    Reklam olmasın ama tivibu süper paket alıp her yağış olduğunda yayın kesiliyor. Ttnet 24 mbps İnterneti 99₺ ücretle satarken. Türksat 100 mbps (akıllı sınırsız) + kablo TV üst paket ve sinema paketlerinin tamamını 89₺'ye veriyor.


    Ayrıca burada çok sayıda Bein Spor paketi konusunda eleştiriler olmuş. Değerli forumdaşlar, minimum İnternetiniz 25mbps digiturk play üyeliği 49₺

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi cocuk İ kullanıcısına yanıt
    Biz internet eleştirisi yapmadık sevgili kardeşim dikkat edersen kablo tv fiyat içerik karşılaştırması bu kablo tv bu yayınları vermesi beklenirken kablotv yönetimi bu talepleri görmezden geliyor olay bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit: 2 paketede sahibim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KabloNet ile birlikte alınırsa fiyatı iyi oluyor da 200000 civarı KabloNet abonesi olmayıp Kablo TV'ye abone olan var. Hangi paketleri kullandıkları belli değil de üst paket ve altın sinema paketi satın aldılarsa taahhütle bile 45-46 TL fatura ödemeleri gerekiyor.
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için Serdar Bey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marmara68 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
  • 
Sayfa: önceki 19021903190419051906
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.